Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ecrin sanırım seni yumurtalar küçük kalmış olacak
çatlamamış çünkü yumurtan

evet napcam ben yaa doktoramı gitsem kontrole acaba adetimin 12, günü solda 7 mm sağda 9 mm vardı sonra daha gitmedim doktora kafama takıldı bak şimdi:26::26:

evet napcam ben yaa doktoramı gitsem kontrole acaba adetimin 12, günü solda 7 mm sağda 9 mm vardı sonra daha gitmedim doktora kafama takıldı bak şimdi:26::26:

canım çok büyük ihtimal çatlamamışlar
istersen bir devlet hastanesine falan görün adet olamadım böyle böyle diye
bir baksınlar ultrasonla sonra söktürücü verir heralde

canım çok büyük ihtimal çatlamamışlar
istersen bir devlet hastanesine falan görün adet olamadım böyle böyle diye
bir baksınlar ultrasonla sonra söktürücü verir heralde

devlete gidemem iş yerindne izin problemım var malasef işyerine yakın bir polikinliğe gideyim barı bakalım ne diycekler kendı doktorma sinir oldum madem bana gonal f verdin 9 mm kadar geldi büyüt çatlatma iğnesi yap normal deniyeyim dimi ama değelerle olma zdiye iptal etti bıraktı öylee

kan değerim kesinleşene kadar yazmayacaktım aslında ama dayanamadım

3 gündür idrar tahlilim hep silik çizgi çıkıyor gün geçtikçe de koyulaştı

kanda bakılınca yazarım değerimi gününü bekle dedi eşim bekliyoruz

çok bariz kasılmalar oluyor rahimde normalmiş sanırım o da...

inşallah sağlıkla kucağıma almak da nasip olur dualarınıza ihtiyacım var

herkesi çok öpüyorum

darısı inşallah hepinizin başına o 2. çizgiyi görmek bile ne kadar güzel allahım

Son düzenleme:

tebrik ederim. sizi tanimiyorum ama haberi okuyunca gozlerim doldu. hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz umarim :)

canım çok sevindim inşallah kanda da güzel sonuç alırsın.merak ediyordum ben de sonucunu.bu ay topikten tüp bebek yaptıran 3 kişiyiz üçümüz de hamileyiz.aşılama yaptırıp tutmayan arkadaşlar bakın sizlere umut olsun inşallah.en kısa sürede Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah...

ne güzel yaaa inş. hamılesındır cnaım benim senın tüp bebekmiydi :)))

canım ne güzel haber bu tebrikler :):) topik şenleniyor, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin tatlım, çok sevindim

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kızlar beni özgün tablomdan hatırlayacaksınız :) Adetlerim çok uzundu her zaman 45-50 gün civarı, ama bu sefer iki ay oldu, hala adet olmadım.

Bugün doktordaydım, kan testi negatif tabii ki. Ultrason baktı doktor, pko kesinlikle değilsin dedi, ultrasonda her şey normal çıktı, iltahap yok yumurtalık boyutları güzel falan dedi, orada bir sorun yok çok şükür, progestan 100 mg verdi, adet olabilmem için. Adetin 2. günü de FSH E2 prolaktin falan bakılacak ona göre ilaç tedavisiyle başlayacağız. Doktor muhtemelen yumurtlama fonksiyonların zayıf dedi, ilaçla çözeceğimize inanıyorum dedi.
Benden haberler bu kadar :)
Bu arada ilk göz ağrım olan yöntemi yani ateş ölçme yöntemini bırakmayacağım devam ediyorum, çünkü çok doğru yumurtlamadığım çok belli tablomdan...

ALlah ne güzel haber bu maşallah
inşallah kanda da güzel bir değer göreceksin canım
bekliyoruz

ayyyyyyyyyyyyyyyy süpperrrrrrrrrrrrr hadi inşallah kandada şöyle ikizli bi değer gelsin yavrum yaaa
çokkkk sevindimmm sağlıcakla kucağına al inşallahhhhh
dualarımız teker teker kabul oluyor.bizde bu birlik varken boynu bükük kimseler kalmayacak inşallahhh

karanfilceeee gebelerimizi listeye yazsanaaa efesude deryalcin ve ikizleriiii
listemiz doluyorrr çok az kaldık inşallahhh

sanki ateş sabitlenmiş inşallah öyledir çok az kaldı valla hadi inşallah Rabbimin izniyle bu müjdeni alırsın bu ay

kız sen diye diye beni gebe yapacaksın
ama benim hiççç umudum yok yavrum çünkü bu ateş benim gebe kalmam için çok düşükkkk
bu ateşle çok adet oldummm.bakalımm hayırlısı.

seni seniiiii demek testlerin pozitif çıkıyordu haaa....
canım nasıl sevindim anlatamam hatta demiştim yaa yakında aramızda hamiş hamiş dolancan öyle hayal ediyorum diyee..
darısı başımıza inşallah

kesin ikizzzz

ikizler canım hayırlı uğurlu olsun
gözün aydın çok sevindim canım yaa
Allah ım bizede nasip etsin hayırlısıyla en kısa zamanda
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

Allahim ne guzel bir haber :))) tebrik ederim yakinda burda hamile olmayan kalmayacak sanirim :)) darisi basimiza...

tebrik ederim. sizi tanimiyorum ama haberi okuyunca gozlerim doldu. hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz umarim :)
canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallah...

sağol deryacım ard arda yaşadık sevinci inşallah sonuna kadar sevinçle geçer gebeliğimiz...canım senin kanda kaç çıkmıştı sonra katlanmalara da baktırdın mı? ne durumdasın ?
allahım çok şükür ki bunu da gördük umut olsun tabiki size hiç umudunuzu kaybetmeyin allaha şükür ki böyle imkanlarımız var...

ne güzel yaaa inş. hamılesındır cnaım benim senın tüp bebekmiydi :)))

evet canım ben 19 ay doğal denedim canıma tak etti tüp yaptırmaya karar verdim allaha çok şükür...

canım ne güzel haber bu tebrikler :):) topik şenleniyor, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin tatlım, çok sevindim
çok teşekkür ederim canım,
şenlensin şenlensin kimse ümidini yitirmesin... doğal olmazsa da tedavi yolu açık...

ALlah ne güzel haber bu maşallah
inşallah kanda da güzel bir değer göreceksin canım
bekliyoruz

çok teşekkürler iyi dileklerin için ... allah senin de kolayca doğurmanı nasip etsin sağlıkla inşallah...

baharcım korkuyorum ikizden ama ikisinden de vazgeçemiyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum...
sağol canım benimmm
inşallah inşallah topikte kimse kalmasın uğur olsun herkese burası... kimsenin boynunu bükük bırakmasın bu yolda allah

karanfilim ikiz mi diyosun sende :))))
canım çok sağolasın biliyorum çok sevindiğini inşallah senin haberini de alacağım o zaman rahat olcak içim...
tedaviden korkma nolur doğal denemek de çok zor bi süreçti şahsen benim için...dularım sizinle...

ikizler canım hayırlı uğurlu olsun
gözün aydın çok sevindim canım yaa
Allah ım bizede nasip etsin hayırlısıyla en kısa zamanda
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
canım çok teşekkür ederim
inşallah hepinize birgün nasip edecek
amin inşallah kucağımdada görürüm sağlıkla
Allahim ne guzel bir haber :))) tebrik ederim yakinda burda hamile olmayan kalmayacak sanirim :)) darisi basimiza...
sağol canım
inşallah kimse kalmayacak burada hepiniz için dua edicem
darısı hepinizin başına doğal yada tedaviyle...

Son düzenleme:
burnuma gebiş kokusu geldide ondan mı burdayım ne :111:
amanda amann benim arkadaşım gebişmiş
hayırlı uğurlu olsun canım benim

burnuma gebiş kokusu geldide ondan mı burdayım ne :111:
amanda amann benim arkadaşım gebişmiş
hayırlı uğurlu olsun canım benim

canım vallahi almışsın kokuyu :))))

sağolasın canım inanki aklımdan geçti biraz önce ronya ya haber versem mi arada da geliyor belki görür demiştim

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…