ben bu ay adetin 11ci günü doktora gittim doktor yumurtama baktı sonra 14cü günü cağırdı baktı yine işte dediki senin yumurtan istenilen büyüklüğe gelmemiş. bende soramadım kaç olmuş die :) hatta adetin 2ci günü gel tekrar bakalım yumoşlara dedi. olmadı iğne veririm yumurtalarını geliştirir dedi. anlamadım yani yumurtalarımda mı sorun var acaba yoksa 17sinde yumurtlamışsam erken miydi doktor baktığında. aranızda böle sorun yaşayan var mı?
çalıştığım için hastanemizdeki doktora gidiyorumcanım herhangi bir ilaç iğne kullanmadıysan zaten 11.gün normal boyuta gelmez.
14.gün gittiğinde keşke sorsaydın.hani belki çatlayacak kıvamda değildi ondan yeterli değil dedi.
ama yumurta günde 1 2mm büyür.17.gün çatlamış görünüyor.ama bi kaç gün daha bakalım ateşine.
yada istersen başka bi doktora gidip teyit edebilirsin çatlayıp çatlamadığını.
çalıştığım için hastanemizdeki doktora gidiyorumizin almam biraz zor neyse bu ay bi deniyelim öbür ay iğne vercegi için yumurta takibi yapacak 2 güne 1 çağırır artık :) neyse hayırlııs inşallah gerek kalmaz bu ay hamiş olurum :)
inşallah every inşallah
buradaki tüm arkadaşlarımın da öyle olsun
bu haftalarda kasık karın ağrısı oluyo muydu sende de
canım sağol darısı başına inşallah o 10 gün hiç geçmez artık.neyse ki okulun kapanmasına az kaldı notlardı sınavlardı evraklardı derken oyalanırsın:)hayırlı olsun yeniden ..
bi 10 gün var canım
merhaba kızlar benim tablomuda yorumlarmısınız?eşimdede bendede problem var.bu ayda olmadığını biliyorum ama umut dünyası işte.sizce tablom nasıl gidiyor?37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba kızlar benim tablomuda yorumlarmısınız?eşimdede bendede problem var.bu ayda olmadığını biliyorum ama umut dünyası işte.sizce tablom nasıl gidiyor?37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
umutsuz olmak yok
bence tablon çok iyi gidiyo ama elbette yorum için çok erken.
ancak luteal fazın 2. yarısında dahada artan ateşler umut vaadediyor.
seninkide güzel yükselmiş, inşallah sonu bebiş olsun.
kızlarrrrr,
nasılsınız,
gebelik takvimi yaptım korka korka
katlamalarım gayet iyi gitti
hatta ikiz ihtimali bile var
keseyi henüz görmedik inşallah haftaya
deryalcin ın ki ikiz gebelik miş çok sevindim
buraya da haber vermiştir heralde
yeni haber var mı ?
hepinizi çok öpüyorum
bu ara pek gelemedim kusura bakmayın
maşallah çok net bi tablo.güzel yumurtlamışsın.
umarım sonuna kadar böyle gider sonu bebiş olur.
Selam hoşgeldin
tablon yorum yapabilmek için çok kısa canım
bu kadar veriyle genel ateş otalamanı da görmeden bişey söylemek zor
ancak oldukça dalgalı bir gidişat var pko oldugunuda söylüyosun sanırım yumurtlama henüz olmamış.
inşallah bu yöntem sana ugurlu gelir.
Canım, lütfen mümkün olduğunca hergün en az 3 saat kesintisiz uyku sonrası aynı saatte ölçüm yap. Sabah 6-8 arası olsun. Bu şekilde tablon bizi yanıltmaz.
Şu an kesin bişi söylenemez...
canım tablon 30 lu günlerden devam ediyor ben anlayamadım
kızlar ben iki ay 10 günün ardından adet olabildim sonunda :) çok sevinçliyim o kabus tablodan kurtuldum
akşama party var evde adet olma partisi
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
artık yarın kan vermeye gidiyorum ve bakalım neymiş benim problemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?