Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off of kızlar nedir bu başıma gelenler

Tüp bebek ilaçları yüzünden 15 gün içinde çikolata kistlerim geri geldi. Hem de bu defa iki tarafta!

17 gün sonra donmuş embriyo transferim var. Kızlar benim tek atımlık kurşunum kaldı. Bu sefer de olmazsa eşimle kararlaştırdık artık bu sayfayı kapatacağız.

Çok yıprandık.

Sizden her zaman istediğim gibi son kez dua istiyorum. Ya tutunsunlar yada Allah gönlümü bu kadere razı kılsın zira kalbim çok kırılıyor artık dayanamıyorum

bitanem yapma böyle ne olur
bu gibi durumlarda biliyorum neler hisediyor insan
hepimiz kahrolduk böyle kimbilir kaç kere..
ama bigün.. tamda o bitti dedigimiz noktada çıkıp geldi meleklerimiz.
seninde öyle olacak buna inan. ben inanıyorum. çok dua ediyorum..
umarım bikaç gün sonra yanıldığını görürüz, şuan için tek dilegim bu..

canım benim ya nerdende çıktı şimdi o kistler :26:
peki tüp için engel teşkil edecekmi şuanda canım ?
demek 17 gn var transfere
canım dualarım seninle olacak, inşallah rabbm yüzünüzü güldürecek
emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmayacak...

canim arkadasim benim Allah yardimcin olsun
gonlum dualarim senin bu ay hamile kalmandan yana
hersye senin icin yolunda gider insallah

Ah canım ya bilmiyorum. Daha ameliyatımın izlerinin rengi açılmadı
Tüp bebekte östrojen aldım ya onlar hızlandırdı. Zaten benim bu endometriosis hastalığı iyileşmiyor. Sadece kistler gelmeden hamile kalabilseydim hamilelik baskılaycaktı. Ama o da olmadı. Hem sağlığıma hem evlat hayallerime elvade diyeceğim diye çok korkuyorum.

Şenay canım ben de aynen senin gibi sürekli ağlıyorum. Gözlerim şiş işe gidiyorum bir de yok lens battı yok alerji oldum diye çaktırmamaya çalışıyorum.

Allah'ım bizi çok büyük bir sınavdan geçiriyor.

Canim insallah sen de pozitifi gorursun cok tesekkur ederimaz kalmis sana da...

sen yine benden iyiymişsin benimde 27 ay oldu
henüz ne klomen ne bişeyy hiçbiri yok doğal yoldan bekledim hep
sırf tembellik ,iğne korkusu vb.....
Canim igne korkusu diyince dikkatimi cekti ayni korku bende de vardi ama artik yok bu tedaviler sayesinde.nolur doktora gitt.bak ertelemeseydin belki simdiye tedavi olur bebisini kucagina alirdin.27 ay uzun bir sure lutfen ilk adetinle doktora git...
Canim bana jel vermedi doktor.sabah aksam her gun progestan ve gun asiri gobekten vurulan baska bi igne verdi.anlayacagin delik desik durumdayim.cuma testi tekrarliycaz insallah her sey yolundaysa doktordan igne yerine jel ya da tablet istiycem.belirtilerim hala yok benim sadece hafif adet agrisi o kadar.sakin takilma o konuya.bence test icin 11.gunu bekle tabi kendin bilirsin yine de..

canim cok karamsarsin.lutfen topla kendini insallah sen de guzel haberlerle geleceksin.cok begendigim bikac cumle var paylasmak istedim.
Allah uc sekilde cevap verir.
1)evet der istedigini verir
2)hayir der iyisini verir
3)bekle der en iyisini verir.
Biz bekleyenlerdeniz insallah en iyi sekilde sonuca ulasiriz...

deme canım öyle şeyler ne sağlıgına ne de annelik hayallerine veda edeceksin.
evet insan tükeniyor, bu kadar çabalamışken hazmedemiyor.
ama var rabbiminde elbet bir bildigi..ona sıgınıyoruz tevekkül ediyoruz bi yerden sonra.
ve ben inanıyorumki, bu kadar gönülden edilen dualar bu defa karşılıksız kalmayacak.
senin güzel haberini de alıp bayram edeceğiz burda inşallah...
sende güçlü ol ne olur, bizimde sınavımız böyleymiş işte kimimiz daha az, kimimiz daha çok
ama hepimiz çektik, bizi bizden başkası anlamaz.
rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın...

Son düzenleme:

canııım en içten dualarım seninle olsun. çoook istiyorum. Allahım inşallah bu ay seni evlatlarına kavuştursun

canım demek aşılamaya karar verdiniz. çok sevindim. son olsun sonu tatlı mı tatlı bebişler olsun. ben de yarın başlayacağım gonal f. 75 ıu dozunda başlıyorum ben de. 5 gün sonra da kontrol.

deryayalcınnn canım pozitif sonuç almışsın. o kadar sevindim ki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah! Yaratıcı olan Allah istersen bu kistlerle de verir biliyorum. Aslında ben çok güzel bir rüya da gördüm. Oruçluydum sahurdan sabah ezanına kadar dua edip namaz kıldım. Yatarken Allah'a çok yorulduğumu, yorgunluğumu benden daha iyi bildiğini, bu nedenle bana dayanma gücü vermesi için bir işaret göndermesini diledim. Uyuyunca da kısa ama çok net bir rüya gördüm. Annem rüyalara inanma diyor ama ben o rüyanın Allah'tan olduğuna inanıyorum. O gün çok ama çok mutluydum. Ertesi günü de kistleri öğrendim. Duygularım kafam karma karışık oldu. Yinede o rüyayı düşünüp embriyolarımı alana kadar başka bir şey düşünmek istemiyorum.

canııım en içten dualarım seninle olsun. çoook istiyorum. Allahım inşallah bu ay seni evlatlarına kavuştursun

Canım biliyorum çok teşekkür ederim. İnşallah olur inşallah. Kalbim dayanmayacak artık.

9ay canım allah yardımcın olsun.
inşallah bu aksiliklerin ardından güzel günler gelir.
ve inşallah bu sefer güzel sonuca ulaşırsın.

9ay canım allah yardımcın olsun.
inşallah bu aksiliklerin ardından güzel günler gelir.
ve inşallah bu sefer güzel sonuca ulaşırsın.

inşallah canım inşallah. çok sağol. ben yine arada girer yazarım size. her geldiğimde yeni birini hamile görmek de çok güzel. sanırım başka kimse bizim birbirimiza sevindiğimiz kadar da sevinmiyordur. tabi eş akraba hariç. sizi tanımasam bile yaşadıklarınızı biliyorum o nedenle çok seviniyorum

sen gelemesende dualarımız üzerinde olacak canım.
çok zorlu bi yoldasın çok sabırlı çok olumlu ve çok güzel düşün.
nelere rağmen gebe kalanlar duyduk.eğer onlar bi mucizeyse bi şekilde senide bulacak bu mucize.
kistlere falan sakın takılma inşallah transferden önce kaybolacak.
ve gelip buraya kızlar bu sefer oldu hamileyim yazacaksın canı gönülden inanıyorum buna.

kizlar insallah tedavileriniz hayirli olur pozitif sonuclarla gelirsiniz.yurekten dua ediyorum...
9ay canim sana belki simdiye kadar yorum yazmadim ama tup bebek surecinde takip ediyordum seni merak ediyordum sonucunu.negatifi duyunca inan cok uzuldum.insallah dondurulmuslarla sonuca ulasirsin.bu bile sansaslinda dondurulmusu hic olmayanlar var....ayrica mutlaka okumussundur rahim islem gormeyecegi icin dondurulmusun sansinin daha yuksek oldugunu soyluyorlar...

tedavin hayırlı olsun canım bol şanslar sen rapor mu çıkardın:26:
evet rapor çıkardım canım
aferin sanaaaaaaaaaaaaa

bol bebeli aşılamalar gebeşli günler.........
aminn sağol cümlemize inşallah
etmediğimi mi sanıyorsun
seninle tanıştığımız ilk günden beri
Allah razı olsun canım benim, tabi ilk göz ağrısıyız birbirimizin dua etmezsen kıskanırız
İnşallah baharım
lütfen canım böyle konuşma daha kaç yıllık evlisiniz ki eğer erkek infertilitesindeki topiğe bakarsan nicelerinin olduğunu görürsün. tüpten sonra hamile kalan. lütfen böyle konuşma hem çikolata kisti dediğin nedir ki eşimin bi arkadaşı kocasının değerleri aşırı kötüyken bir de korunurken çikolata kistleriyle hamile kaldı.
benim kv ve kardeşlerinin 4-5 cm lik kistleri varmış. hepsinin maşallahları var yani çocuk konusunda.
lütfen sabırlı ol canım... sabır kendini yıpratmamanın en kısa yolu
Dualarımız seninle.. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah..

9 ay cikolata kisti hakkinda karanfilceye katiliyorum. benim de bir arkadasin vardi simdi ikinciye hamile arada da hic beklemedi kolay hamile kaldi. yine baska bir kizin da ayni sekilde cift rahim ve cikolata kisti o da problem yasamadi. insallah senin icin hersey yolunda olacaktir. karanfilcecim senin icin de hayirli olsun canim gonlune gore olsun

deryayalçın
canım süper bir haber. pozitifi görmüşsün ne mutlu sana. allah kucagına almak nasip etsin bitanem. ve nşallah sen gibi tüp tedavisi gören diğer tüm arkadaşlarıma ve ben gibi aşı tedavisi gçren tüm arkadaşlarıma darısı başlarımıza diyorum.

9ay
bitanem rabbim ol diince oluyor ne kist ne sperm ne o ne bu. her negatiflikte gücümüz biraz daha tükeniyor gibi hissediyoruz ama allahım sabrini da veriyor yaşattığı zorlukların.ben 2 gündür hüngür şakır agladım, sandım ki ben tükendim artık. ama yukardaki nereye tükendin ne sanıosun sen bu sabır işini diyip bu aksam biraz eşimin desteğiyle gülmeye başlamamı sagladı ve dedim ki rabbim sabrını verıyor işte. ve emin ol ki bizlere birgün evlatlarımızı da verecek. bugün imkansız gibi görünen o mucizelere birgün bizlerde kavuşacagız.dualarımız hepimiz için.

yokh-nisbhr-hepberaber-ikizler
calarım iyi ki varsınız. çok teşekkür ederim dualarınız için. destegınız için. allah bin kere razı olsun.

karanfilce
eet cnm bende 75 ml kullandım. ama ben 2 tane kullandım hatta 2.si tam bitmemişti. dalgınlıgıma geldi ve ben o kalanını hastanede hastaneden verilen kalemin içinde bıraktım. nedense aklıma bile gelmedi bir daha kullanabileceğim.
senin adına çok sevindim bişiler yapıyor olmak sana da iyi gelecek canım. inşallah hepimize ugur getirir ateş topiğinde aşı ve tüplerden bu kadar çok bahsetmek:)))

29 aralık test gününe an itibariyle 2 gün kalmış biri olarak azcık durumumdan haberler vereyim kızlar be.
havam değişsin azcık
öncelikle dün fena halde bunalım takıldım, keyif kacırdım özür dilerim ama eşim bile beni net olarak anlamıyorken benı en ıyı o anda anlayacak tek kişiler sizlerdiniz ve paylaşmasaydım patlayacakmışım gibi hissettim.
neyseki bir anlık buhrandı, bır doguma sahit olmanın verdiği o etkilenme durumuydu sebep geçti gitti şimdi.
aşımın sonucuna gelince hala nötrüm. 29 aralığı adet tarihi olarak düşünsek bile erken bi durum olarak dünden beri kasıklarım agrıyor adet sancısı şeklinde. ve birde afedersiniz çamaşırım hiç kuru kalmıyor. günde bazen 4 bazen 5 çamaşır değiştiriyorum,malum günlük pedler bana iyi gelmiyor.arada progesteranı vajen kullandıgım için onun akıntısı da geliyor o da ıslatıyor tabi bazen de. ama öyleki çamaşırdan esofmana ıslaklıgın gectıgını biliyorum.
haliyle göğüslerde acıyor. muhtemelen de progestanın etkisiyle devam da edecek son güne kadar acımaları.
bu süreçte sadece ilk aşı günü çatlama olmusmu dıye ölçmüstüm ateşi dogru zamanda, birde bi kac kez gün içinde normal öle otururken. hepside yüksekti, klasık benım lutheal faz ateşlerim. 36.8 sabah, 37.2,37.4 de gün içi.
bakalım cumartesi neler olacak.
bakalım yeni yıl bize nasıl gelecek.
bakalım eski yıla nasıl veda edicez.
herkes için hepimiz için en güzel şeylerin olması dilekleriyle kızlar
çok seviyorum hepinizi ve iyiki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…