slm kızlar nasılsınız bakalım benim ateş tablom böyle bugün sağ kasık da batma var.dün ateş düşüktü yumurtladım sanırsam beyaz kremsi akıntımda var dünden beri :26::26:
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yumurtlama olmuş görünüyor canım inşallah bundan sonra ateşin hep artarak devam eder
kız dur heleee..
daha tam belli diil..
çalışmalara devam etsin gün aşırı(diyene bak)
aman napiim bizden geçti zamanında çok çalıştık şimdi sıra gençlerde
29 aralık test gününe an itibariyle 2 gün kalmış biri olarak azcık durumumdan haberler vereyim kızlar be.
havam değişsin azcık
öncelikle dün fena halde bunalım takıldım, keyif kacırdım özür dilerim ama eşim bile beni net olarak anlamıyorken benı en ıyı o anda anlayacak tek kişiler sizlerdiniz ve paylaşmasaydım patlayacakmışım gibi hissettim.
neyseki bir anlık buhrandı, bır doguma sahit olmanın verdiği o etkilenme durumuydu sebep geçti gitti şimdi.
aşımın sonucuna gelince hala nötrüm. 29 aralığı adet tarihi olarak düşünsek bile erken bi durum olarak dünden beri kasıklarım agrıyor adet sancısı şeklinde. ve birde afedersiniz çamaşırım hiç kuru kalmıyor. günde bazen 4 bazen 5 çamaşır değiştiriyorum,malum günlük pedler bana iyi gelmiyor.arada progesteranı vajen kullandıgım için onun akıntısı da geliyor o da ıslatıyor tabi bazen de. ama öyleki çamaşırdan esofmana ıslaklıgın gectıgını biliyorum.
haliyle göğüslerde acıyor. muhtemelen de progestanın etkisiyle devam da edecek son güne kadar acımaları.
bu süreçte sadece ilk aşı günü çatlama olmusmu dıye ölçmüstüm ateşi dogru zamanda, birde bi kac kez gün içinde normal öle otururken. hepside yüksekti, klasık benım lutheal faz ateşlerim. 36.8 sabah, 37.2,37.4 de gün içi.
bakalım cumartesi neler olacak.
bakalım yeni yıl bize nasıl gelecek.
bakalım eski yıla nasıl veda edicez.
herkes için hepimiz için en güzel şeylerin olması dilekleriyle kızlar
çok seviyorum hepinizi ve iyiki varsınız.
yumurtlama olmuş görünüyor canım inşallah bundan sonra ateşin hep artarak devam eder
kız dur heleee..
daha tam belli diil..
çalışmalara devam etsin gün aşırı(diyene bak)
aman napiim bizden geçti zamanında çok çalıştık şimdi sıra gençlerde
eskidik beee duş ala alaa
erkenden cildimiz yaşlanacak
neyse çalışan demir pas tutmaz diyorsa çalışsın tabii
günaydın herkese
sonunda ff benim çizgiyi de çekti bakalım hayırlısı artık :26:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdilik güzel canım inşallah yeniden bi düşüş yapmazda kafamızı karıştırmaz.teşekkürler kızlar ben gün aşırı devam edeyim o zaman bu ay zikzaklı gidyorum valla
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın herkese
kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir, özledim sizleri. Bu hafta öğrendim, oğlum olacakmış. Çok sevindik, sizinle de paylaşmak istedim. Allah'ım isteyen herkese,en kısa zamanda bu sevinci yaşatsın.
hayırlısı olsun canım. yeni döngünde bebeğin gelir inşallah.Gunaydin kizlarrrrr
Gune kirmiziyla basladim
Siz beyazda kalin tamammiii :26:
hadi gözün aydın canım.günaydın herkese
kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir, özledim sizleri. Bu hafta öğrendim, oğlum olacakmış. Çok sevindik, sizinle de paylaşmak istedim. Allah'ım isteyen herkese,en kısa zamanda bu sevinci yaşatsın.
Off of kızlar nedir bu başıma gelenler
Tüp bebek ilaçları yüzünden 15 gün içinde çikolata kistlerim geri geldi. Hem de bu defa iki tarafta!
17 gün sonra donmuş embriyo transferim var. Kızlar benim tek atımlık kurşunum kaldı. Bu sefer de olmazsa eşimle kararlaştırdık artık bu sayfayı kapatacağız.
Çok yıprandık.
Sizden her zaman istediğim gibi son kez dua istiyorum. Ya tutunsunlar yada Allah gönlümü bu kadere razı kılsın zira kalbim çok kırılıyor artık dayanamıyorum
baharım tablona maşallah güzelim. gelişmelerini takip ettim ama yazamadım sana. öbür taraftada denk gelemedik bu ara
inşallah eşine hasta olmalarınız bu yumosu kacırtmamıstır sıze.
iyileştiniz dimi artık iyice ikinizde?
son iki gündür fena halde adet sancısı cekıyorum kızlar. inşallah kandırıkçı sancılardır bunlar . wcye kac kere kontrole gıttım geldım dunden berı bılmıyorum. sureklı göğüslerimi yokluyorum acıyorlarmı dıye. bazen gectı gıbı gelıyor bazen hala acıyorlar. ama azaldıkları kesın. o stresi cekmemek için acaba diyorum hiç gitmesem mi yarın test günümde kana? adet gelcekse test yaptırmadan gelsin. gelmezse de pazartesi mi kana gitsem acaba diyorum...
hiç içimden gelmio yıne negatıf görürüm diye yarın test yaptırmak
oofff bilemiyorum
evett bebeğimmm iyileştikkkk çok şükür
yani çok ilaç kullandık benim umutsuzluğum ondan .yoksa dersimize iyi çalıştık.
evet bu ara görüşemiyoruz
sen ne durumdasınn yarın test günümüydü seninnn.
bugün cuma ve bu mübarek günde dualarım seninle
inşallah bu bekleyişin sonu bebiş olur hayırlısıyla.
ah canım cok tesekkur ederım. işte bu yuzden hepinize tesekkur edıyorum. sizler olmasanız bir cogumuz bu durumları cok zor atlatırız.
o günkü yazdıklarım için özür diledim çünkü benm negatıflıgımden baska arkadaslar da etkılenıp uzulmuslerdır belkı dıye onlardan özür dilemek istedim canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?