kızlarrrrr,
nasılsınız,
gebelik takvimi yaptım korka korka
katlamalarım gayet iyi gitti
hatta ikiz ihtimali bile var
keseyi henüz görmedik inşallah haftaya
deryalcin ın ki ikiz gebelik miş çok sevindim
buraya da haber vermiştir heralde
yeni haber var mı ?
hepinizi çok öpüyorum
bu ara pek gelemedim kusura bakmayın
eylül canım ben anlamıyorum pek ama 17. gün yumurtlamış olabilir misin :26:
sabah yapcam test canım yarın eklerim inşallah buraya :18:yagmur bugün mutlaka test yaaaappppp meraktan öldüm yaaaa... ama bak hamilesin sen inşallahhh
kızlarrrrr,
nasılsınız,
gebelik takvimi yaptım korka korka
katlamalarım gayet iyi gitti
hatta ikiz ihtimali bile var
keseyi henüz görmedik inşallah haftaya
deryalcin ın ki ikiz gebelik miş çok sevindim
buraya da haber vermiştir heralde
yeni haber var mı ?
hepinizi çok öpüyorum
bu ara pek gelemedim kusura bakmayın
eylül canım ben anlamıyorum pek ama 17. gün yumurtlamış olabilir misin :26:
sabah yapcam test canım yarın eklerim inşallah buraya :18:
tatlım çok sevindim her şeyin normal olmasına, inşallah gönlüne göre olsun her şey, inşallah ikizdir yine de içimden öyle geçiyor hakkında hayırlısı olsun canım benim
ben iki ay 10 günün sonunda adet olabildim yarın kan testinde akla kara belli olacak inşallah benden bu kadar :)
sağol canım inşallah. adet döngün hep öyle uzun mu oluyor :26: en son benimde 45 günde falan olmuştu ama sonuçlarda bişe çıkmadı stresten olmuş inşallah sendede sorun çıkmaz bi an önce senin de güzel haberlerini alırızyagmurcum inşallah güzel haberlerinle geleceksin tablon süper :)
sağol canım inşallah. adet döngün hep öyle uzun mu oluyor :26: en son benimde 45 günde falan olmuştu ama sonuçlarda bişe çıkmadı stresten olmuş inşallah sendede sorun çıkmaz bi an önce senin de güzel haberlerini alırız
adetim bitiğinden beri 2 güne bir full ekşın :))yarın da ateşin yüksek olursa ve öyle de devam ederse yumurtlamışsın demektir 17. günde.
çalışman vardır inşallah 17. gün ve önceki 3 gün :)
inşallah yumyumun çatlamıştır canım :)
inşallah tatlım, benim oldum olası böyledir 45 gün- 2 ayda bir adet oluyorum, pkolu değilim kaç doktor değilsin pko dedi, hormonlarım normal çıkıyor, annemin de gençken 3-4 ayda bir olurmuş benden de beter ama 3 kez kendi kendine hamile kalmış. Bizde bir sorun var ama doktorlar bulamadı henüz :)
bakalım bu gittiğim doktor çok iyi bir doktor, bulacak bendeki sorunu inanıyorum, muhtemelen yumurtama fonksiyonların biraz zayıf çalışıyor ilaçla çözebileceğimize inanıyorum dedi, inşallah olur canım, yarın sonuçlarımı size de yazacağım hemen, hep beraber yorumlarız :)
Rabbim yazdıysa olur diyorum, sabırla bekliyorum
adetim bitiğinden beri 2 güne bir full ekşın :))
bende kendimi bildim bileli 35 günde falan olurum ama hep korkmuşumdur bi sorunum mu var ya çocuğum olmazsa diye :44: ama kaç kere doktora gittim bişey çıkmadı. bakalım bu ay da olmazsa tekrar doktor yolu gözükecek bana dasen yarın yaz sonuçlarını canım bende fikir edinmiş olurum. inşallah hiçbişeye gerek kalmaz da sen de annen gibi kendi kendine hamile kalırsın kusum yarın seninde güzel haberlerini bekliyorum
buna düşüş diyemeyiz canım.eğer yarında böyle çıkarsa test yap mutlakadüşüşe geçti bile aylülcüm heveslenmeye gerek yok boşuna
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gözün aydın canım hadi bakalım yarın yeni bi başlangıç yapıyorsunkızlar ben iki ay 10 günün ardından adet olabildim sonunda :) çok sevinçliyim o kabus tablodan kurtuldum
akşama party var evde adet olma partisi
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
artık yarın kan vermeye gidiyorum ve bakalım neymiş benim problemim
canım sağol sen ne yaptın ne zaman test günün?ayyy çok sevindim canım yaa hem sana hem deryay yani sana efesudeye deryaya çift hamişkoysak olcak yani bu ne maşallah nasıl bi bereket..
çk sevindim bizleri habersiz bırakma lütfen
ben bu ay adetin 11ci günü doktora gittim doktor yumurtama baktı sonra 14cü günü cağırdı baktı yine işte dediki senin yumurtan istenilen büyüklüğe gelmemiş. bende soramadım kaç olmuş die :) hatta adetin 2ci günü gel tekrar bakalım yumoşlara dedi. olmadı iğne veririm yumurtalarını geliştirir dedi. anlamadım yani yumurtalarımda mı sorun var acaba yoksa 17sinde yumurtlamışsam erken miydi doktor baktığında. aranızda böle sorun yaşayan var mı?süpersiniz vallahieee yumyumları başıboş bırakmamak lazım :)
karanfilcim senin durum nasıl aşılama oldu değil mi ? kaçıncı gündesin hadi senin de halayını çekcez az kaldı inşallahayyy çok sevindim canım yaa hem sana hem deryay yani sana efesudeye deryaya çift hamişkoysak olcak yani bu ne maşallah nasıl bi bereket..
çk sevindim bizleri habersiz bırakma lütfen
ay inşallah yarın güzel haberini alayımtatlım çok sevindim her şeyin normal olmasına, inşallah gönlüne göre olsun her şey, inşallah ikizdir yine de içimden öyle geçiyor hakkında hayırlısı olsun canım benim
ben iki ay 10 günün sonunda adet olabildim yarın kan testinde akla kara belli olacak inşallah benden bu kadar :)
ikizler cok sevindim canim gozunuz aydin
kolay bir hamilelik ve sonrasinda saglikli bir dogum olsun insallah
canım sağol sen ne yaptın ne zaman test günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?