Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

arayı çok fena kapatcak kızlar..
düşünsene 3 ünün de transferi aynı zamanlarda oldu.
9 ay sonra bi anda 6 tane bebişerimiz olcak

kızlaaaaaaarrrr yardıımmm!!!!

05/01/2013-36.3 adetin 16.günü
06/01/2013-36.3 adetin 17.günü
07/01/2013-36.3 adetin 18.günü
08/01/2013-36.0 adetin 19.günü
09/01/2013 ölçemedim
10/01/2013-36.00 adetin 20.günü
adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir kesin olurum bu nedemek şimdi kızlar ben hala yumurtluyomuyum?:18:

uzanırken ayağa kalkınca çok fena saplanıyor bazen aynen adet ağrısı gibi
bende korkuyorum bazen ama rahim büyüyormuş
diyorum bana merhaba diyor kuzum
sürekli belimden öne doğru bükülü gibiyim dik durunca gerilip ağrı oluyor gibi geliyor bir de hazımsızlık var karnım dağ gibi şiş

deryacım henüz belli değil ama bugün deryalcın a sordum onun hcg si benimken de kat be kat fazla katlamış benimki tek de olabilir ama belli de olmazmış daha

cok sukur canim hamile oldugunun haberini aldik
saglikli rahat bir hamilleik olur senin icin umarim.
bebisin ya da bebislerinle

agrin cok siddetli ve surekli olmadigi surece problem olmaz canim
ara ara gelip gidiyorsa ve lekelenme yoksa normaldir, tabi her turlu agriyi doktora danismakta fayda var
ben hep diyordum kanrim agriyor zorla ultrason yaptiriyordum kadina :)

olcumlerin tam degil o yuzden yorum yapmak cok zor
onceki olcumleirn olsa ortalamini gorur yumurtladin mi, bu yumurtlama sonrasi ates mi yorum yaparidk ama boylecok zor canim

valla kendini dinlemek çok zormuş
bugün iştahım az acaba bişey mi oldu
yok ağrımıyo bişey mi oldu
ağrıyo bi sorun mu var
diye diye başladım çok zor bulunca böyle oluyo heralde rahat olamıyorum
gebeyim diyemiyorum biliyo musun hala kendime

ne olur tadini cikar ikizlercim, hersey cok guzel olacak insallah her anini yasa bebeginin, ozellikel simdi, once zaman ugrastik kavustuk bebegimize tadini cikar sev karnini bol bol kotu dusunceler ucup gidecek

sakın öyle düşünme lütfennn

Tesekkurler canim.insallah saglikla gelir hepsi

umarım iyisinizdir kızlar,
dün benm kese için kontrol günümdü ,ama ondan önceki gece yüreğim ağzıma geldi,
gece 11 de iki damla pembe renkte kan gördüm ,sonra yerini kahverengi lekeye bıraktı ,sabaha kadar kabuslar gördüm ne ağlayabildim ne başka bişeye konduralbildim sabah oldu hemen dr aradım ,bişey olmaz ama yinede hemen iğneyi getirin yapalım dedi ,düşük riski olunca yapılan bi iğne,neyse gittik hemen yaptırdım iğneyi ,dr a girdim dua ederek keseyi görürüm inşAllah diye,neyse dr alttan baktı ben daha ekrana bakıyorum anlamak için drun asistanı gülümsedi o zaman bende rahatladım sonra dr gösterdi burda bebeğiniz diye öyle rahatladımki Rabbim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla
dr a 2 damla kan geldi dedim daha devamını getirmeden kendi devam etti hatta kahverengide gelebilir onlar çok normal endişe edecek bişey yok biz iğnemizide yaptık herhalukarda dedi ,korkulcak bişey yok dedi,bebek yerini temizlemiş dedi dr
hamd olsun ,
bu arada 1 kese gördük kızlar değerim yüksekti ama nasip böyleymiş demekki ,sağlıkla gelsinde bebeğim 1-2 erkek kız fark etmez yeterki ayıpsız kusursuz özürsüz gelsin yawrum:26:

hergün dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın kızlar

allah bir daha boyle bir korku yasatmaz insallah. saglikla gecsin tum hamileliginiz. masallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…