Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum. hamile olan arkadaşlarımız sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır, olmayanlar da tez zamanda muradına erer inşallah

tebrik ederim
çok güzel bir haber oldu bu
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

efesudeee canımmmmmm
çokk sevindim Allah tamamına erdirsin

sonunda..
çok şükür sen de kavuştun bebeğinee..
darısı bizlerin başına inşallah...

kızlar benim yumoşlar bugün iğne vurulcak kadar büyümemiş doktor 2 gün daha kullan bi daha gel dedi.

baharım yorumlarını bekliyorum.
3 tane yumurtanın boyutuna baktı.
17, 12 ve 10 mm lerdi.
bugün 8. gün 10. gün bi daha gitcem bu büyüklükte iğne urmadığı iyi mi sence çatlatma yani ne düşünüyorsun??

karanfılcem
ben hamile kalmadan onceki ay gitmistim doktora yumurtam 16 mmydi ve doktor 3 gun icinde catlayacak yumurtan demisti

Kizlar bugun doktora gittim kistim hic kuculme yokmus
Doktor istersen bir ay daha dkh kullan dedi
Ondan sonra erimezse duphaston vericem dedi
Bakalim hayirlisi bir Ay daha bekliycez

Umarim bekleyen herkesin yuzu guler bu yil
Rabbim yardimcimiz olsun
Herkese hayirli saglikli nice senelere canlarim

hayırlısı olasun canım
sen de efesude gibi sonradan turnayı vurcan gibi geliyor bana..
karanfılcem
ben hamile kalmadan onceki ay gitmistim doktora yumurtam 16 mmydi ve doktor 3 gun icinde catlayacak yumurtan demisti

çalışmalara başla diyorsun yani..
aşılama yapılcak ya canım, yumurtalar 25 e kadar büyüyor ilaçla.
yanımda bi kadının 26 mm di aynı gün başladık kadınla.
doktor ona kalitesiz ama yine de deneyelim demiş.

Son düzenleme:

insallah gonlune gore olur karanfilcecim benim yumurtalar sanirim erken catliyormus daha once hic takip yaptirmadim sadece bir ay gitmistim meraktan o zaman ogrenmistim galiba 18, 20de catliyor benimkiler 2013 yilinin ilk ayinda gobusun bebisle dolsun

Mutlu yillar kizlarrrrr :)))) super super bir sene olur insallah her yeni yil yeni umutlar demek. Allah herkesin gonlune gore versin....

canımmmmmm çok sevindim gerçekten yaa
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin yeni yıl sana bebişini getirdi ne güzell

canlarımmmm öncelikle yeni yıl hepimize sağlık getirsin
sonrasında mutluluk huzur hayırlı evlatlar getirsin
yeni bir yıl daha başlıyor inşallah hepimizin gönlüne göre olur
tüm dileklerimizin kabul olmasını ve herkesin hayaline kavuşmasını diliyorum
hepinizi çok seviyorum ve çook öpüyorum..

karanfilce

Saol canim insallah bizde o gunleri goruruz hep beraber
Sende umarim bu dongunde hamis kalirsin
Verdigimiz emeklerin karsiligini verir Rabbim insallah

tebrikler canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah kolay ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

canıııım çooook mutlu olduuum. Allah tamamına erdirsin. hayırlı evlat olsun. darısı tüm isteyenlerin başına

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...alanlar-buyurun-buradan-devam-edelimm-68.html

buraya da gel canim
bizi habersiz birakma

sen donecek misin yoksa ilk 3 ay kalacak misin tr'de

kocamannnn bir amin diyorumm canımm

Allah ım sana şükürler olsun çok sevindim efesudeee
inşallah sağlıkla Rabbim tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun

tebrik ederim
çok güzel bir haber oldu bu
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

canımmmmmm çok sevindim gerçekten yaa
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin yeni yıl sana bebişini getirdi ne güzell

tebrikler canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah kolay ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

kızlar tek tek cevap vermiştim herkese ama sayfada uzun süre kaldığım için gitmiş hepsi Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim hepinize ,allahım dualarımızı kabul etsin ,kucağıma almayıda nasip etsin inşAllah ...bu arada değerim 1930 idi hemşire belki ikiz olabilir dedi ,ne yalan söylüyüm genç kızlığımdan beri hep dilimdeydi ,hayırlısı olsun yinede sağlıklı olsunlarda inşAllah ,bu arada
bebişimolsun senin ilk kan değerin kaçtı canım

bu arada ikizler inşallah pozitifi sende göreceksin canum duamdasınız hepiniz

Yine vaktinizi alacagim ama 26. gun bugun ve moralim bozuk. isim dusmeye basladi. sizce de regl mi olacagim?

günaydıııııııııııııııııııııııın yeniyılda hepinize sağlık ve huzur diliyorum. allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

efesude sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini (ya da bebeklerini) . ne güzel bi yeniyıl hediyesi olmuş darısı isteyen herkesin başına inşallah 10 gün sonra bende yaşarım bu güzel duyguyu tablom aşağıda sanırım bi 10 gün sonra varsa testde çıkar yorumlarsanız sevinirim

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yeni yıl herkesin gönlündekini getirsin
herkese hayırlı evlatlar versin

EFESUDE
inan çok sevindim
Allah tammaına erdirsin

canım maşallah yumoşlarına.
iğneyi vurmamakla iyi yapmış bence doktorun.
çünkü eğer şimdi vursaydı sadece 17mm olanın şansı olabilirdi yani o çatlardı ama diğer ikisi belkide büyüyemeden çatlardı.
şimdi 2 gün sonra 12olan 16 17mm olur
17mm olan 19 20mmlere gelir ve şansın artar.zaten 8.gün aşılama için erken olurdu.
inşallah 2gün sonra çokk güzel sonuçlarla gelirsin
bu sefer yüzün güler inşallahh.

canım şimdilik güzel gidiyor
arkadaşlar hep yerleşme düşüşünden bahsediyor belkide bu düşüş olan günler senin içinde yerleşme zamanı olabilir.
ama ben bi ihtimal 12.günde yumurtlamış olabileceğini de düşünüyorum.
hakkında hayırlısı

baharcım heycan mı arttırmaya çalışıyosun kızz niye girmiyosun ateşleri yoksa ben mi göremiyorum _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…