Kızlar aksilik aksilik üstüne. İç kanama şüphesi ile hastanede yatıyorum. Çatlayan yumurtalar kanama yapmış. Karnım ağrıyor ve kan değerlerim düşmüş
Kızlar aksilik aksilik üstüne. İç kanama şüphesi ile hastanede yatıyorum. Çatlayan yumurtalar kanama yapmış. Karnım ağrıyor ve kan değerlerim düşmüş
ewet arkadaslar suan sağlık ocagından almıs oldugum test ile öğrenmiş oluyorum ki hamileymişim :)))))))))
benim dıs gebelikten tek tüpüm alınmıs ve birde bir hamile kalmısım umarım hersey yolunda gider ve bu sefer kucagıma alırım allah herkese nasip etsin
günaydın kızlar.ateşim bugünde değişmedi.ama bugün gece bi ara uyandım sabah oldu zannettim ölçtüm 36.4 dü gece 3 gibi :26: umutlanmak istemiyorum ama bu ay ilk defa bu yöntemi kullandım ve daha önce ne zaman yumurtladığımı hiç bilmeden hareket etmiştim. inşallah bu ay olumlu sonuç alırım ama hiç umudum yok. sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor banabelirti olarak su gibi akıntı oluyor sürekli ama adete yakın bende hep olur o :26: adet olcam hissi oluyor arada sonra geçiyor hemen bi de iki gündür sanki belim ortadan ayrılacak gibi ağrıyor :18: allahım noluuuur olsun bu ay yoksa çok üzülcem rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bilmiyorum canım bakalım bugün iş çıkışı eczaneye uğrayabilirsem yarın sabah yaparım test :18:Ates super valla ne zaman test yapacaksin ?
günaydın kızlar.ateşim bugünde değişmedi.ama bugün gece bi ara uyandım sabah oldu zannettim ölçtüm 36.4 dü gece 3 gibi :26: umutlanmak istemiyorum ama bu ay ilk defa bu yöntemi kullandım ve daha önce ne zaman yumurtladığımı hiç bilmeden hareket etmiştim. inşallah bu ay olumlu sonuç alırım ama hiç umudum yok. sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor banabelirti olarak su gibi akıntı oluyor sürekli ama adete yakın bende hep olur o :26: adet olcam hissi oluyor arada sonra geçiyor hemen bi de iki gündür sanki belim ortadan ayrılacak gibi ağrıyor :18: allahım noluuuur olsun bu ay yoksa çok üzülcem rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar
gece 3 de ölçtüm 36.4 dü canım. sabah 6.45 de ölçtüm 36.7 ydi yine normalde hep bu saatte ölçüyorum :44:bi de bazen akşamları ölçüyorum daha yüksek oluyor ateşim yatmadan önce :26: 3 saatlik uyku mu gerekiyor kesin sonuç içinçok geçmiş olsun
ALlah yardımcın olsun ,şifa versin
canım bu değer kaç saatlik uykuyla ölçüldü
gece 3 de ölçtüm 36.4 dü canım. sabah 6.45 de ölçtüm 36.7 ydi yine normalde hep bu saatte ölçüyorum :44:bi de bazen akşamları ölçüyorum daha yüksek oluyor ateşim yatmadan önce :26: 3 saatlik uyku mu gerekiyor kesin sonuç için
valla ateşin çok güzel inşallah hamilesindir canım
teşekkür ederim kıslar inşallahevet canım en az 3 saatlik kesintisiz uyku
senin 3 ten 6.45 e 3.5 saat geçmiş
normal değer olabilir
hadi bakalım hayırlısı
benimde kafamı o karıştırdı canım :44: göğüs acıması yok gibi yani sadece uçları çok dokununca acıyor biraz hissedilir derecede bi ağrı değil. ama belim çok ağrıyor kaç gündür. soğuktanda olabilir tabi :26: bakalım hayırlısı artıkorkidem çok geçmiş olsun..
nasıl oldu öyle bişey inşallah çözümü olan bişeydir.
dualarımız seninle..
yağmur ateşin çok güzel inşallah hayırlısıyla hamilesindir. göğüs acıması var mı??
bir de gece 36,4 çıkması kafamı karıştırdı inşallah sabahki ateşin doğrudur.
çok teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleri ve dualarınız için. yumurtalar çatlamış ve kanama yapmış. aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullandığımdan kanama kendini sınırlandıramayaıp biraz fazla kanamış. daha fazla kanarsa diye gözlem altında tuttular. bugün iyiyim çok şükür. az önce eve geldim. kanama durdu. ağrım azaldı. ama kan sayımım çok düştü. çook yorgun hissediyorum. bir yumurta da 3 cm kist yapmış. o da çatlayabilir benzer şekilde ağrı yapabilirmiş.
çok teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleri ve dualarınız için. yumurtalar çatlamış ve kanama yapmış. aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullandığımdan kanama kendini sınırlandıramayaıp biraz fazla kanamış. daha fazla kanarsa diye gözlem altında tuttular. bugün iyiyim çok şükür. az önce eve geldim. kanama durdu. ağrım azaldı. ama kan sayımım çok düştü. çook yorgun hissediyorum. bir yumurta da 3 cm kist yapmış. o da çatlayabilir benzer şekilde ağrı yapabilirmiş.
kendi haline bıraktılar. kendiliğinden çatlayabilir ya da kalabilirmiş. zaten adetle küçülmeye başlar ocanım eve çıkmana çok sevindim... gelmiş geçmiş olsun canımm...
kistin için bir ilaç verdilermi tatlım yoksa kendiğindenmi çatlayacakmış...
tebrik ederim. Allah tamamına erdirsinKızlar hatırlarsanız geçen ay ateş ölçme yapmıştım bende.Ve 36,40 ile adet görmüştüm.Bu ay ölçmedim.Adetime 5 gün kala sabah aklıma düştü ölçtüm.(Geçen ay ile aynı saatte) 36,50 çıktı...Tamam dedim bu ay da olmadı..Aynı gün testim pembeleşti.Yani ateş bazen yanılabiliyor.Ateşiniz düşünce ümitsizliğe düşmeyin sizde benim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?