günaydın kıslaaaar
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim nasıl :26: sanki adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor arada ama daha erken çünkü ben en az 35 günde oluyordumne zaman test yapim bu ay bi umut olur mu bu tabloyla bana :44:
rica ederim canım.sevindim halletmene.
şimdilik tablon çok güzelama iki gün daha bekleyelim güzel haberi almak için.
inşallah düşmeden bu şekilde devam eder.adet ağrısına takılma gebeliktede aynısını yaşıyorsun.
güzel haberlerini almak dileiyle
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim atesimede bir yorum yaparmısınız sanki yumurtam catlamadı gibi geliyor bana dogrumu düşünüyorum
efesude
ya canım gecmısı azcık karıstırdım senden haber almak ıcın ama bulamadım hıc
sen ne durumdasın
senden guzel haberler varmı acaba??
ben gıremıyorum en basta yazdıgım gıbı kızlar
hafta ıcı ayrı haftasonu ayrı kurslara gıdıyorum
helekı haftaıcı olan cok yogun gecıyor. sabah 10-aksam 5. eve gelıncede pertım cıkmıs oluyor.
bıde azcık uzak kalayımda su aşı negatıflıgını bıraz daha kolay atabıleyım ıstedım.
cok sukur rabbım verdı sabrını. kurslarında sayesıde kafam ıyıce dagıldı. ıyıyım cok sukur.
nasıpse ve hersey dusundugumuz gıbı gıderse subat adetımle tüpe baslıcaz bızde.
günaydın kızlaaar. bu sabah 5'te çatlatma iğnesi vurundum. yarın akşam 5'te aşılama vaaaaarçoook dua edin
yorumlayabilen yok mugünaydın kızlar benim ateşimi yorumlarmısınız? yumurtlamıyom mu acaba??
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Merhaba, bu yöntemi bende bu ay kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Geçen 2 ay ovulasyon testi kullandım, son ay pek sağlıklı olmadı kullanışımız. Yarın yumurtlamadan sonraki 14 gün oluyor. Adet olmam lazım. Uzun süredir göğüslerim büyüdü, hamilelik olabilir diye düşünüyodum ama bu sabah ateşimi ölçeyim dedim 36 çıktı. Muhtemelen bebek yokdaha öncelerde takibini yapmadım ama 36 ile hamile olunmaz değil mi?
canım duphaston değil bence senin farlutal içmen lazım
ama lütfen doktoruna sor da iç
duphasyton 10 günlük bir ilaç çünkü
uzun yanii
[/FONT][/B]
atesini duzenli olcmediysen bilemezsin belki 36 iyi bir ates senin genel seviyen icin
ama genel olarak 36 genelde dusuk bir ates ben o seviyeye inince adet oluyorum genelde.
umarim olmazsin yarin adetbebis nedeniyle
ah be ecrincim şu doktoruna çok kızıyorum.sana okadar iğneyi kullandırdı sonra takip etmedi aşılama olmayacak diye.günaydın kızlar hepinie iyi haftalar diliyorum bugun adetimin 37 günü ateşim düşük hasta olcam ama olamıyorum niyenalamadım acaba duphaston falan mı içsem napsam bılemıyorum :26:
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar benim ateşimi yorumlarmısınız? yumurtlamıyom mu acaba??
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
muhtemelen olcam adet, benim içinde düşük bi derece çünkü. Neyse hayırlısı bakalım. 4. ay bu ay. Daha çok olmadı ama strese giriyor insan zaman geçmiyor, Acaba stresli olduğu halde hamile kalan var mı:)
canım şimdilik ateşin güzel.ama test için erken bi süre daha beklemelisin.günaydın kıslaaaar
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim nasıl :26: sanki adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor arada ama daha erken çünkü ben en az 35 günde oluyordumne zaman test yapim bu ay bi umut olur mu bu tabloyla bana :44:
çok güzel canımm hadi inşallah 1 2 güne testte pozitifi görürsünbugunde atesim düşmedi hala 36.9yarını dört gözle bekliyorum
canım bana da dün olmuş gibi geldi yani yarında ateşin artarak devam ederse dün kesin diyebiliriz.36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim atesimede bir yorum yaparmısınız sanki yumurtam catlamadı gibi geliyor bana dogrumu düşünüyorum
Merhaba, bu yöntemi bende bu ay kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Geçen 2 ay ovulasyon testi kullandım, son ay pek sağlıklı olmadı kullanışımız. Yarın yumurtlamadan sonraki 14 gün oluyor. Adet olmam lazım. Uzun süredir göğüslerim büyüdü, hamilelik olabilir diye düşünüyodum ama bu sabah ateşimi ölçeyim dedim 36 çıktı. Muhtemelen bebek yokdaha öncelerde takibini yapmadım ama 36 ile hamile olunmaz değil mi?
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yaw kızlar ff 13üne çizgiyi çekti. Ama benim ilişkim 14ünde hem sabah hem akşam oldu.
Şimdi bu olmadı di mi, uf yaaa
canım 13teki yumurta 14e kadar yaşar zaten sabahında yakalamışsınızdır inşallah.
ama hala çatlamamış bile olabilirsin.bi düşüş başlamış.sen bi kaç gün daha çalış.inşallah bi yerinden yakalarsın.
Bende anlamadım bu düşüşü. Dün akşamdan beri sol kasığımda sancımı desem ağrımı desem bişi var, acaba yumurtluyum mu yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?