canım tebrikler sağlıcakla kucağına al inşallahhh.ewet arkadaslar suan sağlık ocagından almıs oldugum test ile öğrenmiş oluyorum ki hamileymişim :)))))))))
benim dıs gebelikten tek tüpüm alınmıs ve birde bir hamile kalmısım umarım hersey yolunda gider ve bu sefer kucagıma alırım allah herkese nasip etsin
canım süre bitmez sadece vip üyelik biter karşına bi yazılar çıkar o yazının altında continue free falan yazar sanırım.ona tıkla.kızlar bişey soracam ama ne olur yaıt verin bu sefer.benim fertiliyfiriend girişime izin vermiyor sürem mi ne dolmuş onu nasıl aktif etcem anlatır mısınız?
Kızlarrr nolur bana cevap yazın...Ben bu ateş ölçme yöntemine yeni başladım 2 gündür ateşim 36.3 çıkıyodu bugün 36.5 çıktı yani ovülasyon bitmişmi oluyo nolur beni bilgilendirin:18: adetime 9 gün var...
günaydınnnnnnnnnnn
kıslar benim ateş 36.7 ye takıldı kaldı bugün ovu 13. gün kaçıncı gün test edimhiç belirti falann yok ama olurmukine
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlarrr nolur bana cevap yazın...Ben bu ateş ölçme yöntemine yeni başladım 2 gündür ateşim 36.3 çıkıyodu bugün 36.5 çıktı yani ovülasyon bitmişmi oluyo nolur beni bilgilendirin:18: adetime 9 gün var...
kuzum inan istemıodum yalnız bırakmak ama öle gerekti.şenayyyyy
sen dün gece beni buralarda yapayalnız bıraktın
kaldım bi başıma küstüm bende sana
amin insallah herkesin güzel gecer..sağol :))
kuzum inan istemıodum yalnız bırakmak ama öle gerekti.
küsülmez öle arkadaşa.
çok ayıp.
gel öpeyimde barısalım
gözün aydın şekerim. maşallah size. rabbim kucagına almak nasip etsin inş
Kızlar aksilik aksilik üstüne. İç kanama şüphesi ile hastanede yatıyorum. Çatlayan yumurtalar kanama yapmış. Karnım ağrıyor ve kan değerlerim düşmüş
Kızlar aksilik aksilik üstüne. İç kanama şüphesi ile hastanede yatıyorum. Çatlayan yumurtalar kanama yapmış. Karnım ağrıyor ve kan değerlerim düşmüş
ewet arkadaslar suan sağlık ocagından almıs oldugum test ile öğrenmiş oluyorum ki hamileymişim :)))))))))
benim dıs gebelikten tek tüpüm alınmıs ve birde bir hamile kalmısım umarım hersey yolunda gider ve bu sefer kucagıma alırım allah herkese nasip etsin
günaydınnnnnnnnnnn
kıslar benim ateş 36.7 ye takıldı kaldı bugün ovu 13. gün kaçıncı gün test edimhiç belirti falann yok ama olurmukine
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam karanfılceselam bahar
cok uykum geldı bır selam verıp gıdıyorum
opuyorum sızlerı
karanfil bacım nerelerdesin sen yaaaaa
inzivaya mı çekildin kız.
boş vaktimde bakıyorum bakıyorum kimse yok ben yokken sohbet gırla gitmiş. yetişemedim tabi..
bi de baya yeni arkadaşlar gelmiş kaçırttım artık bi noktadan sonra haa bi de annemle var 3 gündür
sen yokken çok sessiz oluyor baharım buralar..
everycim görmedim selamını öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?