dur bakalım canım belli olmaz bu işler.moralim çook bozuk kızlaaarakşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.
inşallah tatlımm güzel dileklerin için çok teeşküürler, Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
bu arada şimdi ölçtüm gün içinde genelde 36,5 falan çıkardı şimdi 37 çıktı ya heyecanlanıyorum böyle olunca:)
neyse sabır diyorum Allah büyüktür diyorum, ilerleyen günlerde anlar mıyız baharım, ateşim yüksek giderse yumurtlamış olabilir miyim, progestanı bugün son kez içtim çünkü
kızlaaaarrrrrrnapıyonuz bakemm
ben adeti bekliyorum ve bu ay tabi korunduk kist gitsin diye d kontrol hapı içtim dün gece bitti.. bakalım adet gelince doktora gitcez kist gittiyse aşıya başlıcazonun dışında şenayla kursa başladık onunla meşgulüm pek kk ya giremedim.. özledim sizleri
efesudem ve ikizlerin hamiş olduğunu öğrendimmm çoooooooookkkkk sevindimmmmAllah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin kızlar
rezene beni rüyandamı gördün kızzzayy inşallah çıkarrrr
deryoş (izmirli) seninde doğum yaklaşmış inşallah yakında mehmet tunayı ve seni görmeye gelicez demektir
bursalı deryoş sen hastamı oldun dikkat et kendine canım bursada kimbilir nasıl soğuktur şimdi :26: geçmiş olsun canım bol c vitamini ye
karanfilce ve orkide aşı olucakmışınız..inşallah sonu iyi olur canlarımorkide sizin yeni morfolojiye ne diyeceğimi bilemedim :44: bu kadar nasıl oynuyor arkadaş yaa:44: yinede Allahtan ümit kesilmez canım..
bahar canım sen nasılsınve unuttuğum kim varsa
moralim çook bozuk kızlaaarakşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.
ben adeti bekliyorum ve bu ay tabi korunduk kist gitsin diye d kontrol hapı içtim dün gece bitti.. bakalım adet gelince doktora gitcez kist gittiyse aşıya başlıcazonun dışında şenayla kursa başladık onunla meşgulüm pek kk ya giremedim.. özledim sizleri
efesudem ve ikizlerin hamiş olduğunu öğrendimmm çoooooooookkkkk sevindimmmmAllah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin kızlar
deryoş (izmirli) seninde doğum yaklaşmış inşallah yakında mehmet tunayı ve seni görmeye gelicez demektir
bursalı deryoş sen hastamı oldun dikkat et kendine canım bursada kimbilir nasıl soğuktur şimdi :26: geçmiş olsun canım bol c vitamini ye
karanfilce ve orkide aşı olucakmışınız..inşallah sonu iyi olur canlarımorkide sizin yeni morfolojiye ne diyeceğimi bilemedim :44: bu kadar nasıl oynuyor arkadaş yaa:44: yinede Allahtan ümit kesilmez canım..
iyi olmaya çalışıyorum fundacım.
inşallahhh kistin gitmiştir canımmm.ve inşallah aşılamayla bebişin gelecek.
ben iyiyim canım senin de iyi olmana sevindim..
inşallah gitmiştir kötü kistler
ayy bu yeni yıl hepimize uğurlu gelsinn yaaa
bilmiyorum ki canım bakalım ne olucak.. ama bütün ay adet olucak gibi hafif karnım ağrıdı.. düşünsene koca ayAllahtan şiddetli değildi..ne olduğunu hiç anlamadım:44:
yok canım hamile filan değilim ondan mı acaba kimse bana bir yorum yapmadı.bende niye beni kimse takmadı diyordum.
ben hamilelik takvimini beyne ve evrene pozitif düşünce olarak inşallah tutsun diye yaptım.BAT 14 ocak benim ama daha 04-05 ocak gibi yunurtladım ve galiba dün çatladı yumurtam ateşim yükselmiş.
canım benım sen hıc moralını bozma. sen ki kac kere hamıle kalabılmiş insansın, hemde dogal yolla. morfolojı öle 2 gunde hemen 6dan 0a düşecek bişi degıl hem. ya testte bişi vardır ya da sana o morfolojı vız gelıyor demekki. hiiç sıkma canını rabbim hayırlısı neyse onu verıyor emın olmoralim çook bozuk kızlaaarakşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.
kıııızzzzzzz neden bana ses etmiyorsun hıc. yazıp yazıp gecmıssın ama hıc tık yokinşallah canım inşallahhhhhhhhhhh
şunun şurasında kaç kişi kaldık kiiiiiiiiiiiiiiiii
moralim çook bozuk kızlaaarakşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.
Çok ilginç bir hissiyat içimdeyim, 4 yıl önce bebeğimiz olmuyordu ve çok üzülüyor ağlıyordum yine bu forum sitesinde sıkıntılarımızı günlerimizi paylaşıyorduk. O zamanlar 2.bebek için uğraşanlara içimden pek kızıyordum ulan diyordum ben bir tane
yapamıyorum elinde var bir tane ne diye üzülüyorsun olmasa da olur allah vermiş ya bir tane diyordum. Şimdi ben o pozisyondayım2.ciyi istiyorum oğlum her gün soruyo kardeşim nerde diye en son dün bahçemizdeki köpeğimiz için anne o benim
kardeşim olsun bari dedi.Allahıma binlerce şükür dualarımı kabul etti ya o yüzden ağlayıp sızlanamıyorum gücüne gider diye. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar
aminn canım aminnn hepsinin yeri ayrı işte.
umarım bu seferki sıpa çok bekletmeden gelir.
Ben de ateş Ölçme Yöntemi sayesinde hamile kaldım :) Aslında şöyle oldu: Birkaç ay ateşimi takip ettim ve yumurtlama problemimn olduğunu farkettik. Testler mestler derken en sonunda tüp bebekle bir kızım oldu. Ateş Ölçme Yöntemi gerçekten pek çok açıdan faydalı.
Ateş ölçme yöntemi / Hamilelik Öncesi / Milliyet Blog
evet bi çok yönden faydalııııBen de ateş Ölçme Yöntemi sayesinde hamile kaldım :) Aslında şöyle oldu: Birkaç ay ateşimi takip ettim ve yumurtlama problemimn olduğunu farkettik. Testler mestler derken en sonunda tüp bebekle bir kızım oldu. Ateş Ölçme Yöntemi gerçekten pek çok açıdan faydalı.
Ateş ölçme yöntemi / Hamilelik Öncesi / Milliyet Blog
Ay inşallah valla çok bekletmesin bende pek kafa kalmadı
merhaba canim arkadaslarim
hepinizi opuyorum
herkesin gonlune gore olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?