az önce annesinin karnından daha yeni çıkmış bir bebekle beraberdim...
çok sevdiğim bir arkadaşım dogum yaptı..
heryerde yenı dogum yapmıs anneler yeni dogmus birbirinden güzel bebekler vardı.
şu anda salya sümük aglıyorum...
hastanede az önce yaptıgım gibi..
bir an o kadar üzüldüm ki kendime. o kadar uzak geldi ki bu mükemmel duygular.
ben hiç anne olamayacagım galiba.
ee hadi sizinde 3 yıl oldu artık sizde beklemeyin daha fazla diye bilip bilmeden birsürü şey sçyleyen her insanın ardından iç seslerimi bastırıp hıckıra hıckıra aglayıp resmen dövünmek istedim..
aşı tutmadı biliyorum. zaten inanmıyordum ve inanmadıgım da çıkacak. koskoca bir negatif görücem cumartesi testte. adım gibi biliyorum bunu.
bir sürü engel cıkacak uzadıkca uzayacak bebegıme kavusmam.
daha çoook dökücem bu gözyaşlarını. hep karşıdan bakıcam yenı dogum yapan yada hamıle olan arkadaslarıma.
ben şu anda darmadumanım.hiç bir yere sıgamıyorum...
rabbim sana sıgınıyorum bana yardım et!!!
Off of kızlar nedir bu başıma gelenler
Tüp bebek ilaçları yüzünden 15 gün içinde çikolata kistlerim geri geldi. Hem de bu defa iki tarafta!
17 gün sonra donmuş embriyo transferim var. Kızlar benim tek atımlık kurşunum kaldı. Bu sefer de olmazsa eşimle kararlaştırdık artık bu sayfayı kapatacağız.
Çok yıprandık.
Sizden her zaman istediğim gibi son kez dua istiyorum. Ya tutunsunlar yada Allah gönlümü bu kadere razı kılsın zira kalbim çok kırılıyor artık dayanamıyorum
Tüp bebek ilaçları yüzünden 15 gün içinde çikolata kistlerim geri geldi. Hem de bu defa iki tarafta!
17 gün sonra donmuş embriyo transferim var. Kızlar benim tek atımlık kurşunum kaldı. Bu sefer de olmazsa eşimle kararlaştırdık artık bu sayfayı kapatacağız.
Çok yıprandık.
Sizden her zaman istediğim gibi son kez dua istiyorum. Ya tutunsunlar yada Allah gönlümü bu kadere razı kılsın zira kalbim çok kırılıyor artık dayanamıyorum
canım benim ya nerdende çıktı şimdi o kistler :26:
peki tüp için engel teşkil edecekmi şuanda canım ?
demek 17 gn var transfere
canım dualarım seninle olacak, inşallah rabbm yüzünüzü güldürecek
emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmayacak...
canim arkadasim benim Allah yardimcin olsun
gonlum dualarim senin bu ay hamile kalmandan yana
hersye senin icin yolunda gider insallah
Canim insallah sen de pozitifi gorursun cok tesekkur ederimaz kalmis sana da...canııııımmmmm ne güzel bi haber bu bende yaşamak istiyorum bu anı Allahım banada nasip eder inşAllah
kucağına almayıda nasip etsin Rabbim canım çoook tebrik ederim
bana gelince transferden sonraki 7.günümdeyim,çooook heyecanlıyım,inşallah bende derya gibi pozitifi görürüm Rabbim nolurr
Canim igne korkusu diyince dikkatimi cekti ayni korku bende de vardi ama artik yok bu tedaviler sayesinde.nolur doktora gitt.bak ertelemeseydin belki simdiye tedavi olur bebisini kucagina alirdin.27 ay uzun bir sure lutfen ilk adetinle doktora git...sen yine benden iyiymişsin benimde 27 ay oldu
henüz ne klomen ne bişeyy hiçbiri yok doğal yoldan bekledim hep
sırf tembellik ,iğne korkusu vb.....
Canim bana jel vermedi doktor.sabah aksam her gun progestan ve gun asiri gobekten vurulan baska bi igne verdi.anlayacagin delik desik durumdayim.cuma testi tekrarliycaz insallah her sey yolundaysa doktordan igne yerine jel ya da tablet istiycem.belirtilerim hala yok benim sadece hafif adet agrisi o kadar.sakin takilma o konuya.bence test icin 11.gunu bekle tabi kendin bilirsin yine de..ben gün aşırı vurunuyorum ama gerçekten çok ağrıyor üstüne yatamıyorum dağılmıyor bir türlü senin her günmüydü??
jel de kullanıyormusun?
benim 3. gün embriyosu olduğu için 9. gün hiç yapmayayım o zaman.
bende de belirti yok gerçi benim daha çok erken... takmamaya çalışıyorum ama...arada üzülüyordum hiç üzülmiyim bari
değerin hemencecik katlansın inşallah tekrar hayırlı olsun
yalnız pozitif olunca iğneler ne kadar devam edecek acaba kurtuluş yokmu bunlardan yaa üfff
Ah canım ya bilmiyorum. Daha ameliyatımın izlerinin rengi açılmadı
Tüp bebekte östrojen aldım ya onlar hızlandırdı. Zaten benim bu endometriosis hastalığı iyileşmiyor. Sadece kistler gelmeden hamile kalabilseydim hamilelik baskılaycaktı. Ama o da olmadı. Hem sağlığıma hem evlat hayallerime elvade diyeceğim diye çok korkuyorum.
Şenay canım ben de aynen senin gibi sürekli ağlıyorum. Gözlerim şiş işe gidiyorum bir de yok lens battı yok alerji oldum diye çaktırmamaya çalışıyorum.
Allah'ım bizi çok büyük bir sınavdan geçiriyor.
Çok yıprandık.
canım demek aşılamaya karar verdiniz. çok sevindim. son olsun sonu tatlı mı tatlı bebişler olsun. ben de yarın başlayacağım gonal f. 75 ıu dozunda başlıyorum ben de. 5 gün sonra da kontrol.kızlarr bugün ilaçlarımı aldım çok şükür..
ve bir kez daha şükrettim imkanlarım için.
koskoca şehirde yaşıyorum ve ilacı o kadar zor buldum ki..
hem sene hem ay sonu olma itibariyle eczacıların bi kısmının kotası dolmuş, bi yandan da pahalı olduğundan getirten olmamış.
ya köyde ilçede oturanlar napsın her imkan ayağımın altında, düşünsenize köyde hem de maddi imkanları kısıtlı olup çocuk sahibi olmak isteyen insanları.
geçenki aşılamada her şeyi eşim halletmişti hiç bişeyi tam anlamamıştım. şimdi sağolsun eczacı da yardımcı oldu açıklayıcı oldu.
neyse, doktorum 3 tane 300 lük puregon yazmış.
benim evde buzdolabı kapağında sakladığım 600 lük yarısı bitmiş vardı yani 300 kalmış.
eczacı bişey olmaz ona sağlamdır dedi.
ilaçlar 240 tl tutuyordu ama evdeki olunca birini almadım 165 tuttu.
eczacı dedi ki bir daha aşılama yaptırmak isterseniz paralı alırsınız isterseniz onu da alın.
biliyorsunuz bi daha aşılama istemiyorum Allah büyük konuşturmasın kesinlikle o manada söylemiyorum. inşallah bu seferki başarılı ve sonu hayırlısıyla pozitif olan bi aşılama olur.
neyse her ihtimale karşı eczacı ilacımın birini bi aksilik olursa yine aynı raporlu şekilde verecek.
ama 900 ml den daha fazla da kullanılacağını düşünmüyorum.
neyse hayırlısı..
aşılama yaptıracaklar için açıklayııcı olsun istedim yazdıklarımız.
çünkü hiç bişey anlamıyordum da öğrendiğim iyi oldu..
eğer tüpe filan gerek kalırsa az çok öğrendim.
şenaycım sen de 75 le başlamıştın değil mi??
doktor bana da 75 le başlattı. 5 gün kullancam kontrole gitcem.
İnşallah benim için de güzel geçer
ve sonuç pozitif olur hepimiz için hayırlısıyla...
deme canım öyle şeyler ne sağlıgına ne de annelik hayallerine veda edeceksin.
evet insan tükeniyor, bu kadar çabalamışken hazmedemiyor.
ama var rabbiminde elbet bir bildigi..ona sıgınıyoruz tevekkül ediyoruz bi yerden sonra.
ve ben inanıyorumki, bu kadar gönülden edilen dualar bu defa karşılıksız kalmayacak.
senin güzel haberini de alıp bayram edeceğiz burda inşallah...
sende güçlü ol ne olur, bizimde sınavımız böyleymiş işte kimimiz daha az, kimimiz daha çok
ama hepimiz çektik, bizi bizden başkası anlamaz.
rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın...
canııım en içten dualarım seninle olsun. çoook istiyorum. Allahım inşallah bu ay seni evlatlarına kavuştursun
9ay canım allah yardımcın olsun.
inşallah bu aksiliklerin ardından güzel günler gelir.
ve inşallah bu sefer güzel sonuca ulaşırsın.
inşallah canım inşallah. çok sağol. ben yine arada girer yazarım size. her geldiğimde yeni birini hamile görmek de çok güzel. sanırım başka kimse bizim birbirimiza sevindiğimiz kadar da sevinmiyordur. tabi eş akraba hariç. sizi tanımasam bile yaşadıklarınızı biliyorum o nedenle çok seviniyorum
evet rapor çıkardım canımtedavin hayırlı olsun canım bol şanslar sen rapor mu çıkardın:26:
aminn sağol cümlemize inşallahaferin sanaaaaaaaaaaaaa
bol bebeli aşılamalar gebeşli günler.........
Allah razı olsun canım benim, tabi ilk göz ağrısıyız birbirimizin dua etmezsen kıskanırızetmediğimi mi sanıyorsun
seninle tanıştığımız ilk günden beri
İnşallah baharımhadi hayırlı olsun canımcım aşılaman.
ben inanıyorum ki bu sefer her şey güzel olacak.
çok olumlu hisler var içimde
tatlım ben senin daha önce çatlamış olabileceğini düşünüyorum.
yani 12 yada 16da olmuş olabilir.
tabi adet döngün kaç gün o da önemli bunu tahmin etmek için.
ama şu an için çok güzel gidiyor.sonu bebiş olsun inşallahh
lütfen canım böyle konuşma daha kaç yıllık evlisiniz ki eğer erkek infertilitesindeki topiğe bakarsan nicelerinin olduğunu görürsün. tüpten sonra hamile kalan. lütfen böyle konuşma hem çikolata kisti dediğin nedir ki eşimin bi arkadaşı kocasının değerleri aşırı kötüyken bir de korunurken çikolata kistleriyle hamile kaldı.Off of kızlar nedir bu başıma gelenler
Çok yıprandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?