günaydın kıslar sabah idrar testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı zaten ateşim de düştü kırmızıları bekliyorum artık napalım kısmet değilmiş
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım adetin biter bitmez başla zaten bu yumyumlara belli olmaz vallahi erken yumurtlama falan olabilir tabii ki
ateş konusunda da ne zaman yumurtlayacağını bilmezsin ama yumurtladıktan üç gün sonra hangi gün yumurtladığını anlayabilirsin, aşağı yukarı yumurtlamanı bilbilmen için de bir kaç ay ölçmen lazım canım, sadece yumurtladıktan sonra anlayabiliriz hangi gün yumurtladığını, o yüzden çalışmalara devammmmm
yağmurcum senden çok umutluyduk ateşin çok güzeldi ama lekelerinin gelmesi ve ateşinin düşmesi kötü oldu.günaydın kıslar sabah idrar testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı zaten ateşim de düştü kırmızıları bekliyorum artık napalım kısmet değilmiş
canım eğer 28.gün yumurtladığından eminsen bu günlerdeki düşüş erken.günaydın kızlar.sabah sabah canım sıkıldı.ateşim 36,7idi dün 36,6 çıktı bu sabahta 36,5 çıktı.düşmeye başladı galiba.gerçi ortalaması 36,3 ama ne bileyim canım çokkk sıkıldı galiba hamiş değilim....size bir şey sorayım ateş ortalamanın altına düşerse mi hamile olmuyorsun....
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hadi inşallah güzel günler yakında orkidecim.
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Beni heyecan sardı kızlar,hiç bi regli belirtisi yok :/
günaydın kıslar sabah idrar testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı zaten ateşim de düştü kırmızıları bekliyorum artık napalım kısmet değilmiş
inşallah bu sefer olur hayırlısıyla..
canım sen progestana 2 gün sonr mı başladın ama bana bugün başla dedi aşılama günü :44:
kafası mı karıştı acaba..
inşallah zararı olmaz.
şu an itibariyle lekelenmem oldu kızlar geliyo kırmızılar
günaydın kızlar.sabah sabah canım sıkıldı.ateşim 36,7idi dün 36,6 çıktı bu sabahta 36,5 çıktı.düşmeye başladı galiba.gerçi ortalaması 36,3 ama ne bileyim canım çokkk sıkıldı galiba hamiş değilim....size bir şey sorayım ateş ortalamanın altına düşerse mi hamile olmuyorsun....
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar şenayla funda nerde yaa
ne zamandır yoklar??:26:
Gecen aylardaki tablolarinla kiyaslayinca en cok bunu begendim :)) daha istikrarli dengeli insallah rengl gelmez guzel haberlerini aliriz.
Onlar kacak sanirim :) bu arada sizin dogumunuza cok az kalmis heyecan olmali allah kolay dogum versin
annem sen ne zaman doğurcan hayırlısıyla????kızlar şenayla fund
a nerde yaa
ne zamandır yoklar??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?