canım çok geçmiş olsun
benim konu hakkında bilgim yok malesef
ancak genelde düzenli ilaç kullanımı oldugunda korunmak gereklidir diye düşünüyorum.
çoğu ilaç bebiş için zararlı oluyor.
inşallah kısa sürede önce saglıgına sonrada bebegine kavuşursun..
ikizler ikizler ikizlerrr geliyooo
canım değer genelde kaç çıkıyo??
deryanın 45 çıkmış tek ya senin de 150 ikiz olabilir mi
evet canım gerçekten öyle olmuş ama ben yapım gereği hep en kötüsünü düşünürüm.inşallah senin ve isteyen bütün arkadaşların hamileyim dediği günleri de görücez burdan...
teşekkür ederim canım benim transfer gününü saymazsak 17.gün akşam yapılan testte çıktı canım o değer.keseyi de vajinal ultrasonla gördük.bu arada ben eylül 2013 anneleri topiğine takılıyorum siz de gelin orda daha detaylı bilgiler oluyor...
evet evet darısı başımıza olsun inşallah kese ve kalp atışını bi göreydim.....şimdiden bi tedirginlik işte hamilelik hep böyle geçiyormuş...bizim gibi pimpirikliler için tabi
yoksa millet neyin ne olduğunu bilmeden doğurup gidiyo
dr kese diyo o neki diyolar
derya vajinal olmasa görülmüyor mu bana da haftaya usg ye çağırır dr dediler vajinal mı olacak yani ???
bende kötümser düşünce yapısına daha yakınım ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
bende gelmek isterim tabiki eylül 2013 annelerine ama daha erken diye cesaret edemiyorum
ayrıca kan testim çıktı bugün 151 dr iyi dedi
Kızlar ALlahıma hamdolsun gördum cennet kokulumu kalbinin pit pitlarini gorduk cok sukur Rabbim herkese tattirsin yasatsin insallah bu duyguyu
canım baktım topiklere ikiz gebelik gibi başlamamış tek gibi görünüyor ama katlamada anlaşılıyormuş şimdi 2 gün sonra belli olur ikizse
bazen keseyi görene kadar bile belli olmuyormuş yani daha bişey söylemek için çok erken
derya erken yaptırmış ondan 45 çıkmış yani bizim aynı gibi değerler aslında
kızlar inşallah kucağımıza almak nasip olsun ama dün ben çok yoruldum annemin doğum günü sebebiyle bütün hediye işlerine ben koşturdum ve dün başlayan hala devam eden ağrı mı desem sancı mı desem rahatsızlığım var hem geriliyomuş yırtılıyomuş gibi hem bıçak saplar gibi ve dün akıntımda renkliydi çok dua edin Allah'ıma emanetiz bebeğimi korusun inşallah dün gerçekten çok yoruldum yürümekten ayakta kalmaktan hala devam ediyo ağrılarım
akıntın renkliyse dikkat et sen yine de
benım de olmuştu resmen pıhtı gibi kan gelmişti
bu zamanalr önemli
çok yorma kendini
ALlah korusun rengi kırmızıya dönerse sakın bekleme doktoruna
merhaba kızlar bazılarınız beni hatırlar bende ölçmüştüm bir ara ateşimi sonra gebe kaldım pek yazmadım ama hep takip ettim sizleri ikizler ve deryalcin gebeymiş çok sevindim sağlıkla kucaklarınıza alın bir gebeniz daha var galiba efesude sanada hayırlı olsun arkadaşımm kendinize dikkat edin darısı diğer arkadaşlara...
Allahım korusun inşallah çok tedirginim zaten deryacım inşallah öyle birşey olmaz sen napmıştın peki o zaman
Allahım korusun inşallah çok tedirginim zaten deryacım inşallah öyle birşey olmaz sen napmıştın peki o zaman
bana gelenler geldi kızlar.sanırım çok uzun bi süre daha bekliycem bebişi.
eşim çok üzgün.
o üzülünce ben daha çok üzgünüm.elimden bişey gelmiyor ki.
bu ay artık ateş falan ölçmem.hiçbişey yapmak gelmiyor ki içimden.
ağlayamıyorum bile artık.
canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına.Allah Sonuna kadar devam ettirsin. bende bi kaç güne tüpe başlıycam inşlhh hayırlısı olurcanım çok sağolasın allah razı olsun
Kızlar ALlahıma hamdolsun gördum cennet kokulumu kalbinin pit pitlarini gorduk cok sukur Rabbim herkese tattirsin yasatsin insallah bu duyguyu
tedirgin etmeyin kendinizi. her kanama ya da leke sorun oldugunu gostermez :) dinlenin bol bol. allahin izniyle birsey olmaz.
canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına.Allah Sonuna kadar devam ettirsin. bende bi kaç güne tüpe başlıycam inşlhh hayırlısı olur
lillummm canım tekradan hayırlı olsun pıt pıtları duymuşsun çok şükür negüzel bir ses dimiAllahım hepimize nasip etsin inşlhh...
canım benım önce kahve akıntı gibi başladı daha keseyi görmemiştik
doktoru aradım dinlen olabilir dedi
sonra o tam bir kan şeklinde pıhtı gelince tekrar aradım
malum ben uzaktayım doktora benım panik olduğumu anlayıncaa bir iğne ismi verdi sağlık ocağında vurdurdum
ama bu ara sen dilen ayağını da yukarı kaldırarak yat
ALlahın izniyle bir şeycik olmaz
çok sancım olunca bide renkli akıntı olunca tedirginlik oldu canım ya ama doğru diyosun fazla stres en zararlı şey zaten inşallah Rabbim koruyor miniğimi Allahıma emanet
tatlım seninde kararın hayırlı olsun hadi sende bir adım daha yaklaştın bebişine inşallah ben pıt pıtlarını duymadım henüz gördüm ama kalbim yerinden fırlayack gibiydi çok güzel bir heyecan Rabbim hepimize tattırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?