- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
aman iyi gitsin cnaım ben aslında pek iyi deilim bu ay aşılma ayaptırckatım iptal oldu eşimin değerleri düşük diye bide eşimle uğraşıyorum valla ne yiyor ne içiyor sadece doktorunun söylediği ilaçları kullanıyor bitkisel bişey almıyor şubatta testi yeniletcez bkalım kısmet
tamam cnaım sgaol o kahve lekeyi tabloya girsem mi acaba bide bişey sorcam senin eşindede sorun vardı dimi canım
az önce annesinin karnından daha yeni çıkmış bir bebekle beraberdim...
çok sevdiğim bir arkadaşım dogum yaptı..
heryerde yenı dogum yapmıs anneler yeni dogmus birbirinden güzel bebekler vardı.
şu anda salya sümük aglıyorum...
hastanede az önce yaptıgım gibi..
bir an o kadar üzüldüm ki kendime. o kadar uzak geldi ki bu mükemmel duygular.
ben hiç anne olamayacagım galiba.
ee hadi sizinde 3 yıl oldu artık sizde beklemeyin daha fazla diye bilip bilmeden birsürü şey sçyleyen her insanın ardından iç seslerimi bastırıp hıckıra hıckıra aglayıp resmen dövünmek istedim..
aşı tutmadı biliyorum. zaten inanmıyordum ve inanmadıgım da çıkacak. koskoca bir negatif görücem cumartesi testte. adım gibi biliyorum bunu.
bir sürü engel cıkacak uzadıkca uzayacak bebegıme kavusmam.
daha çoook dökücem bu gözyaşlarını. hep karşıdan bakıcam yenı dogum yapan yada hamıle olan arkadaslarıma.
ben şu anda darmadumanım.hiç bir yere sıgamıyorum...
rabbim sana sıgınıyorum bana yardım et!!!
bahaaarr
sığamıyorum hiç bir yere..
şu an keşke eşim evde olmayaydı da deli gibi aglayabilseydim.
negatıf olmadım cogu zaman.
genelde pozıtıf bı halde bekledım dpo sonunu.
mesela hatırlasana gecen ay kı pozıtıflıgımı.
bu cocuk ısı pozıtıflıkle negatıflıkle olmuyor.
pozıtıf oldum da noldu...yıne husran yıne gozyası...
bilmiyorum bahar bilmiyorum...
canım eşinin üstüne çok gitme onların değerler dalgalı kur gibi.
geçen yıl eşim kpss çalışıyordu bir de iş yeri çok sıkıydı, ee tabi değerler de giderek kötü çıkıyordu.
bu yıl işi güzel kafası rahat maşallah bazı değerlerinde biraz yükselme oldu.
bitkiselleri de çook zorlama, benim eşimin zaten çok olan sadece sayısına etkisi oldu.
nerdeyse 6 aydır mutlu olduğu şeyi(kırmızı et) yediriyorum onun bile etkisi oldu bence
evet canım ileri hız(0 çok çıktı) ve morfoloji(2-5 arasında değişmişti)
en sonkinde ileri hız 13 çıktı şok geçirdik.
ve bitkisel bişey kullandığmız an değil psikolojisinin aşrı rahat olduğu ve çok kırmızı et tükettiği zamanlarda çıktı bu
lekeyi gir tabi zarar çıkmaz
artık çok bunalttı beni cnaım yaa doktorun ilaçlarından bbaşka içmek istemiyor bende sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bid eher akşam portakal suyu içirıyorum ben tek çarem tüp gibi geliyor bana biizm geçen sene ileri %0 dı morfolojı %3 bu sene ileri yine 0 morfolojıde 0olmuskırmızı et zararlı diye duymustum yanlış mı hatırlıyorum acaba :26:
lekeyi nasıl gireyim canım bide eti nasıl yapıyorsun tarif verirmisin :))
şekil 1 b de benim o zaman18 güne çektiği çizgimi bugünki düşük ateşle tekrardan kaldırdı ff hayırlısı olsun ne diyim ....
şenay negatif olma demycem elde değil ama inan başındasın daha zaten en derin çöküşler ilk bşta oluyr sonrasında bi erdem bi sukunet geliyor insana bak bana şekil bir a..
olmayacak diye bi şey yok olacak buna inan o güzel günlerde gelecek ...
karanfilce kan grubuna göre beslenme diye bi kitap var et b grubuna uygundu sanırım yanlış hatırlamıyorsam..
ecrin pkolular gi diyetine göre beslenmeli okuduklarıma göre meyvenin suyunu çıkartmaktansa tüm tüketilmeli imiş ..yani mideyi çabuk terkedecek şekilde değil daha uzun süre mide kalacak şekilde olmalı imiş ...bnm açtığım bi konu vardı ordan biraz bişiler çıkarabilirsin belkii...
ben bi dönem uyguladım halada beyaz ekmak fln tüketmiyorum daha iyi geliyor...
şekil 1 b de benim o zaman
hayır canım etciller 0 lar ataları da avcı zaten
kan grubuna göre beslenme...çok önemli
ben B yim en şanslı grup da B imiş
bizim sıpalar bi olsa ya anasına çekecek ya babasınabaşka kaçarları yok çünkü benim genotipim B0, annem 0 babam AB o yüzden. bizler ne annemin ne babmından olduk 2 kardeş B'yiz 1 kardeşimiz A. tabi genotiplerimizde anneden gelen 0 mevcut
evet kırmızı et zararlı ama benim eşimin kan grubu 0 ve et onlar için önemli. ben onu azalttım olmadı öyle düşünüyorum.
kv de erzurumlu ve o da 0.
her gün et koyar yemeklere ve der ki "bazen kendimde olmaz gözüm görmez olur 2 köfte yesem kendime gelirim" ve kayınvalidemin babannesi de aynı şeyi söylermiş.
bu et meselesi kişiden kişiye göre değişiyor bence.
Kan Grubuna Göre Diyet | 464 sağlık İnsanlarda kan gruplarının...
bende b gurubuyum cnm kandaşız desene ...
en son rapor çıkartırken doktor muayne dedi hemşire kan grubumu sordu bende bana bişi sorma şuan herşey silindi yaz birini gitsin demiştim hemşirede kıkırdamıştı
örnek teşkil ediyoz desene şekil bir c şuan uyuyor sanırım
karanfilce kan grubuna göre beslenme diye bi kitap var et b grubuna uygundu sanırım yanlış hatırlamıyorsam..
ecrin pkolular gi diyetine göre beslenmeli okuduklarıma göre meyvenin suyunu çıkartmaktansa tüm tüketilmeli imiş ..yani mideyi çabuk terkedecek şekilde değil daha uzun süre mide kalacak şekilde olmalı imiş ...bnm açtığım bi konu vardı ordan biraz bişiler çıkarabilirsin belkii...
ben bi dönem uyguladım halada beyaz ekmak fln tüketmiyorum daha iyi geliyor...
kızlarr bugün ilaçlarımı aldım çok şükür..
ve bir kez daha şükrettim imkanlarım için.
koskoca şehirde yaşıyorum ve ilacı o kadar zor buldum ki..
hem sene hem ay sonu olma itibariyle eczacıların bi kısmının kotası dolmuş, bi yandan da pahalı olduğundan getirten olmamış.
ya köyde ilçede oturanlar napsın her imkan ayağımın altında, düşünsenize köyde hem de maddi imkanları kısıtlı olup çocuk sahibi olmak isteyen insanları.
geçenki aşılamada her şeyi eşim halletmişti hiç bişeyi tam anlamamıştım. şimdi sağolsun eczacı da yardımcı oldu açıklayıcı oldu.
neyse, doktorum 3 tane 300 lük puregon yazmış.
benim evde buzdolabı kapağında sakladığım 600 lük yarısı bitmiş vardı yani 300 kalmış.
eczacı bişey olmaz ona sağlamdır dedi.
ilaçlar 240 tl tutuyordu ama evdeki olunca birini almadım 165 tuttu.
eczacı dedi ki bir daha aşılama yaptırmak isterseniz paralı alırsınız isterseniz onu da alın.
biliyorsunuz bi daha aşılama istemiyorum Allah büyük konuşturmasın kesinlikle o manada söylemiyorum. inşallah bu seferki başarılı ve sonu hayırlısıyla pozitif olan bi aşılama olur.
neyse her ihtimale karşı eczacı ilacımın birini bi aksilik olursa yine aynı raporlu şekilde verecek.
ama 900 ml den daha fazla da kullanılacağını düşünmüyorum.
neyse hayırlısı..
aşılama yaptıracaklar için açıklayııcı olsun istedim yazdıklarımız.
çünkü hiç bişey anlamıyordum da öğrendiğim iyi oldu..
eğer tüpe filan gerek kalırsa az çok öğrendim.
şenaycım sen de 75 le başlamıştın değil mi??
doktor bana da 75 le başlattı. 5 gün kullancam kontrole gitcem.
İnşallah benim için de güzel geçer
ve sonuç pozitif olur hepimiz için hayırlısıyla...
hadi yolun da farın da hep açık olsun canım
Rabbim utandırmasın
hem sene hem ay sonu olma itibariyle eczacıların bi kısmının kotası dolmuş, bi yandan da pahalı olduğundan getirten olmamış.
ya köyde ilçede oturanlar napsın her imkan ayağımın altında, düşünsenize köyde hem de maddi imkanları kısıtlı olup çocuk sahibi olmak isteyen insanları.
geçenki aşılamada her şeyi eşim halletmişti hiç bişeyi tam anlamamıştım. şimdi sağolsun eczacı da yardımcı oldu açıklayıcı oldu.
benim evde buzdolabı kapağında sakladığım 600 lük yarısı bitmiş vardı yani 300 kalmış.
eczacı dedi ki bir daha aşılama yaptırmak isterseniz paralı alırsınız isterseniz onu da alın.
biliyorsunuz bi daha aşılama istemiyorum Allah büyük konuşturmasın kesinlikle o manada söylemiyorum. inşallah bu seferki başarılı ve sonu hayırlısıyla pozitif olan bi aşılama olur.
neyse her ihtimale karşı eczacı ilacımın birini bi aksilik olursa yine aynı raporlu şekilde verecek.
neyse hayırlısı..
neyse hayırlısı..
aminn sağolasın canım
bana da adımla dua et kıskanırım bak sonraa
hadi hayırlı olsun canımcım aşılaman.kızlarr bugün ilaçlarımı aldım çok şükür..
neyse hayırlısı..
40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş tablom bu 33 günde adet oluyorum, ateşim düşük gibi geldi bana
rica etsem sizlerde tecrübelerinizle yorumlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?