Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
moralim çook bozuk kızlaaar akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.
dur bakalım canım belli olmaz bu işler.
bi çok arkadaşın 0morfoloji olduğu halde doktorlar aşılama önerdi.demekki hala şans var.
ama birden nasıl böyle değişir anlamış değilim.daha önce test verdiğiniz hastanedemi oldu aşılaman.
bence eşin sonra bi kez daha test versin.ona göre hareket edin.

canım bi süre bekliycez eğer progestandansa düşüş olur ama yumurta çatladığı içinse zaten yükselerek devam eder.
yumurta takibini doktorlar genelde vajinal yapıyor.çünkü daha net görünüyor ama karından da belli oluyor.
belki yumurtan küçüktü doktorun önemsemedi adet olmanı istedi ondan ilaç verdi.ama buna rağmen yumurtan büyümüş olabilir.
bekleyip görcez canım.hayır olsun sonu inşallah

kızlaaaarrrrrr napıyonuz bakemm

ben adeti bekliyorum ve bu ay tabi korunduk kist gitsin diye d kontrol hapı içtim dün gece bitti.. bakalım adet gelince doktora gitcez kist gittiyse aşıya başlıcaz onun dışında şenayla kursa başladık onunla meşgulüm pek kk ya giremedim.. özledim sizleri

efesudem ve ikizlerin hamiş olduğunu öğrendimmm çoooooooookkkkk sevindimmmm Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin kızlar

rezene beni rüyandamı gördün kızzz ayy inşallah çıkarrrr

deryoş (izmirli) seninde doğum yaklaşmış inşallah yakında mehmet tunayı ve seni görmeye gelicez demektir

bursalı deryoş sen hastamı oldun dikkat et kendine canım bursada kimbilir nasıl soğuktur şimdi :26: geçmiş olsun canım bol c vitamini ye

karanfilce ve orkide aşı olucakmışınız..inşallah sonu iyi olur canlarım orkide sizin yeni morfolojiye ne diyeceğimi bilemedim :44: bu kadar nasıl oynuyor arkadaş yaa:44: yinede Allahtan ümit kesilmez canım..

bahar canım sen nasılsın ve unuttuğum kim varsa

iyi olmaya çalışıyorum fundacım.
inşallahhh kistin gitmiştir canımmm. ve inşallah aşılamayla bebişin gelecek.

moralim çook bozuk kızlaaar akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.

lütfen moralini bozma canım..
sen defalarca hamile kaldın morfoloji de öyle aman aman değişen bişey değil belki de hamile kaldığın aylarda bile inmişti 0 a.
sen moralini bozma sen hamile kalabiliyorsun..
İnşallah bu ay da olur..

ben iyiyim canım senin de iyi olmana sevindim..
inşallah gitmiştir kötü kistler

iyi olmaya çalışıyorum fundacım.
inşallahhh kistin gitmiştir canımmm. ve inşallah aşılamayla bebişin gelecek.

ayy bu yeni yıl hepimize uğurlu gelsinn yaaa

ben iyiyim canım senin de iyi olmana sevindim..
inşallah gitmiştir kötü kistler

bilmiyorum ki canım bakalım ne olucak.. ama bütün ay adet olucak gibi hafif karnım ağrıdı.. düşünsene koca ay Allahtan şiddetli değildi..ne olduğunu hiç anlamadım:44:

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh
şunun şurasında kaç kişi kaldık kiiiiiiiiiiiiiiiii

gözlerimiz seni aradı tabi
biz de seni özledik
gördüm vallah
biliyorum ya hani hap kullandığını
diyorlar o dkh kullanıyor felan
oldu işte diyorsun.

Allah seni gebe yapsın .
Ben de yazdın gittin sonra da test yapıp takvim koydun zannettim

canım benım sen hıc moralını bozma. sen ki kac kere hamıle kalabılmiş insansın, hemde dogal yolla. morfolojı öle 2 gunde hemen 6dan 0a düşecek bişi degıl hem. ya testte bişi vardır ya da sana o morfolojı vız gelıyor demekki. hiiç sıkma canını rabbim hayırlısı neyse onu verıyor emın ol
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh
şunun şurasında kaç kişi kaldık kiiiiiiiiiiiiiiiii
kıııızzzzzzz neden bana ses etmiyorsun hıc. yazıp yazıp gecmıssın ama hıc tık yok

şenayyyyy
sen dün gece beni buralarda yapayalnız bıraktın
kaldım bi başıma küstüm bende sana

Alla alla çok üzüldüm bu nasıl oluyor anlamadım birden bütün spermler bozulmuş mu yüzde 6 kötü bir rakam değil yani bir kaç milyon eder sonra birden milyonlarca kaliteli sperm yok oluyor, inanasım gelmiyor canım
Bir olayımı anlatayım; eşimin sperm analizi için ilk önce bir tüp bebek merkezinde analiz yaptırmıştık epey kötü çıktı, sonra bir kaç gün sonra başka bir yere üroloğa gittik kendi muayenesinde kendi mikroskopu ile inceleme
yapıyordu. Neyse verdik hatta mikroskopta başka birinin spermlerine bile baktım epey konuşma fırsatım oldu doktorla, meğer bu spermlere bakmak detaylı bir iş imiş bir kaç dk geç yada erken yapmak yada inceleme yapan kişinin
bir anlık hatası çok yanlış sonuçlar çıkmasına sebep veriyormuş. Bizden önce bir karı koca gelmişti ona da 0 sperm demişler adam bir bakmış milyonlarca sperm var sonraki ay kızın hamile kaldığını öğrendim. Neyse benim eşimede baktı
aslında asıl sorunu enfeksiyonmuş kendi gözlerimle gördüm, allaha binlerce şükür enfeksiyon tedavisinden sonra o ay hamile kaldim şu anda 3 yaşında , şimdi 2.bebeği, oğluma kardeş istiyorum ama bu sefer benden kaynaklı olmuyor
Yani canım bence bir yerde yanlışlık olabilir elbet olacaksa biri yolunu bulur merak etme sen :))

Çok ilginç bir hissiyat içimdeyim, 4 yıl önce bebeğimiz olmuyordu ve çok üzülüyor ağlıyordum yine bu forum sitesinde sıkıntılarımızı günlerimizi paylaşıyorduk. O zamanlar 2.bebek için uğraşanlara içimden pek kızıyordum ulan diyordum ben bir tane
yapamıyorum elinde var bir tane ne diye üzülüyorsun olmasa da olur allah vermiş ya bir tane diyordum. Şimdi ben o pozisyondayım 2.ciyi istiyorum oğlum her gün soruyo kardeşim nerde diye en son dün bahçemizdeki köpeğimiz için anne o benim
kardeşim olsun bari dedi. Allahıma binlerce şükür dualarımı kabul etti ya o yüzden ağlayıp sızlanamıyorum gücüne gider diye. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar

aminn canım aminnn hepsinin yeri ayrı işte.
umarım bu seferki sıpa çok bekletmeden gelir.

Evet çok faydalı ben 12. gün yumurtladığımı zannediyordum 14. ve 16.günler yumurtladığımı bu yöntem sayesinde öğrendim.

evet bi çok yönden faydalıııı
bazılarına saçma gelse de etkili ve güzel bi yöntem.

Ay inşallah valla çok bekletmesin bende pek kafa kalmadı

ah canım ya biz ne yapalım bu kafalarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…