- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Kızlar hatırlarsanız geçen ay ateş ölçme yapmıştım bende.Ve 36,40 ile adet görmüştüm.Bu ay ölçmedim.Adetime 5 gün kala sabah aklıma düştü ölçtüm.(Geçen ay ile aynı saatte) 36,50 çıktı...Tamam dedim bu ay da olmadı..Aynı gün testim pembeleşti.Yani ateş bazen yanılabiliyor.Ateşiniz düşünce ümitsizliğe düşmeyin sizde benim gibi.
kendi haline bıraktılar. kendiliğinden çatlayabilir ya da kalabilirmiş. zaten adetle küçülmeye başlar o
tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin
Kızlar hatırlarsanız geçen ay ateş ölçme yapmıştım bende.Ve 36,40 ile adet görmüştüm.Bu ay ölçmedim.Adetime 5 gün kala sabah aklıma düştü ölçtüm.(Geçen ay ile aynı saatte) 36,50 çıktı...Tamam dedim bu ay da olmadı..Aynı gün testim pembeleşti.Yani ateş bazen yanılabiliyor.Ateşiniz düşünce ümitsizliğe düşmeyin sizde benim gibi.
karanfiiiiilllllllllll naber kızzzzzzzzzzz
canım benim yüreğim nasıl cz etti anlatamam.
tabi aşılama olsak tutacağı garanti değil ama böyle bi problem geçirmene üzüldüm.
aşılaman iptal mi oldu kimbilir gelndiliğinden gelcek minik paşa(diyesim geldi)
nasip kısmeti bu bebek işi öyle bi öğretti ki zaten bana...yok kız aşılama oldu. bana da 2 saat sonrasında olanlar oldu. aman nasipten öte köy yok. sen o kadar yumurtalar gelişsin, eşinin spermleri iyi olsun, 3 kere de gebe kalmış ol eşinde enfeksiyon olacağı tutsun ve tüm morfolojinin içine etsin. valla tesadüf olduğunu düşünmüyorum. vakti değilmiş demekten başka bir şey diyemiyorum. sadece şaşkınım. bana da iyi ders oldu. nasip kısmet neymiş iyice anladım.
ufff büyüt deme büyüttüm zaten.oohhh missss yat da büyüt
nasip kısmeti bu bebek işi öyle bi öğretti ki zaten bana...
bundan daha iyi ders olamazdı..
olgunlaştım resmen
daha bi deçoluk çocuumuz olunca hayat neler öğretecek bakalım..
İnşallah tutunur canım bebişler.
kaç mm di sen hcg yapıldığında.
ufff büyüt deme büyüttüm zaten.
annem p.. büyümüş dedi. dikkat artık diyor ya psikolojim bozulcak yakında
kızım sen zayıf değil misin?
bırak da ...on büyüsün
yemeğin salçalısı kadının kalçalası
yok kız aşılama oldu. bana da 2 saat sonrasında olanlar oldu. aman nasipten öte köy yok. sen o kadar yumurtalar gelişsin, eşinin spermleri iyi olsun, 3 kere de gebe kalmış ol eşinde enfeksiyon olacağı tutsun ve tüm morfolojinin içine etsin. valla tesadüf olduğunu düşünmüyorum. vakti değilmiş demekten başka bir şey diyemiyorum. sadece şaşkınım. bana da iyi ders oldu. nasip kısmet neymiş iyice anladım.
evet bir zamanlar zayıftım bu yıl tam 5 kg aldım.
ve dikkat etmesem gidecek biliyorum.
hamile halini bahsetmiyorum tabi senin kadar çıtır değilim canım..
52 ye dayandım 160 boyla :111:
maşallah canım sen de kocaman oldun
detaylı usg ye girdin mi?
Meraklı deryoş nabıyon
göbüşü gördüm senin geçen valla fırladı fırlıycak sivrilmiş tunacım anaaaaaaa geliyom diyooooooooo
sana gün verilmedimi daha kızzzzz
veeeeeee diğerleri nabıyosunuz canlarım, ben evde hapissss oturuyom böööle sıkıldım
maşallah canım sen de kocaman oldun
detaylı usg ye girdin mi?
bugun girdik canimsaglikli bebegim cok sukur herseyi normal gorunuyor. 754 gr olmus teyzesi uclu testimiz de temiz cikti. simdi sirada seker yukleme varmis.
Meraklı deryoş nabıyon
göbüşü gördüm senin geçen valla fırladı fırlıycak sivrilmiş tunacım anaaaaaaa geliyom diyooooooooo
sana gün verilmedimi daha kızzzzz
veeeeeee diğerleri nabıyosunuz canlarım, ben evde hapissss oturuyom böööle sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?