- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kuzummmmm çok sağol yaaaa biliyorum inan içini
allah razı olsun bende senin için böyle sevinecem az kaldı...
amin canım inşallah kucağıma aldığımı da görürüm
çok teşekkür ederim
evet ha gayret kızlar ha gayret
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar beni özgün tablomdan hatırlayacaksınız :) Adetlerim çok uzundu her zaman 45-50 gün civarı, ama bu sefer iki ay oldu, hala adet olmadım.
Bugün doktordaydım, kan testi negatif tabii ki. Ultrason baktı doktor, pko kesinlikle değilsin dedi, ultrasonda her şey normal çıktı, iltahap yok yumurtalık boyutları güzel falan dedi, orada bir sorun yok çok şükür, progestan 100 mg verdi, adet olabilmem için. Adetin 2. günü de FSH E2 prolaktin falan bakılacak ona göre ilaç tedavisiyle başlayacağız. doktor muhtemelen yumurtlama fonksiyonların zayıf dedi, ilaçla çözeceğimize inanıyorum dedi.
Benden haberler bu kadar :)
Bu arada ilk göz ağrım olan yöntemi yani ateş ölçme yöntemini bırakmayacağım devam ediyorum, çünkü çok doğruyumurtlamadığım çok belli tablomdan...
Topiğin ilk sayfasındaki bölümdeki BAT KISMINA üzgün surat çekebilisin başkanım karanfilim
canım benim kan değerleri düzenli artmadı maalesef.
25aralık akşam 45
28aralık sabah 128(normalde 200ü geçmesi gerekiyordu)
biraz önce yine kan verdim sonuç bekliyorum.sonucum çıkınca yazarım canım.umarım senin değerlerin güzel ilerler.doktor bana sorun yok dedi herkeste tam 2 kat katlanmaz dedi ama ne biliyim içim rahat değil yarın doktora gidicem ultrasonla bakacak bakalım heyecanla bekliyorum...
Kızlar beni özgün tablomdan hatırlayacaksınız :) Adetlerim çok uzundu her zaman 45-50 gün civarı, ama bu sefer iki ay oldu, hala adet olmadım.
Bugün doktordaydım, kan testi negatif tabii ki. Ultrason baktı doktor, pko kesinlikle değilsin dedi, ultrasonda her şey normal çıktı, iltahap yok yumurtalık boyutları güzel falan dedi, orada bir sorun yok çok şükür, progestan 100 mg verdi, adet olabilmem için. Adetin 2. günü de FSH E2 prolaktin falan bakılacak ona göre ilaç tedavisiyle başlayacağız. doktor muhtemelen yumurtlama fonksiyonların zayıf dedi, ilaçla çözeceğimize inanıyorum dedi.
Bu arada ilk göz ağrım olan yöntemi yani ateş ölçme yöntemini bırakmayacağım devam ediyorum, çünkü çok doğruyumurtlamadığım çok belli tablomdan...
Topiğin ilk sayfasındaki bölümdeki BAT KISMINA üzgün surat çekebilisin başkanım karanfilim
aaa neden üzgün işareti koyacakmışım.
sakın kendini züme yumurtlamayla ilgili sorunlar en kolay hallolacak sorunlardır.
benden sana tavsiye adet olduğunda 7. gün soğan kürüne başla ve 15 gün uygula...
sonraki aylarda bal-tarçın çörek otu kürünü uygulayabilirsin..
hemen ilaçlara başlama soğanla hormonların bi düzelsin için bi temizlensin. daha korunmayı bırakalı 2 ay oldu değil mi acele etme..
hadi tarçın çörek otu belki bünyeni bozabilir ama soğanı hiç bi doktorun yapma dediğini duymadım.
kan değerim kesinleşene kadar yazmayacaktım aslında ama dayanamadım
3 gündür idrar tahlilim hep silik çizgi çıkıyor gün geçtikçe de koyulaştı
kanda bakılınca yazarım değerimi gününü bekle dedi eşim bekliyoruz
çok bariz kasılmalar oluyor rahimde normalmiş sanırım o da...
inşallah sağlıkla kucağıma almak da nasip olur dualarınıza ihtiyacım var
herkesi çok öpüyorum
darısı inşallah hepinizin başına o 2. çizgiyi görmek bile ne kadar güzel allahım
Cok iyi yapmissin doktora giderek. gercekten dongun uzun bir de ne zaman yumurtlayacaksin insan stres
Olur bekle bekle hadi hayirli olsun. Sonu bebis olsun :))
nette şöyl bi yazı buldum:
Pregnyl; 5000 ünite içeren toz ve çözücü sudan oluşur. Bir kutuda 1 toz, 1 su vardır. Aksi belirtilmediği takdirde 2 toz, 1 su şeklinde yani 10000 ünite olarak kalçadan kasiçi yaptırılır. Ovitrelle, 250 mgr. içeren 1 toz ve 1 su karıştırılarak ciltaltı yapılır.
canım yaaa bizhastalar neden doktorun önünde dilimiz tutulur soracağımız her şeyi unuturuz ki:26:
bunu hemşire tarif etti aslında kaç kere de sordum ama emin olamadım işte:26:
sanırım doğru duymuşum.
Zaten önemli olan kısmı toz kısmı. Ha 2 suyla ha 1 suyla farketmez. 2 toz olsun da
Selamm herkese. Bir şey soracaktım şu ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor? 2 gündür takip etmeye başladım, en son dkhapı ile adet olmuştum 8 aralıkta.polikistikover hastasıyım bu arada. Ateşim önceki gün 36.3 idi,dün 36, bugün 36.3 çıktı. Acaba yumurtladım mı ki? Ya da yumurtlayınca ateş yüksek mi çıkıyordu?:26: Bu konuda hiç bilgim yok ya beni aydınlatır mısınız?
Selamm herkese. Bir şey soracaktım şu ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor? 2 gündür takip etmeye başladım, en son dkhapı ile adet olmuştum 8 aralıkta.polikistikover hastasıyım bu arada. Ateşim önceki gün 36.3 idi,dün 36, bugün 36.3 çıktı. Acaba yumurtladım mı ki? Ya da yumurtlayınca ateş yüksek mi çıkıyordu?:26: Bu konuda hiç bilgim yok ya beni aydınlatır mısınız?
hakkaten ya biz de öyle dedik aklın yolu birdir
baharımm..
yımırtalarım 2 günde tam 3 mm büyümüş.
17 olan 20 olmuş.
10 olan 13 olmuş
ama 12 olanı ölçmemiş bu sefer başka yumurta ölçmüş o da 18 mm.
yani elimizde bi 18 bi 20 iki yımırta var hemen cuma yapalım dedi.
bi de e2 yi ölçtü beni hastanede esir etti adam bırakmadı sonuç çıkana kadar o da çıkmadı mı neyse 5 küsürde çıktım hastaeden açıklanmış aradım odasını daha çıkmamış iyi fena değil dedi.
800 küsürdü.
bu adam özeldekiler gibi çok güzel harika iyi demiyo hiç
bu arada aşılama için 210 tl fiyat verdiler tıp fakültelerinde bu kadar para veriliyor muydu biz özelde bile bunun yarısnı vermiştik:44:
sağolasın canım benimohhh maşallah canımmmmm çok süper yumoşlarınn boyutlarııı
şimdi peki iğneyi ne zaman olcaksın
aşılamada yapılan en büyük yanlışlardan biri çatladıktan sonra yapılması bence.
sakın öle bişey olmasın.benim 38.saatte yapılmıştı aşılamam
gerçi benim zaten bi kaç gün sonra çatladı o saatin bi önemi yoktu ama 36saate varılmadan yapılmalı.
e2değerin güzel çıkmışfiyatıda salla inşallah tutsunda.
benim içimde çok güzel şeyler var inşallah sonuçç güzel olacakk.
sağolasın canım benim
bilmiyorum ki kaçıncı saatte yaparlar sanırım cuma 11 de yapılacak.
saat 23 de vurun dedi.
eşim 8-8.30 gibi orda olsun sen 10 da ol dediler.
fiyatta bi gariplik var canım devlette bu kadar olması normal mi?? sen de yaptırdın ya o yüzden soruyorum.
değilse keşke olsun o ayrı ben neler vermeye razıyım..
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyo
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?