Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIzlar mrb
Bende bu ay ates olcmeye basladim sayfanizi gorunce hemen geldim... Bu yapmis oldugunu grafigi yapamadim cunku site kayit yapamdim surekli eror veriyor neyse... Bende 5 ocakta regli oldum ve hemen atesimi olcmeye basladim 3 gundur 36.4 bugun itibariylede clomide baslicam birde ovu testi :) yani bu ay tam teskilatliyim :) rabbim hepimizin gonlune gore versin...
Insallah bu ay hepimizin bebisleri tutunur bizlere :)

doğru söylüyorsun çok haklısın cnaım bend eçok kızdım doktora bid son gittiğimde 2 yumurta vardı 7mm ve 9mm vee kontrol parasıda ödedim bana gelme dedi belki çatlamadı en iyisi iyi bir doktora görünmek bende çok kızdım bu doktora napalım yapcak bişey yok
aslında ben tüp düşünüyorum yaza canım ama rapor almak için 2 aşılama şartmış

evet bu sabah 36 derece ile adet oldum. Bugün takvimi aldım elime, adet olduğum tarihlerin 14 gün öncelerini hesapladım da 4. denememizdi bu ay, 2sinde doğru tarihleri tutturmuşuz.,
Neyse bunlar sebepler Rabbim ne zaman verirse o zaman olacak. Allah hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin. Duam yakın zamanda hayırlı evlat sahibi olmak. Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin.

Adet olmam için doktor progestan vermişti, progestan içerken ateşim yükselmedi, normal seyretti, progestanı son içtiğim gün yükseldi, acaba yumurtlamış olabilir miyim yaa
tabloma da bakın kızlar, yanlıi yerlere çizgi çekti ff gerçi siz ona bakmayın :) ben dün yumurtlamış olabileceğimi düşünüyorum. Bir de öyleyse eğer döllenmeye mahsuru olur mu progestanın onu sorayım size

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kıyamam kuzum sana tam 63.gün
Bizim 2 katımız stres oluyosundur, Allah hepimizin ama senin 2 kez yardımcısı olsun...

canım progestan rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanılıyor.
yani yeterli kalınlığa gelmediği sürece zaten adet olamıyorsun.doktorun o yüzden vermiştir.
döllenme olsa sakıncası olmaz aksine faydası olur ama.bence rahim duvarı kalınlaştığı için ateşin yükselmiştir.
bi kaç güne adet olursan anlarız.tabiki isteğimiz yumurtlamış olman ve döllenmesi.
hakkında hayırlısı canım çok yakın inşallah

Kıyamam kuzum sana tam 63.gün
Bizim 2 katımız stres oluyosundur, Allah hepimizin ama senin 2 kez yardımcısı olsun...

evet canım gerçekten stres oluyorum yaa, daha normal düzeni olanlarda bile en az bir kaç denemede bebek olurken ben ne kadar bekleyeceğim acaba diyorum, doktorum yumurtlama fonksiyonların zayıf muhtemelen dedi, pko değilsin kesinlikle dedi şimdilik bu kadar söyleyebiliriz dedi, adetin ikinci günündeki hormonlara göre ilaç vereceğim dedi, uğraşacağım seninle biraz dedi rahatlattı sağolsun

5 gün içtim içtim ilacın biteceği gün yükselince dedim belki de ilaçtan değildir ilaçtan olsan ikinci üçüncü günü falan yükselirdi :) bir umut işte benimkisi arkadaşlar çok polyannavari bir umut farkındayım :)
bence de baharım muhtemelen durum senin dediğin gibi,
bakalım doktor dedi ki ilaçtan sonra iki haftaya kadar adet olman lazım olmazsan gel dedi.
İnşallah olurum ya bir an önce en son 5 kasımda adet oldum insaf yaaaaa :)
neyse isyan yok Allahım yumurtlalığı olmayan da var buna da şükür

canım progestan kullanırken benimde yükselme olmamıştı yani aynı seyrinde devam ediyordu
ama benim yumurtam çatladığı için zaten yüksek gidiyordu yani belkide yüksek gittiğinden anlamamış olabilirim.
neyse kuzum inşallah çatlama olmuştur diyelim.
ama olmadıysa da zaten senin bebişin çok yakında gelecek.ben inanıyorum.
çok yakında güzel şeyler olcak senin için

moralim çook bozuk kızlaaar akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.

Son düzenleme:

inşallah tatlımm güzel dileklerin için çok teeşküürler, Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

bu arada şimdi ölçtüm gün içinde genelde 36,5 falan çıkardı şimdi 37 çıktı ya heyecanlanıyorum böyle olunca:)
neyse sabır diyorum Allah büyüktür diyorum, ilerleyen günlerde anlar mıyız baharım, ateşim yüksek giderse yumurtlamış olabilir miyim, progestanı bugün son kez içtim çünkü

hamilelik takvimi koymuşsun yoruma gerek kalmamış
hayırlı olsun
testi ne zaman yaptın

yok canım hamile filan değilim ondan mı acaba kimse bana bir yorum yapmadı.bende niye beni kimse takmadı diyordum.

ben hamilelik takvimini beyne ve evrene pozitif düşünce olarak inşallah tutsun diye yaptım.BAT 14 ocak benim ama daha 04-05 ocak gibi yunurtladım ve galiba dün çatladı yumurtam ateşim yükselmiş.

kızlar bir şey soracağım,
yumurta takibine gidenler, veya nasıl takip edildiğini bilenler bana yardım edebilir mi?
ben doktora gittiğim gün sadece karından ultrason baktı bana, yumurtam olsa görür müydü, yoksa yumurta takibi için farklı bir şeyden mi bakıyor?

hamilelik takvimi koymuşsun yoruma gerek kalmamış
hayırlı olsun
testi ne zaman yaptın

canım adetinin 28. günü yumurtlamış olabilirsin, ilerleyen günlerde de yüksek çıkarsa anlarız zaten, gerçi doğru zamanda ölçmemişsin 28. gün, belki de 27 gün yumurtlamışsındır

moralim çook bozuk kızlaaar akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6'dan %0'a düşmüş. aşılamanın tutma şansı çok düşük bir ihtimal. bir sonraki aşamada tüp bebek önerdi dr.
üzüldüm canım
umarım hakkınızda hayırlısı olur

canım evet ultrasonla bakılıyor
belli günler çağırır doktor
düzenli yumurtlayan insanlarda genelde 14-15.gün çatlatma iğnesi vurur
yanı mutlaka görünür yumurta ufak bile olsa

Ben ates olcmeye yeni basladigim icin pek anlaymiyorum canim ama kesin anlamaj icin sende ovuslasyon testi kullan istersen cok daha yardimci olacagi kanisindayim. Bazi arkadaslar sagolsunlar kullandiklari ovu testlerin isimlerini verdiler bunlari kullananlar ilk kullanimda hamile kalmislar aylarda tuttarmayip bu yontemle gunleri yakalayabilmisler...
Laboquick ovulation
Fertil focus ovulation
Denemek istersen isimleri yazdim canim... Rabbim gonlune gore versin...

Cok uzuldum canim ya ama allah cok buyuk Umudunu yitirme canim rabbim dilerse hersey olur... Rabbim gonlunun diledigini tez zamanda versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…