yaa şenayla ikizler bana yine kızacak ama ben de öyle düşünüyorum yani zamanı gelecekse olacak illa ki.
elimizden geleni de yapıyoruz hani yapmıyoruz değil.
bu ay korunmayı bırakalı 2 yıl oldu.
bu 2 yıla 3 ay serophene ve 1 aşılama sığdırdım.
aslında bi bünye için çok bile..
kızlar ben başım ağrıyınca hap bile kullanmam hiç, aşırı da takınılıyım bu konularda sağlıklı beslenme konularında..
sanırım o yüzden vücudum ilaçları sindirmesini bekliyorum ard arda yapamıyorum çoğu şeyi.. çekiniyorum..
haa bi de çok acele edip hep negatif sonuç almaktan korkuyorum..
bi de çocuğum olursa totomu devirip uyuyamıycam diye sanırım
az önce annesinin karnından daha yeni çıkmış bir bebekle beraberdim...
çok sevdiğim bir arkadaşım dogum yaptı..
heryerde yenı dogum yapmıs anneler yeni dogmus birbirinden güzel bebekler vardı.
şu anda salya sümük aglıyorum...
hastanede az önce yaptıgım gibi..
bir an o kadar üzüldüm ki kendime. o kadar uzak geldi ki bu mükemmel duygular.
ben hiç anne olamayacagım galiba.
ee hadi sizinde 3 yıl oldu artık sizde beklemeyin daha fazla diye bilip bilmeden birsürü şey sçyleyen her insanın ardından iç seslerimi bastırıp hıckıra hıckıra aglayıp resmen dövünmek istedim..
aşı tutmadı biliyorum. zaten inanmıyordum ve inanmadıgım da çıkacak. koskoca bir negatif görücem cumartesi testte. adım gibi biliyorum bunu.
bir sürü engel cıkacak uzadıkca uzayacak bebegıme kavusmam.
daha çoook dökücem bu gözyaşlarını. hep karşıdan bakıcam yenı dogum yapan yada hamıle olan arkadaslarıma.
ben şu anda darmadumanım.hiç bir yere sıgamıyorum...
rabbim sana sıgınıyorum bana yardım et!!!
HERKESE GÜNAYDINBUGÜN YÜKSELİŞE GEÇTİ SANIRIM BENİM TABLOM :26: AMA 3 GÜNDÜR UZAYAN AKINTI VAR BENDE NİYE ANLAMADIM :44:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım seni o kadar iyi anlıyorum kiaynı şeyler zaman zaman bana da oluyor. hatta sürekli oluyor. artık öyle bişey oldu ki yolda, otobüste, sokakta,işte her yerde dikkatimi küçücük çocuklar çekiyor. içim gidiyor resmen. o kadar çok istiyorum ki ve o kadar çok korkuyorum ki sanki hiç bi zaman benim olmayacak gibi çevremde hamile haberi oldıkça, yeni doğan bebek gördükçe yaşadıklarımı anlatamam. ama napalım. elbet bizim de olacak allahın izniyle kusum. inşallah tez zamanda kavuşuruz hepimiz meleklerimize
lilyuummmmm kusuuuuuum günaydıııııııngünaydın kıslarrr nasılsınız bacılarımvallahi sizle muhabbet etmeyi dertleşmeyi özledimm beee artık son hafta kurtuluoorum şu yılbaşı sezonundan
günaydın kıslarrr nasılsınız bacılarımvallahi sizle muhabbet etmeyi dertleşmeyi özledimm beee artık son hafta kurtuluoorum şu yılbaşı sezonundan
günaydın kızlar nasılsınız benim sizlere bir sorum olcak benim ateşim çıkacağı yerde düşüşe geçti yine acaba diyorum ki adetimin 12,günü 2yumurtam vardı ya solda 7 mm sağda 9mm onun için mi bu ateş sapıttı bu ay:26::26:
34b965 ovulation charts on fertilityfriend.com
ama 3 gündür aynı uzayıp duruuuuuuzayan akıntı niye olur yumurtluyon demekkibüyük ihtimal bu güne çekebilir çizgini önceki günler iyi çalıştın mı kız , akşam çalışmış olaydın
ama 3 gündür aynı uzayıp duruuuuuKaç tane yımırtlıyom ben çeksin artık şu çizgiyi çok merak ediyorum Akşam çalışma olmadıydı ama önceki 2 gün oldu Bugünde olsa mı
efesude ve ikizler rabbim emeklerininizin karşılığını versin göbüşteki bebişler sıkı sıkı tutunsun inşallah ..
tüp işi başka bişeye benzemez yaşamadım ama çok okudum basit değil ne ilaç içip iğne olmaya ne aşılama olmaya emek büyük ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN yakında ben de başlıycam ve çok heyecanlanıyorum güzel haberiniz banada moral olacak inşallah..
bu arada baharcım demişsinya çatır çatır çatlarsın diye ateşim yükselmesede çizgiyi çekmesede bence ben 18 gün yumurtlamışımdır ateşin gidişatına göre yarına 36,2 bile yeter çizgimi çekemeye demi?
iyi akşamlar canlar ne çok özledim sizinle sohbet etmeyi yaa çok şükür hafta sonu sınavları atlattık okul dershane ve aşırı bulantılar beni çok zorluyor Rabiim yarıdım etsin inş. ama şikayet etmek of bile demek kesinlikle yok eski günlerimi hatırlıyorum da
efesudem ikizlerim inş. Rabbim emeklerininzin karşılıüını versin bir an önce sizden güzel haberler bekliyorum dualarımdasınız bol bol hacet namazı kılın bu sürede ...
Canım selam. Yıl başındamı test tarihin? Hadi bakalım inşallah pozitif olur. Senin için dua edeceğim. Negatif gerçekten çok zor. İnşallah rabim kimseye yaşatmaz.
evet canım herelde denk düşmedik pek...
bizim klinik duş da alabilirsin normal hayatına da dönebilirsin dedi hiç yatın uzanın demedi hatta transferden sonra yarım saatten fazla yatmanın bilimsel olarak bir işe yaramadığını söylüyorlar
çok rahatlar sadece ağır iş yapma işin ağırsa gitme dediler
hemende kaldırıp wc ye götürüyolar zaten
benim de ilk ama pimpirik yapmak istemiyorum pek..
rahat hissediyosan yap tabiki zarar gelmez...
inşallah hayırlı sonuçlarla geliriz
Kizlar tup bebek yaptirmistik beta hcg 45 cikti*doktor*gebelik var dedi cumaya netlesecek insallahhh.
yagmuryk bugün kesin çalışma olsun canım sakın ihmal etme. bir de aklında bulunsun üst üste olup kaçırtmaktansa gün aşırı her zaan iyidir.
ecrin87 aeşin sapıtmamış çok güel gidiyor yumurtaların yakıda çaatlayacaklar gün aşırı devam et
hiç bilmiyorum canım, ama bende merak ettim şimdi, birden fazla yumurta olursa ateş tablosu her çatlamayı algılıyo mu ya :44::44:
lilyuummmmm kusuuuuuum günaydııııııınsen naılsın bacııııım bebiş nasıl yoğunsun bu ralar sanırım
(bu arada sanırım karıştırdın kusum)
canım nasılsın nasıl gidiyor hamılelık :)
cevap için sagol cnaım benim o zaman devam ne bilim ben bi çıkamadı adetimin bugun 25,günü tabloya göre 30-31 aralık adet tarıhım ama ben hala yumurtlayamadım galıba bide cuma günü kahveli pembeli lekelenme oldu adetimin 20 günüydü 1damaldan büyük analamadım
çok şükür cnm iyi gidio hiç bi şikayetim yok çok şükür sen nasılsın?
ateş çıkana kadar gün aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?