Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sen yine benden iyiymişsin benimde 27 ay oldu
henüz ne klomen ne bişeyy hiçbiri yok doğal yoldan bekledim hep
sırf tembellik ,iğne korkusu vb.....

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDIN BUGÜN YÜKSELİŞE GEÇTİ SANIRIM BENİM TABLOM :26: AMA 3 GÜNDÜR UZAYAN AKINTI VAR BENDE NİYE ANLAMADIM :44:

http://www.fertilityfriend.com/home/4122d7

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyler zaman zaman bana da oluyor. hatta sürekli oluyor. artık öyle bişey oldu ki yolda, otobüste, sokakta,işte her yerde dikkatimi küçücük çocuklar çekiyor. içim gidiyor resmen. o kadar çok istiyorum ki ve o kadar çok korkuyorum ki sanki hiç bi zaman benim olmayacak gibi çevremde hamile haberi oldıkça, yeni doğan bebek gördükçe yaşadıklarımı anlatamam. ama napalım. elbet bizim de olacak allahın izniyle kusum. inşallah tez zamanda kavuşuruz hepimiz meleklerimize

Son düzenleme:
günaydın kıslarrr nasılsınız bacılarım vallahi sizle muhabbet etmeyi dertleşmeyi özledimm beee artık son hafta kurtuluoorum şu yılbaşı sezonundan

uzayan akıntı niye olur yumurtluyon demekki büyük ihtimal bu güne çekebilir çizgini önceki günler iyi çalıştın mı kız , akşam çalışmış olaydın

günaydın kıslarrr nasılsınız bacılarım vallahi sizle muhabbet etmeyi dertleşmeyi özledimm beee artık son hafta kurtuluoorum şu yılbaşı sezonundan
lilyuummmmm kusuuuuuum günaydııııııın sen naılsın bacııııım bebiş nasıl yoğunsun bu ralar sanırım
(bu arada sanırım karıştırdın kusum )

Son düzenleme:

hiç bilmiyorum canım, ama bende merak ettim şimdi, birden fazla yumurta olursa ateş tablosu her çatlamayı algılıyo mu ya :44::44:

uzayan akıntı niye olur yumurtluyon demekki büyük ihtimal bu güne çekebilir çizgini önceki günler iyi çalıştın mı kız , akşam çalışmış olaydın
ama 3 gündür aynı uzayıp duruuuuu kaç tane yımırtlıyom ben çeksin artık şu çizgiyi çok merak ediyorum akşam çalışma olmadıydı ama önceki 2 gün oldu bugünde olsa mı

çooook haklısın oli resmen benm hislerime tercüman olmuşsun canım,çok yıpratıyo,ama bebiş için değer diyorum ben yinede inşAllah Rabbim nasip eder hepimize...

inşallah canm ,,, bizede kısmet olur hamiş haberimizi vermek inşAllah ....şükür namazaı kılmıştım bebeklerimn çözüldüğü gün ama dediğinide yapayım teşekkür ederim canım...

Canım selam. Yıl başındamı test tarihin? Hadi bakalım inşallah pozitif olur. Senin için dua edeceğim. Negatif gerçekten çok zor. İnşallah rabim kimseye yaşatmaz.

evet cnm tam yılbaşı günü inşAllah 2013 e sağlıklı bi hamiş olarak girerim ....duaların için sağol cnm eksik etmeyin dualarınızı,herşey var 9 ay cığım ama inşAllah pozitifi görürüm ....inşAllah bu sefer yüzün gülecek seninde ,hepimizinde:)

her doktorun yöntemi farklı sanırım ama bizim doktorun methini çok duydum gerçi onlar vesile Rabbim nasip etmeli bize...
inşallah bizde yöntem ne olursa olsun sağlıklı birer hamiş oluruzz:)

Kizlar tup bebek yaptirmistik beta hcg 45 cikti*doktor*gebelik var dedi cumaya netlesecek insallahhh.

canııııımmmmm ne güzel bi haber bu bende yaşamak istiyorum bu anı Allahım banada nasip eder inşAllah
kucağına almayıda nasip etsin Rabbim canım çoook tebrik ederim

bana gelince transferden sonraki 7.günümdeyim,çooook heyecanlıyım,inşallah bende derya gibi pozitifi görürüm Rabbim nolurr

yagmuryk bugün kesin çalışma olsun canım sakın ihmal etme. bir de aklında bulunsun üst üste olup kaçırtmaktansa gün aşırı her zaan iyidir.

ecrin87 aeşin sapıtmamış çok güel gidiyor yumurtaların yakıda çaatlayacaklar gün aşırı devam et

cevap için sagol cnaım benim o zaman devam ne bilim ben bi çıkamadı adetimin bugun 25,günü tabloya göre 30-31 aralık adet tarıhım ama ben hala yumurtlayamadım galıba bide cuma günü kahveli pembeli lekelenme oldu adetimin 20 günüydü 1damaldan büyük analamadım

benı bitirdin
içimi parçaladım
bu duyguyu o kadar çok yaşadım ki
sokakta hamile görsem ağlayasım gelirdi hamile haberi duymak bebek görmek ne demek
hiç hamile kalamayacağım ben bebeğm olmayacak diye çok ağladım
ama hiç beklemediğim gerçekten ummadığım bir ayda geldi
tek şey söyleyebiliyorum ve inan her gece isminle duamdasın
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
TEz zamanda bekleyen ne kadar insan varsa hepsine nasip etsin
inan tüm kalbimle diliyorum

lilyuummmmm kusuuuuuum günaydııııııın sen naılsın bacııııım bebiş nasıl yoğunsun bu ralar sanırım
(bu arada sanırım karıştırdın kusum )

iyiyim kuzum napalım bebişte iyi sürekli hareket halinde tospaa hain evlat anası çalışıo kızı yatıo yoğunum ki hemde nassı bu haftada bitsin rahatlıcam inşallahh... neyi karıştırmışım bacım farkında değilim halen

ateş çıkana kadar gün aşırı

çok şükür cnm iyi gidio hiç bi şikayetim yok çok şükür sen nasılsın?

aman iyi gitsin cnaım ben aslında pek iyi deilim bu ay aşılma ayaptırckatım iptal oldu eşimin değerleri düşük diye bide eşimle uğraşıyorum valla ne yiyor ne içiyor sadece doktorunun söylediği ilaçları kullanıyor bitkisel bişey almıyor şubatta testi yeniletcez bkalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…