evet canım nasipse 11 günümüz kaldı
inşallah kolay bir doğum olur dediin gibi sağolasın
senin de kucağın dolsun tez zamanda
evet canım nasipse 11 günümüz kaldı
inşallah kolay bir doğum olur dediin gibi sağolasın
senin de kucağın dolsun tez zamanda
karanfilcecim inşallah hamilesindir geri sayımlar başlamış inşallah müjdeni alırız bu ay
annem sen ne zaman doğurcan hayırlısıyla????
şenayla funda az önce aklımdan geçtiler inanırmısın dedim bi gireyim de bakayım ses seda varmı şenay kursa gidiyo yine az çok haber aldık ama nerdeyse 2 ay oldu funda kayıplarda???
lilicim nasipse 26sında sezaryan olacağımmaşallah maşallah bi avazda inşallah kolay bi doğum olur sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah darısı da başımıza inşallah
yavrunu kucaklarının arasında sevmene 11 gün
lilicim nasipse 26sında sezaryan olacağım
tabi fındığım erken gelmeye kalkmazsa
p.tesi son bir kontrolüm olacak bakalım artık gün değişir mi değişmez mi bilemiyorum
darısı sizlere sağlıkla erişin bugünlere
evet kuzum çok az kaldı
umarım senden de iyi haber alacağız
az kaldı hissediyorum daha önce de söylemiştim
ya kıslar size bişe sorcam az önce adetle beraber beyaz küçük fasulye kadar bi et parçası gelmiş pedime:18: bu ne olabilir ? kist falan mı var ya da düşük mü yapıom yoksam ben :18: ağrımda çook..
sağol canım inşallah ben ilk defa gördüm o yüzden korktum hemen.. saolasın inşallah devamı gelmez :18:hamile kalmadan önce banada oluyordu aynısı bende acaba düşükmü yapıyorum diye düşünüyordum ama buradaki arkadaşlarım bana normal olduğunu kendilerinde de olduğunu sölemişti bence çok endişelenme derim tek bi parçaysa... inşallah hamileliğin yakındır seninde...
kız sen nerdesinnnnn söle bakimmmm
kızlar şenayla funda nerde yaa
ne zamandır yoklar??:26:
canım ben istedim sezaryandesene gününü bekliyor kereta afferim ona inşallah annesini hiç üzmezayy deryoşş ya o kadar uzak geliyor ki sanki bir asır varmış gb inşallah bizde sağlıkla erişiriz o günlere neden sezeryan canım olurki banada doktorum sezeryan ihtimali bile verirse hiç ikiletmem herhalde tabi herşeyin hayırlısı
deryooşşş annem nerelerdesinderyosummm son 11 gun demekkk
ayy ne heyecanlı ya saglıkla kurtulun ıns
darısı bızlere olsun.
Kuzum senayla funda bırlıkte kursa gıdıyolar
funda kıstı olmustu onun ıcın dkh kullanıyo
senayda subatta tupe gıtme durumu var
ates falanda olcmuyolar sahalardan uzak kaldılar
bıde kurs murs derken ugramaz oldular
yakalıyım cekcem kulaklarını
ya kıslar size bişe sorcam az önce adetle beraber beyaz küçük fasulye kadar bi et parçası gelmiş pedime:18: bu ne olabilir ? kist falan mı var ya da düşük mü yapıom yoksam ben :18: ağrımda çook..
canım ben istedim sezaryan
çok korkuyorum vajinal doğumdan
doktorum da uygun gördü
suyun patlayabilir çok dedi 3 gündür bu korku bile yedi bitirdi benı
ne zaman gelcek acaba diye beklemek çok zor ve bana göre değil
haa yine rabbim bilir hayırlısını versin ama günümüz 26 ocak
p.tesi değişmezse tabi
deryooşşş annem nerelerdesin
gerçi ben de eskisi gibi uzun kalamıyorum yazıp çıkıyorum sırt ve bel ağrılarım arttı
ALlah annemden razı olsun
evet kuzum doktor ne dedi biliyor muusn
21inde geleceksin ve gününü o zaman vereceğim
aklıma hemen sen geldin
ama o hafta içinde 3-4 güne olacak dedi
istersen haftasonu yaparız eşin de olur rahatça dedi
bakalım p.tesi son bir kontrol
Tuna beyi tutmaya çalışıyorum içimde kafası gelmeye kalkarsa iktircem geri göndercem
günaydın kıslar sabah idrar testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı zaten ateşim de düştü kırmızıları bekliyorum artık napalım kısmet değilmiş
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar belim ağrıyor, ara ara adet ağrım başlıyorr.. ümitler ara ara sekteye uğruyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?