Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aksilik aksilik üstüne. İç kanama şüphesi ile hastanede yatıyorum. Çatlayan yumurtalar kanama yapmış. Karnım ağrıyor ve kan değerlerim düşmüş

çok geçmiş olsun canım nasıl bişeymiş o ilk kez duydum çok geçmiş olsun canım ya
çok iyi bak kendine

Kızlar aksilik aksilik üstüne. İç kanama şüphesi ile hastanede yatıyorum. Çatlayan yumurtalar kanama yapmış. Karnım ağrıyor ve kan değerlerim düşmüş

Canim gecmis olsun Allah sifa versin
haberdar et bizi ameliyat sonrasi

tebrik ederim canım sağlıklı ve kolay bi hamilelik sürecin olur inşallah ve sonucunda sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah

orkidecim noldu çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlanırsın iyileşirsin inşallah bizleri de bilgilendir Rabbim şifalar versin tekrardan çok geçmiş olsun

günaydın kızlar.ateşim bugünde değişmedi.ama bugün gece bi ara uyandım sabah oldu zannettim ölçtüm 36.4 dü gece 3 gibi :26: umutlanmak istemiyorum ama bu ay ilk defa bu yöntemi kullandım ve daha önce ne zaman yumurtladığımı hiç bilmeden hareket etmiştim. inşallah bu ay olumlu sonuç alırım ama hiç umudum yok. sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor bana belirti olarak su gibi akıntı oluyor sürekli ama adete yakın bende hep olur o :26: adet olcam hissi oluyor arada sonra geçiyor hemen bi de iki gündür sanki belim ortadan ayrılacak gibi ağrıyor :18: allahım noluuuur olsun bu ay yoksa çok üzülcem rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

orkide yanlış hatırlamıyorsam aşıla yaptırmıştın sen canım allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin sanada

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrrrr...

Cok uzuldum insallah bunlari yazarken sen coktan hastaneden cikmis evindesindir.... tekrar cok gecmis olsun...

ates super valla ne zaman test yapacaksin ?

çok geçmiş olsun
ALlah yardımcın olsun ,şifa versin

canım bu değer kaç saatlik uykuyla ölçüldü

çok geçmiş olsun
ALlah yardımcın olsun ,şifa versin

canım bu değer kaç saatlik uykuyla ölçüldü
gece 3 de ölçtüm 36.4 dü canım. sabah 6.45 de ölçtüm 36.7 ydi yine normalde hep bu saatte ölçüyorum :44:bi de bazen akşamları ölçüyorum daha yüksek oluyor ateşim yatmadan önce :26: 3 saatlik uyku mu gerekiyor kesin sonuç için

valla ateşin çok güzel inşallah hamilesindir canım

evet canım en az 3 saatlik kesintisiz uyku
senin 3 ten 6.45 e 3.5 saat geçmiş
normal değer olabilir
hadi bakalım hayırlısı

orkidem çok geçmiş olsun..
nasıl oldu öyle bişey inşallah çözümü olan bişeydir.
dualarımız seninle..

yağmur ateşin çok güzel inşallah hayırlısıyla hamilesindir. göğüs acıması var mı??
bir de gece 36,4 çıkması kafamı karıştırdı inşallah sabahki ateşin doğrudur.

benimde kafamı o karıştırdı canım :44: göğüs acıması yok gibi yani sadece uçları çok dokununca acıyor biraz hissedilir derecede bi ağrı değil. ama belim çok ağrıyor kaç gündür. soğuktanda olabilir tabi :26: bakalım hayırlısı artık rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleri ve dualarınız için. yumurtalar çatlamış ve kanama yapmış. aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullandığımdan kanama kendini sınırlandıramayaıp biraz fazla kanamış. daha fazla kanarsa diye gözlem altında tuttular. bugün iyiyim çok şükür. az önce eve geldim. kanama durdu. ağrım azaldı. ama kan sayımım çok düştü. çook yorgun hissediyorum. bir yumurta da 3 cm kist yapmış. o da çatlayabilir benzer şekilde ağrı yapabilirmiş.

hey güzel Allahım yaa başına gelene bak
neyse Allah beterinden korusun
tekrar geçmiş olsun

canım eve çıkmana çok sevindim... gelmiş geçmiş olsun canımm...
kistin için bir ilaç verdilermi tatlım yoksa kendiğindenmi çatlayacakmış...

Kızlar hatırlarsanız geçen ay ateş ölçme yapmıştım bende.Ve 36,40 ile adet görmüştüm.Bu ay ölçmedim.Adetime 5 gün kala sabah aklıma düştü ölçtüm.(Geçen ay ile aynı saatte) 36,50 çıktı...Tamam dedim bu ay da olmadı..Aynı gün testim pembeleşti.Yani ateş bazen yanılabiliyor.Ateşiniz düşünce ümitsizliğe düşmeyin sizde benim gibi.

canım eve çıkmana çok sevindim... gelmiş geçmiş olsun canımm...
kistin için bir ilaç verdilermi tatlım yoksa kendiğindenmi çatlayacakmış...
kendi haline bıraktılar. kendiliğinden çatlayabilir ya da kalabilirmiş. zaten adetle küçülmeye başlar o
tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…