Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

düşünsene 8 ay sonra bebelerini kucağına alcaksın Ronya gibi, diğer kızlar gibi uykusuzluktan yorgunluktan şikayet etceksin
ama hayatına renk gelcek tat gelcek..
çünkü çocuklar dünya süsüdürler..
hamiş hamiş adıma bi dua ediver bakimm
haa bi de şu testini eklesene buraya..
hep içimde kalmıştır buraya pozitif test yüklemek..

canım sen rapor aldın mı??
dinlendin mi transferden sonra??

canım benim kan değerleri düzenli artmadı maalesef.
25aralık akşam 45
28aralık sabah 128(normalde 200ü geçmesi gerekiyordu)
biraz önce yine kan verdim sonuç bekliyorum.sonucum çıkınca yazarım canım.umarım senin değerlerin güzel ilerler.doktor bana sorun yok dedi herkeste tam 2 kat katlanmaz dedi ama ne biliyim içim rahat değil yarın doktora gidicem ultrasonla bakacak bakalım heyecanla bekliyorum...

aaa neden üzgün işareti koyacakmışım.
sakın kendini züme yumurtlamayla ilgili sorunlar en kolay hallolacak sorunlardır.
benden sana tavsiye adet olduğunda 7. gün soğan kürüne başla ve 15 gün uygula...
sonraki aylarda bal-tarçın çörek otu kürünü uygulayabilirsin..
hemen ilaçlara başlama soğanla hormonların bi düzelsin için bi temizlensin. daha korunmayı bırakalı 2 ay oldu değil mi acele etme..
hadi tarçın çörek otu belki bünyeni bozabilir ama soğanı hiç bi doktorun yapma dediğini duymadım.

deryacım tam olması gereken gibi artmış işte değerin canım neden üzülüyorsun
ama bir tane bence..
hayırlısı olsun yeter ki tutunsun da
bugün doktorda beklerken yanımdaki kadının da değerlerini gördüm gösterdi.
8 gün önce 200 şimdi 4000
hemşire ona da tek gibi demiş.
çıkınca 1 tane kese görmüşler söyledi..

ha bu arada o kadın da ilk tüpünü kızılayda yaptırmış ama nasip olmamış mustafa beyde.
soyadı neydi adamın??

Cok iyi yapmissin doktora giderek. gercekten dongun uzun bir de ne zaman yumurtlayacaksin insan stres
Olur bekle bekle hadi hayirli olsun. Sonu bebis olsun :))

adet olmak için, yeni döngü için mecbur progesteron içeceğim gece 2 tane 100lük sabah 1 tane 100lük doktor rahimin dökülmeye dirençli olabilir dedi bakalım bir dökülebilsem yeni ayda istiyorum soğan kürünü, Soğan kürünü herkes inanılmaz derecede şiddetle öneriyor gerçekten canım, doktoruma da danışırım yine, adetin ikinci günü gideceğim yine zaten o gün sorarım, ben de çok istiyorum denemeyi, yeni döngü başlayaydı :)
neyse Allahım hayırlısını versin hepimize

Oleeeeeeeeeeeeey, yaşasın, 2013ün ilk hamişiii....Allah sana bağışlasın...

Zaten önemli olan kısmı toz kısmı. Ha 2 suyla ha 1 suyla farketmez. 2 toz olsun da

doktora gitmekle çok iyi yapmışsınnn
inşallah bundan sonrası senin için güzel olacakk.
çünkü sorunun çok basit ve hemen hallolacak bişey
içini ferah tut.

Selamm herkese. Bir şey soracaktım şu ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor? 2 gündür takip etmeye başladım, en son dkhapı ile adet olmuştum 8 aralıkta.polikistikover hastasıyım bu arada. Ateşim önceki gün 36.3 idi,dün 36, bugün 36.3 çıktı. Acaba yumurtladım mı ki? Ya da yumurtlayınca ateş yüksek mi çıkıyordu?:26: Bu konuda hiç bilgim yok ya beni aydınlatır mısınız?

Zaten önemli olan kısmı toz kısmı. Ha 2 suyla ha 1 suyla farketmez. 2 toz olsun da

hakkaten ya biz de öyle dedik aklın yolu birdir

baharımm..
yımırtalarım 2 günde tam 3 mm büyümüş.
17 olan 20 olmuş.
10 olan 13 olmuş
ama 12 olanı ölçmemiş bu sefer başka yumurta ölçmüş o da 18 mm.
yani elimizde bi 18 bi 20 iki yımırta var hemen cuma yapalım dedi.
bi de e2 yi ölçtü beni hastanede esir etti adam bırakmadı sonuç çıkana kadar o da çıkmadı mı neyse 5 küsürde çıktım hastaeden açıklanmış aradım odasını daha çıkmamış iyi fena değil dedi.
800 küsürdü.
bu adam özeldekiler gibi çok güzel harika iyi demiyo hiç

bu arada aşılama için 210 tl fiyat verdiler tıp fakültelerinde bu kadar para veriliyor muydu biz özelde bile bunun yarısnı vermiştik:44:

canımcım ilk sayfayı okudun mu
iki değerle hiç bi yorum yapamayız

aslında ilk sayfada baya detaylı anlatım var
eğer devam etmek istiyorsan bence fertility frend sitesine üye ol ücretsiz bi site.
sonra orada tablo oluşturursun
hergün sabah yataktan kalkmadan 6 8 arası bi saatte ama her gün aynı saatte dil altından ölçeceksin.
ve çıkan değeri o tabloya gireceksin.ilk sayfada bununla ilgilide notlar var.
eğer pkoysan bu yöntemin çok faydasını görürsün çünkü pkoda yumurtlama farklı zamanlarda oluyor.
eğer aklına taklan bişey olursa sorarsın ama devamlı ölçümler lazım bişey diyebilmek için.
bundan sonra ölç eğer sürekli artarak devam ederse yumurtlamışsın diyebiliriz.

ohhh maşallah canımmmmm çok süper yumoşlarınn boyutlarııı
şimdi peki iğneyi ne zaman olcaksın
aşılamada yapılan en büyük yanlışlardan biri çatladıktan sonra yapılması bence.
sakın öle bişey olmasın.benim 38.saatte yapılmıştı aşılamam
gerçi benim zaten bi kaç gün sonra çatladı o saatin bi önemi yoktu ama 36saate varılmadan yapılmalı.
e2değerin güzel çıkmışfiyatıda salla inşallah tutsunda.
benim içimde çok güzel şeyler var inşallah sonuçç güzel olacakk.

sağolasın canım benim
bilmiyorum ki kaçıncı saatte yaparlar sanırım cuma 11 de yapılacak.
saat 23 de vurun dedi.
eşim 8-8.30 gibi orda olsun sen 10 da ol dediler.

fiyatta bi gariplik var canım devlette bu kadar olması normal mi?? sen de yaptırdın ya o yüzden soruyorum.
değilse keşke olsun o ayrı ben neler vermeye razıyım..

efesude---ikizler
kızlarrrrrrrrrrrr süper haberler yaa inanın çok sevindim gözünüzyadın Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
efesudecim benim ilk değerimi sormuşsun benimki 3.gün embriyosuydu 13.gün ilk değerim 599 du 2 gün sonra 1680 çıktı bence seninki ikizzzzzz olabilir
ikizler inşallah seninde değerin çok iyi çıkacak bebişleriniz hep sizinle olsun inşallah

demekki tam 36,saatte yapacak inşallah bi aksilik çıkmadan hallolsun canım.
ben devlette yaptırdım ama beleşe sadece iğneye 25lira ödemiştim birde klomene 10lra
gerisine para vermedim.iikide para almamış başıma gelmeyen kalmamıştı.
birde para alsaydı sinir olurdum.üffff hatırlamak istemiyorum o günleriii
mayısta özelde yaptırcam bakalım.
gerçekten çok para almışlar.aslında hiç almamaları lazım.

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyo
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı

ahh canım yaa bilsem okurummm ama türkçeden olursa da okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…