şimdilik güzel canım inşallah yeniden bi düşüş yapmazda kafamızı karıştırmaz.
bi kaç gün daha çalış bakalım sonra bırakırsın.
ayrıca sen kabak çekirdeğinin faydalarını okudun mu
eşinde problem vardı belki faydasını görürsünüz.
[/B]
kuzum siz de mi hasta oldunuz
geçmiş olsun
ben de dünden beri kırığım:2:
ah canım cok tesekkur ederım. işte bu yuzden hepinize tesekkur edıyorum. sizler olmasanız bir cogumuz bu durumları cok zor atlatırız.
o günkü yazdıklarım için özür diledim çünkü benm negatıflıgımden baska arkadaslar da etkılenıp uzulmuslerdır belkı dıye onlardan özür dilemek istedim canım ya.
ah canım cok tesekkur ederım. işte bu yuzden hepinize tesekkur edıyorum. sizler olmasanız bir cogumuz bu durumları cok zor atlatırız.
o günkü yazdıklarım için özür diledim çünkü benm negatıflıgımden baska arkadaslar da etkılenıp uzulmuslerdır belkı dıye onlardan özür dilemek istedim canım ya.
cevap için sagol cnaım benim evet kabak çekirdeğini duydum sabah baktım yazına çok iyi paylaşım arada yiyor eşim canım çok sagol :)
evet bebeğim hastaydık ama iyileştik.lanet hastalık tam yumurtlama zamanına denk geldi.
neyse iiyiz.ben senin o k.ç..nda etekle gittiğin günü çok iyi hatırlıyorum
hatta bol bol göbek atmıştın kızmıştık sana
bu arada kayınvaldenin iyi olmasına sevindim kuşum inşallah senin doğumuna kadar bişeyciği kalmaz.
ne demek tatlımm.daha önce kızlar bahsetmişti bende meraklıyım ya hemen yararlarını buldum.
ne bulursak yicez artık
aynen öyle baharım tam da yerleşme zamanıymış ne bilem benn
siz de iyileşmişsiniz sevindim
ben döneniyorum şimdi nezle mi desem girp mi desem öyle bir şey oldum
kayınvalidem yoğun bakımda ama kendi soluk alıp vermeye başlamış vs
daha iyi olacak inşallah çok sağol
ben şimdilik çıkıyorum anneme kurabiye yapacağım
öpüyorum sizi
Çin takvimine bakalimmi belki tutar :))i hangi yil dogdun ve hamile kaldigin ay ?
son iki gündür fena halde adet sancısı cekıyorum kızlar. inşallah kandırıkçı sancılardır bunlar . wcye kac kere kontrole gıttım geldım dunden berı bılmıyorum. sureklı göğüslerimi yokluyorum acıyorlarmı dıye. bazen gectı gıbı gelıyor bazen hala acıyorlar. ama azaldıkları kesın. o stresi cekmemek için acaba diyorum hiç gitmesem mi yarın test günümde kana? adet gelcekse test yaptırmadan gelsin. gelmezse de pazartesi mi kana gitsem acaba diyorum...
hiç içimden gelmio yıne negatıf görürüm diye yarın test yaptırmak
oofff bilemiyorum
canlarımmmmmmmm
bende fenayım bugun
gece gozume uyku gırmedı
tum vucudum kemıklerım belım kalcam bacaklarım
sankı heryerımı dovmusler cok cnm yandı..
sankı 9 aylıgım yaa nolucam ben dıye aglıyorum hergece
deliriciiiim
canlarımmmmmmmm
bende fenayım bugun
gece gozume uyku gırmedı
deliriciiiim
son iki gündür fena halde adet sancısı cekıyorum kızlar. inşallah kandırıkçı sancılardır bunlar . wcye kac kere kontrole gıttım geldım dunden berı bılmıyorum. sureklı göğüslerimi yokluyorum acıyorlarmı dıye. bazen gectı gıbı gelıyor bazen hala acıyorlar. ama azaldıkları kesın. o stresi cekmemek için acaba diyorum hiç gitmesem mi yarın test günümde kana? adet gelcekse test yaptırmadan gelsin. gelmezse de pazartesi mi kana gitsem acaba diyorum...
hiç içimden gelmio yıne negatıf görürüm diye yarın test yaptırmak
oofff bilemiyorum
ya bosver sen ılacları. yumos etkılenmez onlardan. kocanın spermlerıde zaten onceden uretılmıstı. sen çalışmanı yaptınsa beklemeye koyul anacım.evett bebeğimmm iyileştikkkk çok şükür
yani çok ilaç kullandık benim umutsuzluğum ondan .yoksa dersimize iyi çalıştık.
evet bu ara görüşemiyoruz
sen ne durumdasınn yarın test günümüydü seninnn.
bugün cuma ve bu mübarek günde dualarım seninle
inşallah bu bekleyişin sonu bebiş olur hayırlısıyla.
aah aaah o ara kanamayı nasıl bekledım bılıomusun. eşim bile her wcye gırıs cıkısımda yerleme kanaması varmı dıye sordu. cunku merkezdende gecen aykı tedavıde ara kanaman oldumu dıye sormuslardı. onlarda en buyuk belırtı olarak bunu goruyorlar sanırım.şenaycım bak sana ne diyeceğim
benım yumurtlamadan tam 8 gün sonra birer gün arayla lekelenmelerim oldu(ki bu olmayabilir herkeste)
o ara eşiminin okulunun yemeği vardı ve incecik çoraplar ...ımda etekle gittim açık havaya
geldim karnım nasıl ağrıyor nasıl ağrıyor
bir yandan da leke
aha diyorum adet geliyor
kızlar diyor hayır
yanı demem o ki belirtiler hep aynı inan
benım asıl göğüs ağrım gebeliği öğrendikten sonra çoştu hem de öle böle değil
nolur stres olmamaya çalış
ayy şefkate ihtiyacım var zaten. gel hade öpp nolurrrrkıyamam sana bbeeeennn gel öpçemm
canım benım aynen dedıgın gıbı bırımızın üzüntüsü hepimizin oluyor. hakkaten iyiki varsınız. o geceki halimi düşünüyorum da o anda paylasmayaydım burda çıldırıvercektım. şansıma sende burdaydın yazdında sakinleştirdin beni allah razı olsun.senin hassaslığını yerim ben
sanki sen üzülünce biz üzülmüyormuyuz
yada biz üzülünce sen üzülmüyormusunnn
öyle şey olmaz bebeğim bu yola baş koyduk üzüülsekte sevinsekte birlikteyiz.
birinin üzüntüsünü paylaşmayan bencillerle işimizde olmaz ayrıca.
test konusundada yarın idrar yapabilirsin yada dediğin gibi bekle pazartesini bakalım.
inşallah çokkk güzel olcak herşey
çok şükür geröekten halimize canım. tahmin ettiğimden kolay geçirdim aslında bu aşılama sürecini stres bakımından. ben çok stres olurum dayanamam günümü beklerken diyordum ama çok şükür rabbim yardım etti. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun tez zamanda sana da yollar açılsın inşallah ecrincimcanım moralını yüksek tut sakın üzülme pozitif düşün pozitif olsun sen en azından aşılam yaptırabılkdın bak bana ben onu bile yapotırmaadım eşimin değerleri kötü diyee allah büyük zamanı var bekleyecez canım dualım sneınle inş. pozitifi görürsün göremezsende sakın üzülme canım çok şükür tedavi şeklimiz var allah büyük
oy kuzum o doktoru kıcınla dınleyıp bırdenbıre yordun tabı kendını yürüyüş yapcam diye. şimdide sıkıntı cekıyorsun. inşallah gecen seferki kadar uzun sürmez canım.canlarımmmmmmmm
bende fenayım bugun
gece gozume uyku gırmedı
deliriciiiim
dimi lilii yaa ben aslında cok pozitifim dimiiisen ki topiğin en pozitif üyelerinden birisin şeno hiç yakıştıramıyorum sana bunları lütfen olumlu düşün güzel düşün bebeğin zamanını bekliyor Rabbim en hayırlı zamanda hayırlarla nasip edecektir bu kadar negatif olma lütfen tamam istemiyorsan gitme kana ama için rahat etcekmi bakalım ben olsam kafayı yerdim p.tesiye kadar herhalde ay gelmedi geldimi noluyo noldu diye kendiliğinden gelse de testte negatifi de görsek illaki bi burukluk oluyo bana kalırsa yaptır canım testini ve inşallah güzel haberlerle gel
adet sancısı iyidir
yarın lütfen gidip iyi haberi getir
en kötü ihtimalle çok yakın bir zamanda tüp bebekle alacaksın bebeğini kucağına olumsuz olsa bile boşver bir adım daha yaklaşmış oldun bebeğine aşılama da denedim diceksin
ama düşünsene yarın gebelik haberini aldığını
içime öyle doğuyor
bence yaptır yarın testi
bende 1 gün önce yaptırmaya karar verdim zaman hiç geçmiyor çünkü
ayrıca özür dilemişsin ama zaten burası bu yüzden var
kimseyle konuşamadıklarımızı konuşup rahatlamak için canım
içini dökmen iyi geldiyse hiç sorun yok
ben sana üzüldüm sadece...
yarın için bol şans
bana aşılama sürecımde pozitifliği en çok aşılayanlardansın ikizler, kaldı ki sende en az benım kadar aşıya inanamayanlardandın. çok tesekkur ederım sana.
az önce liliuma da söledim, bi yanım gıt yaptır neyse sonuc bır an once ona adapte olursun dıyor bır yanımda stres olcaksın bosver dıyor. ama şöle bi düşünüyorum da sankı yarın testı verip kursa gecıcem gecen ay kı gıbı. ve sonucu esım ogrenıp bana haber verecek. gecen ay sonuc gelene kadar esım bana haber edene kadar yasadıgım stres berbattı. ama sımdı o durumu canlandırdıgımda gözümde sankı daha sakin bekleyebilecegım test sonucumu.
bakalım eşim bi gelsınde bu aksam heralde o da testı yaptırmaktan yana olacaktır. hakkımda neyse hayırlısı o olsun ınsallah.
hepimiz için inşallaahhh.
sen iki embrıyo koydurdun dımı? ikiz annesimi olcan şimdi sen?
yok malesef. kanı verıp hıc bırsey yokmus gıbı kursa gıdecegım.ısterdım bende merkezde beklemek. totem olurdu hem.canım aşılama kendi adıma yaptırmak istemesemde
başladıysan da inanmak lazım sende bence inanmayı başardın
sonuca yakın belirti olmaması hepimizde aynı stresi yaratıyor
bende şu an seninle aynı durumdayım
sürekli kendimi dinliyorum
iki tane koydurdum canım
çok da korkuyorum ikiz gebelikten ama allah yardım eder sağlıkla gelirler yiyecek ekmekleri varsa diye kendimi teselli ediyorum
gerçi ikiz olursada işime gelir 2. ye pek vaktim yok çünkü
allah hepimizin hakkında hayırlısını yazmış olsun
ben testi yaptırıp lab. ın başında bekleyeceğim 1,5 saat yoksa kafayı sıyırırım
senin de öyle bi şansın varsa tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?