Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar hani ben progestan kullanıyorum ya bugün kullanmasam etkisi yarına sürer mi dünkü kullandığım??
belirleyici olur mu ki ateşim düşmezse diye yani :44:

ya progestan ben de adeti erken getirmekten başka bir şey yapmıyordu
siz de ateşimi yükseltiyor
sen bence iç canım en fazla bir gün geç öğreniriz ama ilacı içmen daha iyi bence

ya progestan ben de adeti erken getirmekten başka bir şey yapmıyordu
siz de ateşimi yükseltiyor
sen bence iç canım en fazla bir gün geç öğreniriz ama ilacı içmen daha iyi bence

canım son zamanlarda genelinin ateşini yüksek bi seviyede tutuyor benim öncekinde öyle oldu sanırım şenayın da oldu.

canım çok teşekkür ederim paylaşım için, okudum
bende hiçbir belirtisi yok hatta normale göre kılsız biriyim diyebilirim, nereden buluyor, kilom hiç yok, sesim inceciktir, kilo alınca popo ve basenden alırım direkt :)
ama yine de beni bulur böyle absürt şeyler
her kan testinde yeni bir sorun çıkmasından çok sıkıldım

kızlar hani ben progestan kullanıyorum ya bugün kullanmasam etkisi yarına sürer mi dünkü kullandığım??
belirleyici olur mu ki ateşim düşmezse diye yani :44:

canım ben de geçen ay kullanmıştım progesteron, ateşimi hiç etkilememişti. sen ilacını iç tatlım

bir olduk karanfilceye pozitif enerji gonderiyoruz bugun ve yarin guzel haber almayi diliyorum ve bati yakin olan dger arkadaslarimiza da bol sanslar

bir olduk karanfilceye pozitif enerji gonderiyoruz bugun ve yarin guzel haber almayi diliyorum ve bati yakin olan dger arkadaslarimiza da bol sanslar

canım ben de geçen ay kullanmıştım progesteron, ateşimi hiç etkilememişti. sen ilacını iç tatlım
içmeli değil
benimde hiç etki etmedi.seninde inşallah progestandan değildir karanfilcim.
yarında yüksek çıkarsa test yapacakmısın

canım çok fena adet belirtileri yine başladı donuyorum şu an:18:

Canım karanfilcem senin için evrene bir pozitif mesaj da benden. Inşallah o bebek gelecek

Son düzenleme:
karanfilcecim cok fazla yorum yapmak istemiyorum ama ben adet gecikmesi olmadan bile usumeye baslamistim ben haftalarca titredim. benim en buyuk ozelliklerimden biri buydu. simdi sen cok heyecanlisindir ama bu belirtileri cidden bosver tamamen aynilar cunku

Kızlar doktor vajinal ultrasonla baktı sağ yumurtalıktan çatlamış dedi ama keseyi göremedi.bhcgye baktırdı 83 çıtı(dün 35di).şu anlık sağlıklı gebelik gibi dedi.tansiyon hapımı değiştirdi.corasprine devam ve kan sulandırıcı iğneden clexean0.4lük başladı.ilk iğneyi bana vurdurdu.hatta bu defa seni sağlıkla doğurtturacam deyip bebeğe göbek adı ne koycaz dedi.bende erkek olursa senin adını koyarız ozaman dedim.o da yok kleksan koyacaz dedi.hangi takımın futbolcusu o dedim.güldü ne futbolcusu vurunduğun iğnenin adı dedi.benim doktor biraz çatlakta.

iğneye rapor çıkarmadı ama.bi bebeğimiz rüştünü ispat etsin dedi.eşimde o ne demek dedi.yani 12.haftayı bir geçelim bakalım dedi.10-15 gün sonra tekrar gel keseye bakalım dedi.öyle işte canlar.her şey yolunda şimdilik.ilk iğnemi vururken çok yavaştım herhalde 5 güne acemiliğim gider.

canım tekrar tebrıkler degerın artmıs bak
o degerle kese gormesı zaten mucıze olurdu ona hııc takılma.
Ancak haftaya rahatca gorulur ıns. Daha cok erken.
Bende son 1 aydır marka ve doz degıstırdım 0,4 luk clexan kullanıyorum.
Ve raporuda yenı cıkardık senınde bıkac ay ıcınde cıkartılır
raporsuz zor oluyo hem maddı olarak hemde hmn bıtıyo ha bıre yazdırmak sıkıcı
ben sımdı toplu 9 kutu aldım ugrasmıcam artık mesela.
Vurnma konusuna gelınce alısırsın canım bıkac vurmadan snra hızlanıyorsun. Elın alısıyor.
Gobektenmı yaptın? Ben smdıye kdr hep gobek yapıyodum
bgn ılk defa hemsırenın aklına uyup bacagımdan yaptım daha acıdı sankı
aman neyse bebıslerımız ıyı olsunlarda..

göbekten dedi.hatta göbek dedim diye orası göbek mi karın dedi.göbek deyince itici oluyormuş.birde ilacı vermeden önce o 3 şekilde böyle değil böyle olacak şekilde deldi göbeğimi(bana göre göbek işte yağ içinde70 kiloyumda:))) sonra bana vurdurdu.

bu arada ben 70 kiloyum .4lük verdi sen kaçlık kullanıyorsun.bana 2 kutu yazmış eşim 32tl vermiş birde tansiyon hapı vardı.20günlük.günde 1 benimki sen kaçlık ve günde kaç defa vurunuyorsun canım....

keseyi göremeyeceğim kesindi.çünkü gıdaklayalı 13 gün oldu.

Bende hala kırmızılar yok, sabah ateş noolcak bakalım :/

aman ha gobek ha karın yaglı kısma yapıverıyoruz ıste ne farkeder
ben ılk 3 ay 10,000 lık ınnohep yapıyodum gun asırı.
Sonra dr degıstırdım o dedıkı hergun olman daha mantıklı doz dusurelım dedı
0,4luk clexana cevırdı ıste. Hergun onu vuruyorum.
49 la hamıle kaldım ben. Suanda 52 falanım sanırım
ortalama 50 kılo gıbı dusunerek verdı bana dozunu.
Haftaya kesecıgını gorursun sennde canım

kızlar ateşim baya düşmüş yarına çok çokkkk dua edin ki belki Rabbim kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…