Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarin kan sonucum cikinca toptan yazacak ilaclari. eylul den beri stres küpüyüm abartisiz. tesekkur ederim. ilaclari yarin yazarim.

kizlar. fibromiyalji degilmis sorunum. boyunda fıtık olmus. doktora o kadar cok cocuk dedim ki: herkes anne olmak zorunda degil. bu kadar stres yapma dedi. ilaclari da ona gore yazdi. cocuk calismasi yapabilirsin sorun olmaz dedi :)))

nerdesiniz millet..
bugün aşılamamı oldum..
hayırlısıyla olur inşallah..

teşekkür ederim canım benim Rabbim kucağımıza lamyıda nasip etsin inşAllah

nerdesiniz millet..
bugün aşılamamı oldum..

canım inşAllah test gününde pozitif görürsün ,inşallah bebeğin gelsin sana bu ay,

nerdesiniz millet..
bugün aşılamamı oldum..

Gecmis olsun canim, bu ay bebis haberini aliriz insallahhh. Biraz daha detayli bilgi verimisin zor oldumu esin degerlerine bakiliyormu ne zaman test yapacan? Cok sordum galiba

Gecmis olsun canim, bu ay bebis haberini aliriz insallahhh. Biraz daha detayli bilgi verimisin zor oldumu esin degerlerine bakiliyormu ne zaman test yapacan? Cok sordum galiba

yok canım bi zorluğu olmadı.
daha önce de yaptırmıştım zaten.
eşimin değerlere bakmamışlar
hemşire testini adet günü yap dedi 15 gün sonra yaparım sanırım.
aşılamada eşin spermleri yıkanıp hazırlanıyor ve rahmin içine bıraklıyor canım. normal bi vajinal muayeneye benziyor.

karanfilcem hadi hayirli olsun tatlim
bu ay tum pozitif duygularimizi dualarimizi sana gonderiyoruz
icimden bir ses yakin diyor senin icin
oyle hissediyorum
esinin de degerler iyilesti olucak olucak insallah

Allah razı olsun hepinizden..İnşllah dualarımız kabul olur...
bana ettiğiniz güzel dilek ve dualar size katlanarak Rabbimden maddi manevi hediye olarak gelsin

everycim bu saah ısrar üzerine gelen bi kahveyi reddettim nerdeyse son anda içcektim aşılamadan önce.
neyse tahlil verebilirim falan filan kıvırdım.
bana bi beslenme önerisi versene.
bu arada cappy nin ananas suyuna filan pek güvenemiyorum ben.
her gün direk ananas yesem olmaz mı??
gerçi vajinal jel kullancam prgeteron için en sağlam varsa o tutar zaten

bir de bugün çeyrek nar yedim bundaan sonra yemiyim dimi??

canim ben yumurtlamaya kadarki beslenme konusunda daha fazla bilgiye sahibim
hem erkek acisindan hem kadin acisindan.
onun haricinde yumurtlama sonrasi rahim kasilmasina sebep olabilecek seylerden uzak kaldim ben, ozellikle ilk 3 ay icinde asiriya kacmadim diyebilirim, baharatlardan nane, kimyon, tarcin, karanfil, feslegen bunlari biraktim o donem. maydonozdan hep korktum yine sadece bir sap dogramisimdir salatalarima arada bir. nar suyu iyi olmaz ama nar da supheli cok istemezse canin bir sure yemesen sanki daha iyi.
hazir meyve suyunun zaten bir faydasi olacagini sanmiyorum ben yabanci siteden okumustum ananas ovulasyon sonrasi yaziyordu ama parantez icinde (juice only) yaziyordu yani sadece suyu. ben hatta yerlesme kanamam olunca kana giderken bile yanima almistim ananas suyunu bolca ictim tutunmayi saglar diye. tazesinden kendin suyunu yapabilirsin dograyip cok az kaynatip sogutup olabilir herhalde. ben de dondurulmus ve kurutulmusundan kendim yapmistim. onun haricinde hic hatirlamiyorum farkli birsey daha yapmadim ben sanirim:44:ama kahve icmemen cok iyi olmus
sen karnini sicak tut canim ozellikle dollenme donemi sicak iyi oluyormus dollenmeye birkac gun ve bol bol bacaklari uzatip dinlen sen
gelecek yigenimiz insallah

arkadaslar bende ates ölçme yöntemini kullanıyorum.yumurtlama sırasındaki ates yükselmesinden sonra atesim hep 36.5-36.6 arasındaydı.bu sabah ölçtüğümde 36.9 cıktı ama sonra yatagın içinde esneyip gerindikten sonra ölçtüm 36.7 cıktı şimdi hangisi baz almayılım sizce ve adetim genelde 27-28 günde geliyo pzt 27. gün olucak.

Her zaman ilk olctugunu baz almalisin, insallah boyle devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…