Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bugunde atesim düşmedi hala 36.9 yarını dört gözle bekliyorum

canım benimmm 31 aralık test günümdü biliyosun ,ve gözlerim seni o kadar aradıki kaç gündür ,çünkü benm için ettiğin duaları biliyorum ,çok şükür dualarımız kabul oldu canımmmm hamd olsun pozitifi gördük ,bu perşembe kese ve kalp atışı var,inşallah herşey yolundadır ,ve sağlıkla bebeğimi(klerimi) görür ve duyarım ,Rabbimden dileğim seninde en kısa zamanda pozitifi görmen bebeğini sağlıkla kucağına alman
az kaldı canım ,benm neler yaşadığımı sen biliyosun ,inancını kaybetme lütfen

günaydın kızlaaar. bu sabah 5'te çatlatma iğnesi vurundum. yarın akşam 5'te aşılama vaaaaar çoook dua edin

canımmmm hakkına hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla gelir bebeğin kucağına

Merhaba, bu yöntemi bende bu ay kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Geçen 2 ay ovulasyon testi kullandım, son ay pek sağlıklı olmadı kullanışımız. Yarın yumurtlamadan sonraki 14 gün oluyor. Adet olmam lazım. Uzun süredir göğüslerim büyüdü, hamilelik olabilir diye düşünüyodum ama bu sabah ateşimi ölçeyim dedim 36 çıktı. Muhtemelen bebek yok daha öncelerde takibini yapmadım ama 36 ile hamile olunmaz değil mi?

atesini duzenli olcmediysen bilemezsin belki 36 iyi bir ates senin genel seviyen icin
ama genel olarak 36 genelde dusuk bir ates ben o seviyeye inince adet oluyorum genelde.
umarim olmazsin yarin adet bebis nedeniyle

canım duphaston değil bence senin farlutal içmen lazım
ama lütfen doktoruna sor da iç
duphasyton 10 günlük bir ilaç çünkü
uzun yanii

[/FONT][/B]

tamam canım sagolll niye bu kadar uzadı anlamadım valla iğneler yaptı galıba

atesini duzenli olcmediysen bilemezsin belki 36 iyi bir ates senin genel seviyen icin
ama genel olarak 36 genelde dusuk bir ates ben o seviyeye inince adet oluyorum genelde.
umarim olmazsin yarin adet bebis nedeniyle

muhtemelen olcam adet, benim içinde düşük bi derece çünkü. Neyse hayırlısı bakalım. 4. ay bu ay. Daha çok olmadı ama strese giriyor insan zaman geçmiyor, Acaba stresli olduğu halde hamile kalan var mı:)

ah be ecrincim şu doktoruna çok kızıyorum.sana okadar iğneyi kullandırdı sonra takip etmedi aşılama olmayacak diye.
eşinin değerlere baştan baksaydı iğneyi kullanmayacaktın.hadi kullandın sana aşılama iptal deyip bir daha kontrol etmemesi çok sinir bi durum
yani iğneyle çok yumurta olabiliyor.çatlamışmı kist mi olmuş bi kontrol et nolcak yani.
tatlım sen başka bi doktora git bakalım en azından kontrol eder.adet olman için ilaç falan verir.

günaydın kızlar benim ateşimi yorumlarmısınız? yumurtlamıyom mu acaba??

3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tatlım yumurtlamamış görünüyorsun ama şu var kış aylarında ateş biraz düşük olabiliyor.
36dan 36.2ye yükselmiş.bundan sonra artarak devam ederse 12.güne bile çekebilir.
ama normale göre yumurtlama olmamış.şu günler tam olması gereken zamanlar.sen tedbiri elden bırakma.günaşırı devam et
bi kaç güne yükselecek inşallahh

muhtemelen olcam adet, benim içinde düşük bi derece çünkü. Neyse hayırlısı bakalım. 4. ay bu ay. Daha çok olmadı ama strese giriyor insan zaman geçmiyor, Acaba stresli olduğu halde hamile kalan var mı:)

stresten hamile kalamazsin sozune de cok takilip kendine stres yapma hepimiz stres yaptik, olacaksa bir sekilde oluyor zaten, sadece su onemli mevzu bence, hadi bebek yapalim diye iliskiye girmemek rahat davranmak

canım şimdilik ateşin güzel.ama test için erken bi süre daha beklemelisin.
35günde olmaman lazım bu ay çünkü erken yumurtlamışsın.
adet yerine bebiş gelsin inşallahh

bugunde atesim düşmedi hala 36.9 yarını dört gözle bekliyorum
çok güzel canımm hadi inşallah 1 2 güne testte pozitifi görürsün
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar benim atesimede bir yorum yaparmısınız sanki yumurtam catlamadı gibi geliyor bana dogrumu düşünüyorum
canım bana da dün olmuş gibi geldi yani yarında ateşin artarak devam ederse dün kesin diyebiliriz.
ama çalışmaları bırakma yine de.

canım malesef 36 gebelik için çok düşük bi ateş.sanırım adet olacaksın.
adet olunca düzenli ölç o zaman anlarsın genel ısını.
hakkında hayırlısı inşallah

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yaw kızlar ff 13üne çizgiyi çekti. Ama benim ilişkim 14ünde hem sabah hem akşam oldu.
Şimdi bu olmadı di mi, uf yaaa

canım 13teki yumurta 14e kadar yaşar zaten sabahında yakalamışsınızdır inşallah.
ama hala çatlamamış bile olabilirsin.bi düşüş başlamış.sen bi kaç gün daha çalış.inşallah bi yerinden yakalarsın.

Bende anlamadım bu düşüşü. Dün akşamdan beri sol kasığımda sancımı desem ağrımı desem bişi var, acaba yumurtluyum mu yine?

Bende anlamadım bu düşüşü. Dün akşamdan beri sol kasığımda sancımı desem ağrımı desem bişi var, acaba yumurtluyum mu yine?

belki yeni yumurtluyorsundur.eğer yumurtlamak için hap kullanmadıysan tabi.
kullandıysan çift yumoş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…