Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zor gerçekten o yüzden allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin canım. ama ben ikizim olsun isterdim eşimde ikiz zaten belkide olur üçüz daha zor geliyor..
amin canım önce sağlıklı sonra hayırlı evlat versin herkese Rabbim
o kadının da eşi tarafı hep çoğulmuş
belki senin de gönlüne göre olur

tşk ederim bide bişey sorcam.. benbebek düşünüyorum vucut ısısı gün içinde öl.ersek yanlış mı cıkar

gün içnde ölçülen bir şey ifade etmez
adetınle birlikte her sabah yataktan kalkmadan en ideal saat 6-8 arası ölçüp not etmen lazım

ağlama kız bende ağlarım valla
buluşamasakta görüşemesekte kalplerimiz hep birlikte canım
mesela doğumunda bi sürü kişi sana dua edecek
çok kolay geçecek doğumun
yanında bi sürü kalp hissedeceksin.
ama tunaya söyle teyzesi gibi kova burcu olsun az bekleyiversinnn

tşk ederim bide bişey sorcam.. benbebek düşünüyorum vucut ısısı gün içinde öl.ersek yanlış mı cıkar

canım gün içinde sürekli hareket halinde olduğumuz için sabit bi ısı yakalayamayız
o yüzden sabah alarmını belli bi saate kurup hep aynı saatte ölçmen lazm sağlıklı bi sonuç alabilmek için.

canım benım çok duygulandım valla
inan kalpten inanıyorum şu dediklerine
hepiniz benımle olacaksınız ve ben de size o masada tek tek dua edeceğim
ben de diyorum oğlum sakın aceleci olma kova ol bir zahmet diyee
sen de kovasın öz teyzesi de kova
hatta ablamın oğlu 23 ocak doğumlu o da kova
diyor ki doktora söyle 23ünde alsın abisiyle aynı gün olsun deli yaaaa

valla deryoşum ben olsam şöle azcık sıkarım kendimi
ama hesaplarıma göre hemen hemen 20sinden sonraya denk gelecek 3gün daha tutabilirsen abisiyle aynı tarih olabilir
bende mayısa kadar bekliycem eğer olmazsa mayısta hemen aşılama yaptırcam
takıntı yaptım.tabi her şeyden önce sağlıklı hayırlı olması ama gönlümüzden bazı şeyler geçebiliyor napalım.

zaman ne çabuk geçiyor ya bu topiğe ilk geldiğimde henüz tek hamile hepberaberdi gelirdi topiğe yorum yazardı cevaplardı soruları ne güzel diyodum sonra cinsiyetini öğrendik derken baktık ki doğumu yaklaşmış ya hakikaten de çok az kaldı biz hep dua ediyoruz tatlım sende çok dua et inşallah kolaycacık geçer doğum hani derler ya bi avazda diye öle çabuk geçsin inşallah fotolarını görmek isteriz annesi nede olsa elimizde büyüdü kereta

aşılama şimdi mi verdiğin bi karar acaba yani kova olsun diye öylemi bence aşılamaya gerek kalmayacak ama hakkında hayırlısı olsun canım herzaman için inşallah bebeğin tez vakitte gelir rabbim nasip eder inşallah:119:

yok lilicim düşük yaptığım zaman aldım bu kararı ben.
yani dedim mayısa kadar beklerim olmazsa aşılama yaptırırım.
ama mayıs dememin amacı kova olmasını istediğim için.
ilk korunmayıda nisan mayısta bırakmıştım kova olsun diye
biraz takıntı benimkisi ama nasip tabi burç çok önemli değil ama insanın hayatını etkilediğini düşünüyorum.
hayırlısı hakkımızda öncesinde olursa hiç hayır demem

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu mutlu olsun...hamişlere kolay doğum bebiş bekleyenlerede tez zamanda bebiş nasip etsin rabbim bu yepyeni yılda....

kızlar selam bu ates olcme yontemınden pek anlamıyorumda arkadasım ecrın buraaya yonlendırdı:)
bu ay 3 yumurtam progestanımda 33.8 cok yuksek cıktı yanı yumurtlama kalıtelı olmuş.
ıgneden sonra 13. gunu test yaptım evde negatıf sanırım erken yapmısım cogu arkadas cıkmaz dedi ama hayırlısı alıstım artık 2 bucuk senedır..
ateşimi bayadır olcuyorum genelde 36 ile başladım 36.8 36.6 devamlı bu sekılde gıttı adetıme suan 2 gun var 36.6 cıktı sabah nasıl sızce bu durum

inşallah canım tutacağım tutabildiğim kadar kerata
umarım o kadar beklemezsin baharım
aynen öyle önce sağlıklı olsun diyoruz ama gönlümüzden başka şeyler de geçiyor haklısın

ahh lilicim kıyamam ben sana
dua et nolur kolayca atlatayım
oğlumu göreyim sağlıkla kucağımda
cümlesi de tabi sizler de tabi
fotoları koyacağım koymam canım
işallaaahhhh

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu mutlu olsun...hamişlere kolay doğum bebiş bekleyenlerede tez zamanda bebiş nasip etsin rabbim bu yepyeni yılda....
ammiiinnn kuzum benımmm aminnn

canım yorum yapamayacağım ama sen bir iki gün daha ölç ve test yap
inşallah hamilesindir

bence sen nisanda aşı yaptır mayısta hamile kalırsın hemen

maşallah ne güzel onlara ben de olmak isterdim yanlarında
neyse biz de fotolarla idare etcez artık..

Aramızda kalsın tombik bebekleri hiç sevmem hiç canım kaynamaz.
ben minyon tipli hareketli zayıf bebekleri çok severim.
geçen eşim bi hayal ediyo diyo ki söyle zayıf ama diri diri tatlı beyaz minik bi kızımız olsa sana benzese diyor
zevklerimiz uyuşuyor sanırım

aslında hiç ölçmiyecektim tembellikten.
geçen sene tam o gün çatlamıştı aşılama günü.
doktorum ısrarla 24 saat arayla ilişki de önermişti ama o sefer tek yumurtaydı, sağolasın tavsiyelerin için canım

mutludml,
gün içi ateşi olmaz canım yanlış çıkar.

bak ben de bilmişim
minik BEYAZ popolu dediiimm
içime doğmuşş

Gızlar gızlar gelemmii yanağnızdan öpemmiii

bak ben de bilmişim
minik BEYAZ popolu dediiimm
içime doğmuşş

Ayy canım Allah razı olsun senden
eltimin iki çocuğu var eltimi biliyorsunuz zaten ama çocuklar ne tatlı ne masumlar anlatamam dün gece yine tepemde kaydırak oynadılar bi de iki durup bi durup nenge diyorlar.
kız zayıf minyon tipli bembeyaz.
aynen ben gibi yemeği yedikten sonra göbeği bi şişiyor, artık hareket etmeye mecali kalmıyor suratının hali bile değişiyor ve ben o kızı çok sevesim geliyor incecik bacakalr hafif zıplatasım geliyor.
ama oğlan tombik apaağır biraz da esmer o da tatlı ama kızın yanında ayıp olması diye onu da seviyorum kalbime sorsan kızı sevmek canım çekiyor..

haa kendi evlatlarım olsa hiiiçççç farketmez tabii sağlıklı olsunlar da tombikmiş minyonmuş kızmış erkekmiş hiç farketmez..

Ayy ben yerim o minik beyaz popolularıııııııııı ya

karanfilcem allah gönlüne göre verssin inşallahh tez zamanda.

maşşallah yumoşlarında çok güzelmiş, bebişe dönsünler

baharrrrr msne gelsene kız top secret bişi dicem bak sana

Gızlar gızlar gelemmii yanağnızdan öpemmiii

bebekken tombik olsunlar delikanlı genç kız olunca filinta gibi dal gibi olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…