Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımcım kese için çok çoook erken zaten. inşallah sonraki randevunda görünür. bu sefer her şey çok güzel olacak inşallah
Bende hala kırmızılar yok, sabah ateş noolcak bakalım :/

inşallah bebek olar

Bu arada sabah ilk kez gözlerimin kenarları (dış tarafları) yapışmış halde kalktım, çok zor açtım gözlerimi, ilk defa yaşıyorum...

karanfilce insallah adet olmamissindir
atesin cok iyi halasakin dustu sanma o zikzaklar hamile tablolarinda oluyor
adet olacak olsan bence cizgiye kadar inerdi senin atesin
dpo15 olmus umarim dpo16 falan olmuyordur senin ?

hamilesindir umarim canim

hayırlı olsun yeni döngün bu defa tam ölçüceksin galiba niyetin var ecrincim :) inşallah bu ay bebeğinin haberini alırız
sagol canım evet bu ay tam ölçecem inş. :)))

Yeni yumurtanın bebek olması dileğiyle, bol şans!

sagol canım güzel dileklerin için inş. hepimiz hamile kalırız bu sene :)

Bu arada sabah ilk kez gözlerimin kenarları (dış tarafları) yapışmış halde kalktım, çok zor açtım gözlerimi, ilk defa yaşıyorum...

Ateste pek guzel masallah insallah hamilesindir yinede iki gun beklemek mantikli ama pazartesi kesin idrarda cikar.

acile giderim diyodu ya sanırım karanfilce test sonucu bekliyo ondan girmiyo topiğe inşallah hayırlı haberlerle gelir

yok canım adet olmadım ama klasik sabah ter içinde uyandım.
dpo 16 da oluyor canım ama çatlama zamanına göre oluyor biraz da yani diyelim çizgiyi bi güne çekti ama ben taa sabah çatladığımı hissediyorsam 15 sürüyor onun gibi.
geçen aşılamada 15 de sabah adet olmuştum..
ama ben buna düştü gözüyle baktım.
sabah hamileler tablolarına baktım hep yüksek 15 den sonralar pek zikzak görmedim hatta hiç.
acile giderim diyodu ya sanırım karanfilce test sonucu bekliyo ondan girmiyo topiğe inşallah hayırlı haberlerle gelir

yokk kızzz dışarda çok fena rüzgar var hiç dışarı gidesim gelmedi ki kana gideyim en fazla eşime bi test ısmarladım.
ama ne biliyim terlemeler filan..

Canim sen 19 gunde yumurtlamis olabilirsin ona gore hesap et bence
Testini 33.gununde yaparsin
Umarim 19 20 de calisma vardir

Bu düşünce bende de oluştu kuzum yaaa, ama bilemedim doğrusunu...
19 Akşamı var

kızlar benim yumurtlama günüm belli ama ff çizgiyi cekmiyor.nasıl yapacam bilen var mı?

my chart a tıklaıktan sonra orda aşalarda tunning override var canım ordan hem günü hem ort. girebilirsin

içmeli değil

canım çok fena adet belirtileri yine başladı donuyorum şu an:18:

dur bakalım allahtan ümit kesilmez
every nin dediği gibi bende dondum dondum hamile kalırken tir tir titredim yorgan altlarında yattım gündüzleri hep
hadi bakalım yarın da olma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…