günaydın kızlarateşim yükselişe geçti sanırım hiç umudum yok ama inşallah olur bu ay :26:son 1 hafta bakalım nolcak merakla bekliyorum :18:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Her zaman ilk olctugunu baz almalisin, insallah boyle devam eder...
Canim hayirli olsun.insallah pozitif sonucla geleceksin.bu arada ananasin kendisini ye her gun bir dilim yeterli.ben hep yedim transferden sonra ve tup bebek topigindeki kizlar da hep yiyorlar.tam mevsimi zaten.nerdesiniz millet..
bugün aşılamamı oldum..
hayırlısıyla olur inşallah..
haftaya perşembe bende görürüm inşallah keseyleri ,benm 7.gün embriyo transferim oldu canm acaba ben 10 ocakta pıtpıtlarıda duyarmıyım ki çok mu erken en erken ne zaman duyuluyoo acaba .....gelcem inşAllah cnm ...dua et deryacım bende göreyim bebekleimi...
Canim kalp atislari 7. Ya da 8. Haftada duyuluyor bi de beta hcg degerine gore sanirim 10000i gecmesi lazim.bu da kisiden kisiye degisiyor.
canım çok şükür darısı başımıza inşAllah ,bende göreyim keseyi inşAllah pıtpıtlarıda duyarım ....Rabbim sağlıkla gönder evlatlarımızı
İnsallah canim gorursun keseyi
Canim vajinalda erkenden gorunuyor.karindan gormek icin biraz daha buyumesi lazim sanirim.kan testin guzel canim tebrikler.vajinalden korkma tatlim cunku orda doktor daha detayli gordugu icin daha iyi aslinda herhangi bir sorun varsa daha guzel gorunur belli olur.
sağol canımCanim hayirli olsun.insallah pozitif sonucla geleceksin.bu arada ananasin kendisini ye her gun bir dilim yeterli.ben hep yedim transferden sonra ve tup bebek topigindeki kizlar da hep yiyorlar.tam mevsimi zaten.
Canim vajinalda erkenden gorunuyor.karindan gormek icin biraz daha buyumesi lazim sanirim.kan testin guzel canim tebrikler.vajinalden korkma tatlim cunku orda doktor daha detayli gordugu icin daha iyi aslinda herhangi bir sorun varsa daha guzel gorunur belli olur.
canim ben yumurtlamaya kadarki beslenme konusunda daha fazla bilgiye sahibim
hem erkek acisindan hem kadin acisindan.
onun haricinde yumurtlama sonrasi rahim kasilmasina sebep olabilecek seylerden uzak kaldim ben, ozellikle ilk 3 ay icinde asiriya kacmadim diyebilirim, baharatlardan nane, kimyon, tarcin, karanfil, feslegen bunlari biraktim o donem. maydonozdan hep korktum yine sadece bir sap dogramisimdir salatalarima arada bir. nar suyu iyi olmaz ama nar da supheli cok istemezse canin bir sure yemesen sanki daha iyi.
hazir meyve suyunun zaten bir faydasi olacagini sanmiyorumben yabanci siteden okumustum ananas ovulasyon sonrasi yaziyordu ama parantez icinde (juice only) yaziyordu yani sadece suyu. ben hatta yerlesme kanamam olunca kana giderken bile yanima almistim ananas suyunu bolca ictim tutunmayi saglar diye. tazesinden kendin suyunu yapabilirsin dograyip cok az kaynatip sogutup olabilir herhalde. ben de dondurulmus ve kurutulmusundan kendim yapmistim. onun haricinde hic hatirlamiyorum farkli birsey daha yapmadim ben sanirim:44:ama kahve icmemen cok iyi olmus
sen karnini sicak tut canim ozellikle dollenme donemisicak iyi oluyormus dollenmeye birkac gun ve bol bol bacaklari uzatip dinlen sen
gelecek yigenimiz insallah
karanfiill aşılama olmuşsun çatladı mı çatlayacak mı derken
hadi bebeğin gelsin inşalaaaahhhhhhhhh
kızlar artık tescilli ev garısıyımm
çalışamaz raporumu aldııkk
ohhh uzana uzana bi yat artıkk
gerçi sende bu çalışkanlık varken zor da
ee doğuma 3 hafta mı kaldı o zaman??
Hu hu ev garisi!!!!
karanfiill aşılama olmuşsun çatladı mı çatlayacak mı derken
hadi bebeğin gelsin inşalaaaahhhhhhhhh
kızlar artık tescilli ev garısıyımm
çalışamaz raporumu aldııkk
Hu hu ev garisi!!!!
Nasil oldu bu haftaya kadar calismak zor muydu?
Bi gun biz de gelicez insallah o gunlere
Ben korkuyorum karim burnumda calismaya da onun icin meraktayim
kızım sen de beni matah bi şey sanıyorsun yaa
göüznde büyütme benii
evet canım 3 hafta kaldı
aslında ben ilk raporou 4-5 gün erken almışım
37 de bu haftaya denk geldi o nedenle
zaten sezeryan olacağı için 20 ocaktan sonraya gün verecek doktor
bakalım
sence kaçına verecek?
tabi sanarım ben boş halimle ütü yapmıyom sen doğurcan hala ütü yapıyon
hmmm kaçında olcak diyosun..:44: mmmm...:44:
kaçında istiyon
o zaman kalk yap ütülerini tembelll
valla açıkçası benim içimden 25 olacak diye geçiyor ama bilemiyorum:26:
en hayırlı zamanda olsun inşallah canım
30 ocak da tam 40 haftalık oluyor değil mi??
aslında oğlan çocuğu sanırım bi 10 gün daha hakkı var dimi..
benim çok sevdiğim bi arkadaşımın geçen yıl 24 ocakta olmuştu.
öğretmen arkadaşların çocukları hep benim doğum günüme yakın oluyo çocukları
şubat tatili doğum iznine ek ayılıyor mu??
ek olsa ne güzel olur değil mi
ben ütü işini kökten çözüyom.
eşime kot+kazak alıyorum hep.
kendim de bi ütülüyom uzun süre idare ediyom
gerçi sen kazakla kotları da ütülüyorsundur
bak işte orda durrr
kot ve kazak ütüleyecek kadar yemedim kafayıııı
ama iç çamaşırları ütülerimm
dediğin gibi hayırlı zamanda olsun
benım 2 hafta iznim şubat tatilinde yanıyor canım maalesef
resmi iznim sanırım 29 nisan gibi bitecek
ondan sonra kısmetse heyet meyet rapor peşine düşeceğim
bu da güzeldiiç çamaşır bi ara ben de ütüledim özellikle altı çamaşırları.
onu da sistit olmayım diye.
en son gittiğim doktor dedi ki tam giyeceğinde ütülemelisin. ondan koptum sonra saldım gitti sakınan göze çöp batar diyip...
eşimn hastanede doktorlar doğru dürüst eldiven giymez eşim 2 eldiven takar elleri yıkamaktan yara olmuştur. eşime hepatit c bulaşmış
ben de bi hamile kalaydım rapor mapor dertlerine düşeydim
o değil de ben melisi çok merak ediyorum napcak acabaücretsiz izin kullanamıycam borçlarımız var demişti bi ara
giymeden hemen önce miii ben de salayım gitsin barii
inşallah o günler de gelecek canımm
melis evet izne ayrılamam diyor haklı da annesi bakacak zaten evleri çok yakınmış
bir de yarım gün onun okul daha rahat olur
ooovvv
annesi varsa ne iyi yaa anneanne den daha iyi kim bakar torunlara..
sanırım bizlerin öyle şansı yok dimi canım
neyse bizleri de Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.(inşallah olur da)
benim arkadaşım da sen gibi küçük bi ilçede oturuyor bakıcısından öyle memnun ki kadın çocukla çok güzel ilgileniyormuş evini toplayıveriyormuş. bir de 250 mi ne öyle bişey alıyormuş. yaşı da olgun biriymiş o yaştakiler çocuğa çok iyi bakıyor diye duymuştum.
ooovvv
annesi varsa ne iyi yaa anneanne den daha iyi kim bakar torunlara..
sanırım bizlerin öyle şansı yok dimi canım
neyse bizleri de Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.(inşallah olur da)
benim arkadaşım da sen gibi küçük bi ilçede oturuyor bakıcısından öyle memnun ki kadın çocukla çok güzel ilgileniyormuş evini toplayıveriyormuş. bir de 250 mi ne öyle bişey alıyormuş. yaşı da olgun biriymiş o yaştakiler çocuğa çok iyi bakıyor diye duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?