belki yeni yumurtluyorsundur.eğer yumurtlamak için hap kullanmadıysan tabi.
kullandıysan çift yumoş olabilir.
ah be ecrincim şu doktoruna çok kızıyorum.sana okadar iğneyi kullandırdı sonra takip etmedi aşılama olmayacak diye.
eşinin değerlere baştan baksaydı iğneyi kullanmayacaktın.hadi kullandın sana aşılama iptal deyip bir daha kontrol etmemesi çok sinir bi durum
yani iğneyle çok yumurta olabiliyor.çatlamışmı kist mi olmuş bi kontrol et nolcak yani.
tatlım sen başka bi doktora git bakalım en azından kontrol eder.adet olman için ilaç falan verir.
[/B]
Adet olmam için doktor progestan vermişti, progestan içerken ateşim yükselmedi, normal seyretti, progestanı son içtiğim gün yükseldi, acaba yumurtlamış olabilir miyim yaa
tabloma da bakın kızlar, yanlıi yerlere çizgi çekti ff gerçi siz ona bakmayın :) ben dün yumurtlamış olabileceğimi düşünüyorum. Bir de öyleyse eğer döllenmeye mahsuru olur mu progestanın onu sorayım size
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Adet olmam için doktor progestan vermişti, progestan içerken ateşim yükselmedi, normal seyretti, progestanı son içtiğim gün yükseldi, acaba yumurtlamış olabilir miyim yaa
tabloma da bakın kızlar, yanlıi yerlere çizgi çekti ff gerçi siz ona bakmayın :) ben dün yumurtlamış olabileceğimi düşünüyorum. Bir de öyleyse eğer döllenmeye mahsuru olur mu progestanın onu sorayım size
Kıyamam kuzum sana tam 63.gün
Bizim 2 katımız stres oluyosundur, Allah hepimizin ama senin 2 kez yardımcısı olsun...
40f3af Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ateşimi yorumlar mısınız.cumartesiden beri akıntım var.cuma gecesi bel kasık ağrısı vardı.ama dün berbattı ağrım.bir yorumlasanıza.
canım progestan rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanılıyor.
yani yeterli kalınlığa gelmediği sürece zaten adet olamıyorsun.doktorun o yüzden vermiştir.
döllenme olsa sakıncası olmaz aksine faydası olur ama.bence rahim duvarı kalınlaştığı için ateşin yükselmiştir.
bi kaç güne adet olursan anlarız.tabiki isteğimiz yumurtlamış olman ve döllenmesi.
hakkında hayırlısı canım çok yakın inşallah
5 gün içtim içtim ilacın biteceği gün yükselince dedim belki de ilaçtan değildir ilaçtan olsan ikinci üçüncü günü falan yükselirdi :) bir umut işte benimkisi arkadaşlar çok polyannavari bir umut farkındayım :)
bence de baharım muhtemelen durum senin dediğin gibi,
bakalım doktor dedi ki ilaçtan sonra iki haftaya kadar adet olman lazım olmazsan gel dedi.
İnşallah olurum ya bir an önce en son 5 kasımda adet oldum insaf yaaaaa :)
neyse isyan yok Allahım yumurtlalığı olmayan da var buna da şükür
canım progestan kullanırken benimde yükselme olmamıştı yani aynı seyrinde devam ediyordu
ama benim yumurtam çatladığı için zaten yüksek gidiyordu yani belkide yüksek gittiğinden anlamamış olabilirim.
neyse kuzum inşallah çatlama olmuştur diyelim.
ama olmadıysa da zaten senin bebişin çok yakında gelecek.ben inanıyorum.
çok yakında güzel şeyler olcak senin için
hamilelik takvimi koymuşsun yoruma gerek kalmamış
hayırlı olsun
testi ne zaman yaptın
hamilelik takvimi koymuşsun yoruma gerek kalmamış
hayırlı olsun
testi ne zaman yaptın
üzüldüm canımmoralim çook bozuk kızlaaarakşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.
kızlar bir şey soracağım,
yumurta takibine gidenler, veya nasıl takip edildiğini bilenler bana yardım edebilir mi?
ben doktora gittiğim gün sadece karından ultrason baktı bana, yumurtam olsa görür müydü, yoksa yumurta takibi için farklı bir şeyden mi bakıyor?
moralim çook bozuk kızlaaarakşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?