Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar.sabah sabah canım sıkıldı.ateşim 36,7idi dün 36,6 çıktı bu sabahta 36,5 çıktı.düşmeye başladı galiba.gerçi ortalaması 36,3 ama ne bileyim canım çokkk sıkıldı galiba hamiş değilim....size bir şey sorayım ateş ortalamanın altına düşerse mi hamile olmuyorsun....

41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com

çok sağol tatlım...
bir de ben sabah saat 5 de ölçüyorum ateşimi saatimi kurup kalkıyorum ama şu iki gündür saat 4 kalkıyorum sonra tekrar uyuyorum sonra 5 te uyanığp ölçüyorum ama o zaman farklı çıkıyor yani hep 5de ölçüklerim yani uykum bölünmediği zaman 36.3 ama saat 4 de kalkıp tekrar 5 de kalkınca 36.5 çıkıyor o zaman ben uyandığım anmı ölçmeliyim çünkü bu aralar uyanıyorum ya tam saati saatine çlçeyim diyede aynı saatte ölçüyoru o zamanda çok dalgalı bir durum ortaya çıkıyor bi çözemedim şu işi
bakalım neler olacak

yağmurcum senden çok umutluyduk ateşin çok güzeldi ama lekelerinin gelmesi ve ateşinin düşmesi kötü oldu.
acaba çizgi olan gün yumurtlamadın mı.ama o günlerde baya güzel artış vardı.
neyse tatlım üzme kendini inşallah bu ay son ayın olsun.

canım eğer 28.gün yumurtladığından eminsen bu günlerdeki düşüş erken.
yani adet geliyor diyemeyiz.inşallah ta gelmez

hadi inşallah güzel günler yakında orkidecim.
pozitifi görürsün ve bana da umut olursun.

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Beni heyecan sardı kızlar,hiç bi regli belirtisi yok :/

ateşin çok güzel canım umarım hep böyle devam eder ve bebişin gelir.

canım üzüldüm ama inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
sende yeni başlamıştın sanırım yıpratma kendini hemen olur inşallah
demekki benim dediğim gibi 23.gün yumurtlamışsın canım

Son düzenleme:

Boyle dusunmek icin erken. Istersen hamile kalanlarin tablolarina bak icin rahatlar

Gecen aylardaki tablolarinla kiyaslayinca en cok bunu begendim :)) daha istikrarli dengeli insallah rengl gelmez guzel haberlerini aliriz.

İnşallah canım yaa, inşallah gelmez kırmızılar...
Bu ay herşey farklı, ne göğüs ağrısı ne şişlik ne bel ağrısı, hiç bi belirti yok... :/

kızlar şenayla fund
a nerde yaa
ne zamandır yoklar??:26:
annem sen ne zaman doğurcan hayırlısıyla????

şenayla funda az önce aklımdan geçtiler inanırmısın dedim bi gireyim de bakayım ses seda varmı şenay kursa gidiyo yine az çok haber aldık ama nerdeyse 2 ay oldu funda kayıplarda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…