Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deryoş şimdi uğraşamıyom senle az işim var ama akşama bombalıycam seni kızımmmmm

aminn canım inşallah kucağımıza almakta nasip olur..
darısı sizlerin başına inşAllah

yeni yıl herkesin gönlündekini getirsin
herkese hayırlı evlatlar versin

EFESUDE
inan çok sevindim
Allah tammaına erdirsin

amin canım çok sağol ,inşAllah herşey yolunda gider,
bu arada senin doğuma 29 gün kalmış maşAllah, bizde geliriz o safhalara inşAllh....

Son düzenleme:
her şey yolunda gidecek canım merak etme senn gönlünü ferah tut
evet benım de az kaldı Allah herkese kolay zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

eyvallahhh "ustaaaaa" bekliyorum

yaa var yaa deryoşş güldürdün beniii
ustaaaaa

EFESUDE...çok sevindim canım hayırlı olsun.2013 yılına bebişle girdin..en güzel hediye oldu sana..darısı bize inşallah

her şey yolunda gidecek canım merak etme senn gönlünü ferah tut
evet benım de az kaldı Allah herkese kolay zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

yaa var yaa deryoşş güldürdün beniii
ustaaaaa

inşAllah canım sanırım kalp atışlarını duyana kadar her kadın bu stresi yaşıyomuş şimdi anladım ,Allahım tez zamanda bu dönemi sağlıkla atlatmamı nasip etsin
Rabbim sanada kolay doğum nasip etsin ,sağlıkla kucağına al bebeğini inşAllah.

EFESUDE...çok sevindim canım hayırlı olsun.2013 yılına bebişle girdin..en güzel hediye oldu sana..darısı bize inşallah

evet canım bana en güzel hediye oldu bebişimin haberi ,Rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşAllah

Tebrik ederim canim cok sevindim.insallah kucagina aldigin gunleri de gorursun

günaydın kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun 2013 biizm yılımız olur inş. allah herkesin gönlüne göre versin sağlık mutluluk ve bebişli bir yıl olur inş..

canım tebrik ederim çok sevindim darısı biizm başlımıza inş. rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Tebrik ederim canim cok sevindim.insallah kucagina aldigin gunleri de gorursun

inşallah canım hep beraber görürüz o günleri ...

canım tebrik ederim çok sevindim darısı biizm başlımıza inş. rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşAllah ,Rabbim kucağıma almayıda nasip etsin inşAllah

sanki ateş sabitlenmiş inşallah öyledir çok az kaldı valla hadi inşallah Rabbimin izniyle bu müjdeni alırsın bu ay

cevap veren yok mu :-(((((

tatlım çatlayıp çatlamadığın bundan sonraki ateşine göre belli olcak yani ateşin yükselmesi ve yüksek devam etmesi gerek ama büyük ihtimal bugün çatlamış görünüyosun bugün ve yarın çalışmalara devam edin derim ben çatladıktan sonra ateş düşmez yani düşerse dpolarda yani çatlamadan sonra ateş yüksek giderken adetten önce düşme olursa bu yerleşme düşüşü olabilir bide adete yakın yada adet günü düşme olabilir

kızlar size bir sorum olacaka bugun adetımın 32,günü ve hala adet olmadım ateşimde düşük adetimin 12,günü 2yumurtam vardı ondan mı gecikti acaba adetim:26::26:

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sen yumurta takibi yaptırıyodun değilmi canım inşallah o yumişler çatlamıştır dualarım o yönde ama çatlamadıysa ondan da gecikmiş olabilir yada çatlayıp bebişi getircek sana ondan nazlanıyo da olabilir biliyosun benimde geç döllenme olmuştu ÖRNEK - 1 ki benim hiç adet gecikmem olmazdı3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com

cevap için sagol cnaım tedavım yarın kaldı benım bu ay aşılama olcaktı ama eşimin değerleri kötü diye kaldı inş. dediğin gibi olur canım sgaol güzel dilkelerin için gün aşırı devam o zmana :))

amin canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…