canımcım kese için çok çoook erken zaten. inşallah sonraki randevunda görünür. bu sefer her şey çok güzel olacak inşallahKızlar doktor vajinal ultrasonla baktı sağ yumurtalıktan çatlamış dedi ama keseyi göremedi.bhcgye baktırdı 83 çıtı(dün 35di).şu anlık sağlıklı gebelik gibi dedi.tansiyon hapımı değiştirdi.corasprine devam ve kan sulandırıcı iğneden clexean0.4lük başladı.ilk iğneyi bana vurdurdu.hatta bu defa seni sağlıkla doğurtturacam deyip bebeğe göbek adı ne koycaz dedi.bende erkek olursa senin adını koyarız ozaman dedim.o da yok kleksan koyacaz dedi.hangi takımın futbolcusu o dedim.güldü ne futbolcusu vurunduğun iğnenin adı dedi.benim doktor biraz çatlakta.
iğneye rapor çıkarmadı ama.bi bebeğimiz rüştünü ispat etsin dedi.eşimde o ne demek dedi.yani 12.haftayı bir geçelim bakalım dedi.10-15 gün sonra tekrar gel keseye bakalım dedi.öyle işte canlar.her şey yolunda şimdilik.ilk iğnemi vururken çok yavaştım herhalde 5 güne acemiliğim gider.
Bende hala kırmızılar yok, sabah ateş noolcak bakalım :/
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hala kırmızılar yok, ben karmakarışık oldum yaw :/
canım inşallah hamilesindir evde tst yapmışsın sanırım kana gitmeyi düşünüyormusun
sagol canım evet bu ay tam ölçecem inş. :)))hayırlı olsun yeni döngün bu defa tam ölçüceksin galiba niyetin var ecrincim :) inşallah bu ay bebeğinin haberini alırız
Yeni yumurtanın bebek olması dileğiyle, bol şans!
Bu arada sabah ilk kez gözlerimin kenarları (dış tarafları) yapışmış halde kalktım, çok zor açtım gözlerimi, ilk defa yaşıyorum...
acile giderim diyodu ya sanırım karanfilce test sonucu bekliyo ondan girmiyo topiğe inşallah hayırlı haberlerle gelir
Canim sen 19 gunde yumurtlamis olabilirsin ona gore hesap et bence
Testini 33.gununde yaparsin
Umarim 19 20 de calisma vardir
yok canım adet olmadım ama klasik sabah ter içinde uyandım.karanfilce insallah adet olmamissindir
atesin cok iyi halasakin dustu sanma o zikzaklar hamile tablolarinda oluyor
adet olacak olsan bence cizgiye kadar inerdi senin atesin
dpo15 olmus umarim dpo16 falan olmuyordur senin ?
hamilesindir umarim canim
acile giderim diyodu ya sanırım karanfilce test sonucu bekliyo ondan girmiyo topiğe inşallah hayırlı haberlerle gelir
tam hamile tablosu gibi
bazi insanlarin idrarda gec cikiyor
kan testine gitme sansin var mi?
içmeli değil
canım çok fena adet belirtileri yine başladı donuyorum şu an:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?