ay inşallah gelir yaa benim herif vazgeçmeden
bi korunuyo bir korunmuyo,korunmayınca kaza oldu falan diyo deli ediyo beni
daha hazır değil sanırım baba olmaya tırsıyo ama ben çok istiyorum
sırf ona inat olsun diye Allaha dua ediyorum bir an önce hamile kalayım diye
eşin bence hata yapıyor istememekle.
çünkü hemen istediğimiz anda olmayabiliyor.bazen aylarca senelerce bekleyebiliyoruz.
ama tabi oda haklı bizde korunmayı bırakasıya kalıcaz diye korkmuştuk.ama üstünde 2.5sene geçti
erkekler zaten baba olmadan kucağına almadan kendini hazır hissetmez canım.
off off sorma canım çok dertliyim ben bu konuda.
bırakınca hemen hamile kalıcam sanıyo, haa kaldım diyelim taa 9 ay sonra doğacak seneye yani.
üstelik bende pko var, kendiliğimden kalmam zor, bir türlü ikna edemedim, yaşım da 27.
oldu olacak derken 30 u bulurum diyorum, fazla geç kalmayalım diyorum adamda tık yok
off off sorma canım çok dertliyim ben bu konuda.
bırakınca hemen hamile kalıcam sanıyo, haa kaldım diyelim taa 9 ay sonra doğacak seneye yani.
üstelik bende pko var, kendiliğimden kalmam zor, bir türlü ikna edemedim, yaşım da 27.
oldu olacak derken 30 u bulurum diyorum, fazla geç kalmayalım diyorum adamda tık yok
daularım hepiniz için canım ama ayrıcada ediyorum hiç merak etme senin içindüşünsene 8 ay sonra bebelerini kucağına alcaksın Ronya gibi, diğer kızlar gibi uykusuzluktan yorgunluktan şikayet etceksin
ama hayatına renk gelcek tat gelcek..
çünkü çocuklar dünya süsüdürler..
hamiş hamiş adıma bi dua ediver bakimm
haa bi de şu testini eklesene buraya..
hep içimde kalmıştır buraya pozitif test yüklemek..
canım sen rapor aldın mı??
dinlendin mi transferden sonra??
deryacım 25 aralık kaçıncı gündü erken baktırdıysan normal bencecanım benim kan değerleri düzenli artmadı maalesef.
25aralık akşam 45
28aralık sabah 128(normalde 200ü geçmesi gerekiyordu)
biraz önce yine kan verdim sonuç bekliyorum.sonucum çıkınca yazarım canım.umarım senin değerlerin güzel ilerler.doktor bana sorun yok dedi herkeste tam 2 kat katlanmaz dedi ama ne biliyim içim rahat değil yarın doktora gidicem ultrasonla bakacak bakalım heyecanla bekliyorum...
Oleeeeeeeeeeeeey, yaşasın, 2013ün ilk hamişiii....Allah sana bağışlasın...
bebişimolsun senin değer de çok yüksek ikiz gebelik mi oldu senin? çok teşekkür ederim ayrıca iyi dileklerin içinefesude---ikizler
kızlarrrrrrrrrrrr süper haberler yaa inanın çok sevindim gözünüzyadın Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
efesudecim benim ilk değerimi sormuşsun benimki 3.gün embriyosuydu 13.gün ilk değerim 599 du 2 gün sonra 1680 çıktı bence seninki ikizzzzzz olabilir
ikizler inşallah seninde değerin çok iyi çıkacak bebişleriniz hep sizinle olsun inşallah
çok sağolasın oliciğim amin inşallahefesude ikizler tebrik ederim kızlar ALLAHIM sağlıkla kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah...
sinek ısırığı kadar nesinden korkuyorsun kiiii
kızlar efesude online değil ama bilen var mı onun değerleri nasıldı şimdi bende merak içindeyim yaa
ne sinek ısırığı kocaman şırınga.
bi dünya fırça yedim zaten kasmışım kendimi.
yok iğne kırılırmış
sen hiç iğne yedin mi bakimm konuşuyon 1 haftadır iğneyi ben yiyorum
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyo
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı
sanırım 500lerdeydi onun.
bebişimolsunun üçüzleri geliyor canım senin haberin yokmu
oy oy oyyyy 10 kişi online topiğe bak beeeeeeeee
amanınnnnnnnnnn ben o ara kendi derdime düşmüşümmmm 3 üz müüüüüü
indirgeme yapacaklar mı acaba
maşallah
arkadaşım eğer yarın geç olmazsa ben okurum bir tane
Allah kabul etsin
bu gece güzel bi gece baharım patlat bi şarkı
canım ronyammmmmm hoşgeldinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?