- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Canim insallah sen de pozitifi gorursun cok tesekkur ederimaz kalmis sana da...
Canim igne korkusu diyince dikkatimi cekti ayni korku bende de vardi ama artik yok bu tedaviler sayesinde.nolur doktora gitt.bak ertelemeseydin belki simdiye tedavi olur bebisini kucagina alirdin.27 ay uzun bir sure lutfen ilk adetinle doktora git...
Canim bana jel vermedi doktor.sabah aksam her gun progestan ve gun asiri gobekten vurulan baska bi igne verdi.anlayacagin delik desik durumdayim.cuma testi tekrarliycaz insallah her sey yolundaysa doktordan igne yerine jel ya da tablet istiycem.belirtilerim hala yok benim sadece hafif adet agrisi o kadar.sakin takilma o konuya.bence test icin 11.gunu bekle tabi kendin bilirsin yine de..
eskilerden kim var arkadaşlar..
hepinizi öpüyorum...
yeni yıl umutlarınızın gerçekleştiği dualarınızın kabul edildiği bir yıl olur inşallahhhh...
Rabbim hepinizin ortak isteği olan bebeklerinizi kucaklarınıza verir inşallah...
sizlerle birşey paylaşmak istiyorum...
ben 2 yıl uğraştım bebek sahibi olabilmek için...
çok şükür şu anda 15 aylık bir oğlum var...
benim gibi çevremde 3 arkadaşım daha vardı...
ben hamile kaldığım ay 4444 tefriciye okudum ve inanmayacaksınız o ay hamile kaldığımı öğrendim..
diğer 3 arkadaşımada önerdim...
onlar içinde ayrı ayrı okuduk..
ve ne oldu biliyomusunuz???
kim için okuduysak o ay hamile kaldı...
şu anda çok şükür hepside bebeklerini kucaklarına aldılar...
denemekten zarar gelmez...
inşallah sizlerde faydasını görürsünüz...
tablon güzel canım..375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benim tablom.düştüğü gibi yükselmeye devam ediyor.
ve o düşüş günü yumurtlama olduğuna inanmaya başladım.
canım ben göreve başlayınca hiç vaktim olmuyor giremiyorum..duruşahhh hoşgeldin canım
nerelerdesin..
bak ben hala buradayım
bende başlıyım bari tefriciyeye varmı bunun bi topiği canım
tablon güzel canım..
inşallah hiç düşmeden devam eder ve bebeğine kavuşursun..
canım ben göreve başlayınca hiç vaktim olmuyor giremiyorum..
sen nasılsın???
yok canım öyle bir topic sanırım...
cevrendeki insanlardan yardım alabilirsin tatlım
bana göre o çizgi yanlış geldi..
Sanki yumurtlama olmamış gibi duruyor canım..
Umarım yanılıyorumdur..
slm ben bu ikinci ayım ateş ölçmede ama yanında ovu testide yapıyorum cumartesi ve pazar günü koyuydu test pazara çekti çizgimi büyük ihtimal dğru yani :44::44: Ama bu ay sıkı çalıştığımız söylenemez çünkü adetlerim düzenli değil normalde bugün falan çatlama olacaktı , akıntımdan şüphelenip ovu yapınca yakaladım çatladığımıdaBakalım hayırlısı,
tefriciye okumayı bende düşünüyrum, ama 4444 tefriciye den önce bişeyler daha okunuyomu duası falan var mı bir araştırmam lazım elim değip araştıramayınca kaldı hep...
canım okumadan önce niyetini al okumaya başla...ne niyetle okuduğun önemli...
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah yerleşme düşüşüdür bebeğim
ama bu ay nedense içimde pek umut yok
hayırlısı ne diyelim.
sen nasılsın canım kalp atışını dinledinmi
öpüyorum senii.
.
baharcım benim de hiç umudum olmadığı ayda oldu olumsuz düşünme lütfen döngülerin düzensizmi ki senin onun çatlama olduğunu düşünüyosun bence çizgi doğru yerde tatlı ve lütfen güzel düşün
haftaya perşembe gideceğiz hem kalp atışını hem miniğimizi görcez inşallah herhalde o zaman inanabilcem hamile olduğuma heycanla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirim bende seni çok öpüyorum
ben çizginin doğru yerde olduğunu düşünüyorum baharrr o düşüş başka düşüş
duruşah ben topiğe ilk girdiğimde senin doğumun konuşuluyordu o yüzden aklıma iyi kazındı ismin
kızlar ben de bu ay yumoş yok sanırsamki çizgi fln hak getire...
karanfilce keçi peynirinden sütünden bahsetmişsin ben şifasına inandığım herşeyi yiyorum bi tane bişi hariç o yüzden kullanırım herzman keçi peyniri ama sütünü denemedin bi ara almak istdim yoğurt yapmk için ama bulamamıştım ..
diğer kızlar bol ateşli bol yumoşlu günler dilerim topunuza
yok yavrucum düzensiz değilde ne bilim işte
neyse 8 9 güne belli olucak.hayırlısı
sende çok güzel haberlerle gel inşallahhh
ilk cinsiyet tahmini benden olsun prensesin olcak bence.
unutma prenses dedin şuan aileler bölünmüş durumda bizim tayfa erkek diyor eşimin tayfa kız diyor eşim şiddetle erkek diyor ben bişey hissetmiyor ve sağlıklı olsun diyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde kız erkek farketmez ama hep ilk çocuğumun erkek olmasını istemişimdir bakalım neler görcez canım bende iyi haberlerini bekliyorum inşallah bebeğin gelir bu aya ama nazlanır diğer aya kalırsa kabak çekirdeği ve pekmeze başla şimdiden kabak çekirdeğini eşin yesin pekmezi ikinizde küçücük bi tavsiye nasip eden Rabbim ama bakarsın vesile olur
deryayalcınnn canım pozitif sonuç almışsın. o kadar sevindim ki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah! Yaratıcı olan Allah istersen bu kistlerle de verir biliyorum. Aslında ben çok güzel bir rüya da gördüm. Oruçluydum sahurdan sabah ezanına kadar dua edip namaz kıldım. Yatarken Allah'a çok yorulduğumu, yorgunluğumu benden daha iyi bildiğini, bu nedenle bana dayanma gücü vermesi için bir işaret göndermesini diledim. Uyuyunca da kısa ama çok net bir rüya gördüm. Annem rüyalara inanma diyor ama ben o rüyanın Allah'tan olduğuna inanıyorum. O gün çok ama çok mutluydum. Ertesi günü de kistleri öğrendim. Duygularım kafam karma karışık oldu. Yinede o rüyayı düşünüp embriyolarımı alana kadar başka bir şey düşünmek istemiyorum.
Canım biliyorum çok teşekkür ederim. İnşallah olur inşallah. Kalbim dayanmayacak artık.
iki gün daha yüksek devam ederse 16. güne çizgini çeker4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kıslar benim çizgi hala çıkmadı ortaya sizce ne zaman yumurtlamış olabilirim. bugüne kadar olduysa oldu. olmadıysa iş işten geçti artık diye düşünüyorum
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar insallah tedavileriniz hayirli olur pozitif sonuclarla gelirsiniz.yurekten dua ediyorum...
9ay canim sana belki simdiye kadar yorum yazmadim ama tup bebek surecinde takip ediyordum seni merak ediyordum sonucunu.negatifi duyunca inan cok uzuldum.insallah dondurulmuslarla sonuca ulasirsin.bu bile sansaslinda dondurulmusu hic olmayanlar var....ayrica mutlaka okumussundur rahim islem gormeyecegi icin dondurulmusun sansinin daha yuksek oldugunu soyluyorlar...
unutma prenses dedin şuan aileler bölünmüş durumda bizim tayfa erkek diyor eşimin tayfa kız diyor eşim şiddetle erkek diyor ben bişey hissetmiyor ve sağlıklı olsun diyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde kız erkek farketmez ama hep ilk çocuğumun erkek olmasını istemişimdir bakalım neler görcez canım bende iyi haberlerini bekliyorum inşallah bebeğin gelir bu aya ama nazlanır diğer aya kalırsa kabak çekirdeği ve pekmeze başla şimdiden kabak çekirdeğini eşin yesin pekmezi ikinizde küçücük bi tavsiye nasip eden Rabbim ama bakarsın vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?