yok canım ben kulaktan ateş ölçer almıştım, bir doktora sordum en doğru sonucu veren o demişti bana hatta marka bile söledi o markayı aldım demek sende 14. gün diyorsun 14. günde gerçekten akıntım hafifi başlamıştı bgn baya yoğun akıntımda var o günü de boş geçirmedik bu günde inşallah boş geçirmeyeceğiz hadi bakalım hayırlısı :)))
yok canım ben kulaktan ateş ölçer almıştım, bir doktora sordum en doğru sonucu veren o demişti bana hatta marka bile söledi o markayı aldım demek sende 14. gün diyorsun 14. günde gerçekten akıntım hafifi başlamıştı bgn baya yoğun akıntımda var o günü de boş geçirmedik bu günde inşallah boş geçirmeyeceğiz hadi bakalım hayırlısı :)))
hımmm ateşinin yüksekliği şimdi anlaşıldı.
canım biz bu yöntemi hep dilaltından yapıyoruz.çünkü daha doğru sonuç veriyor.
koltukaltı kulak içi ölçüm elbette genel vücut sıcaklığını doğru çıkarır ama hassa olan dilaltı.
internettede aratırsan bazal vücut ısısı diye çıkar bu şekilde olduğu.
hher sabah yataktan kalkmadan 6 8 arası bi saatte ama hergün aynı saatte dilaltından ölçmelisin en doğru sonuca ulaşmak için.
hııımm tabi ben doktora ne için olduğunu söylemeden sormuştum tanıdık bir doktordu en dpğru hangi yöntem dedim muhtemelen o çocuklar için düşünmüş labilir. Yani sen dil altından ölçmek için bir derece al diyorsun :))) bu ay bu yöntemle sonuca ulaşamazsan önümüzdeki ayda onu alırım inşallah ayyyyy buna 109 milyon para verdim şimdi bi tane daha alırsam eşim çöpe mi gitti paralar demesin
hııımm tabi ben doktora ne için olduğunu söylemeden sormuştum tanıdık bir doktordu en dpğru hangi yöntem dedim muhtemelen o çocuklar için düşünmüş labilir. Yani sen dil altından ölçmek için bir derece al diyorsun :))) bu ay bu yöntemle sonuca ulaşamazsan önümüzdeki ayda onu alırım inşallah ayyyyy buna 109 milyon para verdim şimdi bi tane daha alırsam eşim çöpe mi gitti paralar demesin
o çöpe gitmez canım.onunla da bebeğinin ateşini ölçersin.
sen şimdi eczanelerde satılan karanfilin de dediği gibi 5liralık digital bi derece al.işini görür.
kızlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçer ki çok pis test yapasım var.
iğnenin etkisi 10 12günde geçer karanfilcim.
hevesini kaçırmayım ama şu an yaptığın test silik çizgi çıkar iğneden dolayı.
benimde çok pis test yapasım var ama daha yumurtlamaya bile çok
ufff bahaarrrr
azcık hayal perest ol ne biliyim biraz da gerçekçi olmaaa...
şuraya ilk geldiğim gibi cahal cahal takılasım var..
bana kesin hamilesin de ne biliyim sen öyle yazınca cevap yazıyım bak böyle yazarsan beğenmem bile
kızlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçer ki çok pis test yapasım var.
kız karanfilce inşallah hamileyizdir de ondan önce şu iğnenin etkisi ile bi çift çizgi mi göreydik yav. valla kaç gündür aklımdan geçmiyor değil
bizim o aklımızda çoktandır vardı eşimizle hatta eşim baya heveslendi dur i görelim çift çizgi nasıl oluyormuş diye..
ama sen gördün canm şanslısın..
ama ben o gölge hayaletten bile görmedim ömrüme ugün hariç
dadadammm iyiki de yapmışım ya o hayalatei bile göremesem nolurdu..
yarından sonra bi daha yapsam koyulaşsa pozitif olsa
bizim o aklımızda çoktandır vardı eşimizle hatta eşim baya heveslendi dur i görelim çift çizgi nasıl oluyormuş diye..
ama sen gördün canm şanslısın..
ama ben o gölge hayaletten bile görmedim ömrüme ugün hariç
dadadammm iyiki de yapmışım ya o hayalatei bile göremesem nolurdu..
yarından sonra bi daha yapsam koyulaşsa pozitif olsa
karanfilce kana gidersen olur ama idrar testi icin biraz daha sabirkoyu kopkoyu iki kirmizi cizgi diliyorum sana
ben de idrarda geç çıkıyo. sadece ilk gebelikte hayalet bi çizgi görmüştüm de heveslenip kana gitmiştimdiğerlerinde idrarda çıkmadı.
canım senin de hevesin varsa şimdiden yap sonra silikleşir çünkü..
ama siliğin ardına yeniden artın gelsin bebişler inşallah
evet canım test yaptım ama çok hayalet bişey resim eklesem belli olmaz o kadar ama tabi ben de o bile hiç görülmüş değil. derim ya hep bozuk teste bile denk gelmiyorum diye.
kana gitsem 2 gün arayla yaptırmadan bilemem canım 12 gün önce 10000 beta hcg vurundum.:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?