Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fundurtan çokkk teşekkür ederim canım ,en kısa zamanda darısı sizlere inşallah

inci çok tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşAllah

canım tebrikler sağlıcakla kucağına al inşallahhh.
kızlar bişey soracam ama ne olur yaıt verin bu sefer.benim fertiliyfiriend girişime izin vermiyor sürem mi ne dolmuş onu nasıl aktif etcem anlatır mısınız?
canım süre bitmez sadece vip üyelik biter karşına bi yazılar çıkar o yazının altında continue free falan yazar sanırım.ona tıkla.
bi dene bakalım.

canım 2 güne bişey anlayamayız ama dün yumurtlamış olabilirsin 36,3ten 36,5e çıktıysa.
sürekli ölç bundan sonra hep artarak devam ederse ovulasyon bitmiştir.
fertility de üyeliğin yoksa üye ol ücretsiz ordanda yükselişi takip ederek anlayabilirsin

günaydınnnnnnnnnnn
kıslar benim ateş 36.7 ye takıldı kaldı bugün ovu 13. gün kaçıncı gün test edim hiç belirti falann yok ama olurmukine

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım tablonun maşallahı var çok beğendim.benimde hamile olduğum ay 36,7de takılmıştı son günler.
bi iki gün daha bekleyip test yap bence.ve senden de inşallah güzel haberler alıcaz.

bir tane yüksek ateş anlamlı bir veri değil canım, eğer o yüksek ateş devam ederse yumurtlamışsın demektir. yüksek ateşin başladığı günden 1 gün öncesi ovulasyon oluyor canım, yani yumurtlamış olmalısın ki ertesi gün de ateşin yükselsin.
bunun sebebi de şu, yumurtlamayla birlikte corpus luteum denen şey de tüplere salınıyor bu da progesteron salgılıyor, progesteron da bazal vücut ısısını 0,2 ila 1 dereceye kadar arttırıyor, yani yumurtlamadan sonra ateşin yükselmesi 1 günü buluyor.

şenayyyyy
sen dün gece beni buralarda yapayalnız bıraktın
kaldım bi başıma küstüm bende sana
kuzum inan istemıodum yalnız bırakmak ama öle gerekti.
küsülmez öle arkadaşa.
çok ayıp.
gel öpeyimde barısalım
amin insallah herkesin güzel gecer..sağol :))

gözün aydın şekerim. maşallah size. rabbim kucagına almak nasip etsin inş

neyse acısını çıkarırız bebişkom yaaa olsunn.
elimi öp barışalım

Kızlar aksilik aksilik üstüne. İç kanama şüphesi ile hastanede yatıyorum. Çatlayan yumurtalar kanama yapmış. Karnım ağrıyor ve kan değerlerim düşmüş

Kızlar aksilik aksilik üstüne. İç kanama şüphesi ile hastanede yatıyorum. Çatlayan yumurtalar kanama yapmış. Karnım ağrıyor ve kan değerlerim düşmüş

canım arkadaşım çok geçmiş olsun
ne diyeceğimi bilemiyorum
bu yaşadığımız olumsuzluklarında vardır bir sebebi:26:
inşallah bitecek bitecek

gecmis olsun. en kisa zamanda toparlanirsiniz insallah.

cookkk sevindim. hayirli ugurlu olsun.

canımbenim çok geçmiş olsunn.inşallah çabucak atlatırsın bu durumu.
inşallah sonuda güzel olur.çok dikkat et dualarımız seninlle.

karanfil bacım nerelerdesin sen yaaaaa
inzivaya mı çekildin kız.

boş vaktimde bakıyorum bakıyorum kimse yok ben yokken sohbet gırla gitmiş. yetişemedim tabi..
bi de baya yeni arkadaşlar gelmiş kaçırttım artık bi noktadan sonra haa bi de annemle var 3 gündür

sen yokken çok sessiz oluyor baharım buralar..

everycim görmedim selamını öptüm canım

evet canım yeni gelen arkadaşlar oldu hoşgeldiler topiğe taze kan geldi
valla bende biraz bunalım takıldım sonra çıkmaya çalıştım ama beceremedim.
bu ay çok beklentim vardı.yani korunmasız ilk ayım olduğundan.
ama hüsran işte.üzüldüğüm nokta adet olmam değil de sonraki aylara,geçecek zamana üzüldüm.
ama her şeyi bıraktım.yapabildiğim kadar bu konuyu takıntı olmaktan çıkarmaya çalışıcam.
hayırlısı dicem bekliycem.buda kendimle ilgili son konuşmadır.gelirim yorum yaparım ama ateş falan ölçmeyeceğim
hatta ilişkiyi bile istedikçe yapmayı düşünüyorum.
böle işte canım yeni kararlar aldım ama buralardan vazgeçemedim.sende özletme kendini annei gönder gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…