Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım eşinin üstüne çok gitme onların değerler dalgalı kur gibi.
geçen yıl eşim kpss çalışıyordu bir de iş yeri çok sıkıydı, ee tabi değerler de giderek kötü çıkıyordu.

bu yıl işi güzel kafası rahat maşallah bazı değerlerinde biraz yükselme oldu.
bitkiselleri de çook zorlama, benim eşimin zaten çok olan sadece sayısına etkisi oldu.
nerdeyse 6 aydır mutlu olduğu şeyi(kırmızı et) yediriyorum onun bile etkisi oldu bence

tamam cnaım sgaol o kahve lekeyi tabloya girsem mi acaba bide bişey sorcam senin eşindede sorun vardı dimi canım

evet canım ileri hız(0 çok çıktı) ve morfoloji(2-5 arasında değişmişti)

en sonkinde ileri hız 13 çıktı şok geçirdik.
ve bitkisel bişey kullandığmız an değil psikolojisinin aşrı rahat olduğu ve çok kırmızı et tükettiği zamanlarda çıktı bu

lekeyi gir tabi zarar çıkmaz

Son düzenleme:

bahaaarr
sığamıyorum hiç bir yere..
şu an keşke eşim evde olmayaydı da deli gibi aglayabilseydim.

canım bak inan hepimiz aynı durumdayız kendini bu kadar üzme tatlım...
bende aynı şekildeydim ve bir çok arkadaşta.... ben geçen sene burdan arkadaşlar bilir, aşırı strese maruz kaldığım için vücudum birden bire iflas etti 45 kg a düştüm ,arkasından strese bağlı 2 hastalığa yakalandım küçük bi operasyon bile geçirdim kanser oldum sandılar çünkü ,
8-9 ay ilaç kullandım ve bırak bebeği sadece çişimi yapabilmek için eşimle ilişkiye girebilmek için dua ettim allaha
herşey olacağına varacak dedim sağlığım gidince bebek gelecek mi? gelmediği gibi 9 ay korunmak zorunda kaldım...
ve anladım ki üzülmek çırpınmak boşaymış, gebe görüp ağlamak, arkadaşlarım gebe kalıp doğurdukça günlerce kendine gelememek benden çok şey götürmüş
yaşım da yüksek en azından sen bu konuda şanslısın
benim doğal deneme ayım 19-20 olmasına rağmen aşılama bile yaptırmadan tüpe geçtim çünkü bu ruhsal yıpranmalara gücüm kalmadı en azından tüpte şansım % 50 dedim
ama daha test yaptırmadan hiç bişey belli olmaz, eminim diyorsun yaaa, hayır öle bişey yok
belki boşuna üzülüyorsun inşallah da öyledir
yani sonuç olarak rahat olmaya çalış gerekirse psikiyatra git lustural başlayabilirsin mesela çok kötü olursan, gebelik olsa bile sorun olmuyor çünkü... stresinden arın kafanı rahatlat ve doğru kararlar vererek sakin sakin tedavilerini ol başka çaremiz yok bu yüzyılın derdi de bu napalım bizi seçti
çünkü sağlığın gidince ancak anlıyorsun üzülerek bişeyi değiştiremediğini
ayrıca bebek pozitif yada negatif olmana göre gelmiyor kaliteli spermle yumurtanın birleşip tutunmasına göre geliyor pozitif olacam diye kendini de zorlama sağlığın için söylüyorum bunları bir abla gibi...

sonucu görmeden ağlama ne olur gerçekten daha olup olmadığı belli olmaz

Son düzenleme:

artık çok bunalttı beni cnaım yaa doktorun ilaçlarından bbaşka içmek istemiyor bende sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bid eher akşam portakal suyu içirıyorum ben tek çarem tüp gibi geliyor bana biizm geçen sene ileri %0 dı morfolojı %3 bu sene ileri yine 0 morfolojıde 0olmus kırmızı et zararlı diye duymustum yanlış mı hatırlıyorum acaba :26:
lekeyi nasıl gireyim canım bide eti nasıl yapıyorsun tarif verirmisin :))

evet kırmızı et zararlı ama benim eşimin kan grubu 0 ve et onlar için önemli. ben onu azalttım olmadı öyle düşünüyorum.
kv de erzurumlu ve o da 0.
her gün et koyar yemeklere ve der ki "bazen kendimde olmaz gözüm görmez olur 2 köfte yesem kendime gelirim" ve kayınvalidemin babannesi de aynı şeyi söylermiş.
bu et meselesi kişiden kişiye göre değişiyor bence.

Kan Grubuna Göre Diyet | 464 sağlık İnsanlarda kan gruplarının...

18 güne çektiği çizgimi bugünki düşük ateşle tekrardan kaldırdı ff hayırlısı olsun ne diyim ....
şenay negatif olma demycem elde değil ama inan başındasın daha zaten en derin çöküşler ilk bşta oluyr sonrasında bi erdem bi sukunet geliyor insana bak bana şekil bir a ..
olmayacak diye bi şey yok olacak buna inan o güzel günlerde gelecek ...

karanfilce kan grubuna göre beslenme diye bi kitap var et b grubuna uygundu sanırım yanlış hatırlamıyorsam..
ecrin pkolular gi diyetine göre beslenmeli okuduklarıma göre meyvenin suyunu çıkartmaktansa tüm tüketilmeli imiş ..yani mideyi çabuk terkedecek şekilde değil daha uzun süre mide kalacak şekilde olmalı imiş ...bnm açtığım bi konu vardı ordan biraz bişiler çıkarabilirsin belkii...
ben bi dönem uyguladım halada beyaz ekmak fln tüketmiyorum daha iyi geliyor...

şekil 1 b de benim o zaman

hayır canım etciller 0 lar ataları da avcı zaten

kan grubuna göre beslenme...çok önemli

ben B yim en şanslı grup da B imiş
bizim sıpalar bi olsa ya anasına çekecek ya babasına başka kaçarları yok çünkü benim genotipim B0, annem 0 babam AB o yüzden. bizler ne annemin ne babmından olduk 2 kardeş B'yiz 1 kardeşimiz A. tabi genotiplerimizde anneden gelen 0 mevcut

bende b gurubuyum cnm kandaşız desene ...

en son rapor çıkartırken doktor muayne dedi hemşire kan grubumu sordu bende bana bişi sorma şuan herşey silindi yaz birini gitsin demiştim hemşirede kıkırdamıştı
örnek teşkil ediyoz desene şekil bir c şuan uyuyor sanırım

tamam cnaım buna bakcam mutlaka

ama bize keçi koyun eti sütü çok faydalıymış ben ağzıma bile koyamam sen??

tamam cnaım buna bakarım mutlaka ben eşim için portakal sıkıyor ama kendim içinde diyete girmem lazım 66 düşemedim gitti sayfana bakcam mutlaka sagol cnaım belki işe yarar zayıflarım bende çok şişlik var yaa onu nasıl halletcem bilmiyorum. ben 0+ eşimde a galıba ::)

Son düzenleme:
kızlarr bugün ilaçlarımı aldım çok şükür..
ve bir kez daha şükrettim imkanlarım için.
koskoca şehirde yaşıyorum ve ilacı o kadar zor buldum ki..
hem sene hem ay sonu olma itibariyle eczacıların bi kısmının kotası dolmuş, bi yandan da pahalı olduğundan getirten olmamış.

ya köyde ilçede oturanlar napsın her imkan ayağımın altında, düşünsenize köyde hem de maddi imkanları kısıtlı olup çocuk sahibi olmak isteyen insanları.

geçenki aşılamada her şeyi eşim halletmişti hiç bişeyi tam anlamamıştım. şimdi sağolsun eczacı da yardımcı oldu açıklayıcı oldu.
neyse, doktorum 3 tane 300 lük puregon yazmış.
benim evde buzdolabı kapağında sakladığım 600 lük yarısı bitmiş vardı yani 300 kalmış.
eczacı bişey olmaz ona sağlamdır dedi.
ilaçlar 240 tl tutuyordu ama evdeki olunca birini almadım 165 tuttu.
eczacı dedi ki bir daha aşılama yaptırmak isterseniz paralı alırsınız isterseniz onu da alın.
biliyorsunuz bi daha aşılama istemiyorum Allah büyük konuşturmasın kesinlikle o manada söylemiyorum. inşallah bu seferki başarılı ve sonu hayırlısıyla pozitif olan bi aşılama olur.

neyse her ihtimale karşı eczacı ilacımın birini bi aksilik olursa yine aynı raporlu şekilde verecek.
ama 900 ml den daha fazla da kullanılacağını düşünmüyorum.
neyse hayırlısı..
aşılama yaptıracaklar için açıklayııcı olsun istedim yazdıklarımız.
çünkü hiç bişey anlamıyordum da öğrendiğim iyi oldu..
eğer tüpe filan gerek kalırsa az çok öğrendim.

şenaycım sen de 75 le başlamıştın değil mi??
doktor bana da 75 le başlattı. 5 gün kullancam kontrole gitcem.
İnşallah benim için de güzel geçer
ve sonuç pozitif olur hepimiz için hayırlısıyla...

hadi yolun da farın da hep açık olsun canım
Rabbim utandırmasın

tedavin hayırlı olsun canım bol şanslar sen rapor mu çıkardın:26:

aferin sanaaaaaaaaaaaaa

bol bebeli aşılamalar gebeşli günler.........

hadi hayırlı olsun canımcım aşılaman.
ben inanıyorum ki bu sefer her şey güzel olacak.
çok olumlu hisler var içimde

40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateş tablom bu 33 günde adet oluyorum, ateşim düşük gibi geldi bana

rica etsem sizlerde tecrübelerinizle yorumlar mısınız?

tatlım ben senin daha önce çatlamış olabileceğini düşünüyorum.
yani 12 yada 16da olmuş olabilir.
tabi adet döngün kaç gün o da önemli bunu tahmin etmek için.
ama şu an için çok güzel gidiyor.sonu bebiş olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…