tam hamile tablosu gibi
bazi insanlarin idrarda gec cikiyor
kan testine gitme sansin var mi?
selam kızlar kaç gündür takip ediyorum ama yazmıyodum insallah karanfil ve yxliz den de güzel haberler alıcaz
benim adetim şu an bitmiş bulunmakta rabbim inşallah bu ay güldürür bizimde yüzümüzü
kıslar bişe sorcam ben adetin 2. günü çörek otu bal tarçın kürüne başladım. bi taraftanda soğan kürü yapmak istiyorum bu ay ikiisini de yapsam sakıncalı olur mu :26:
ne bilim canım yaa soğan kürü kisti yok ediyor ya ondan yapsam mı diye düşünmüştüm.. bu ay doktorada gitmedim kist falan varsa soğan kürü fayda eder diye düşündüm ama haklısın fazla yüklenmemek en iyisi :26:Kuzum bana göre teker teker dene, bi de Allah korusun kistle falana uğraşmak zorunda kalmayasın. Yazık vücuduna birden yüklenme...
kızlar günümüzü aldık
25 ocak cuma öğlen saat 12de doğuma giriyorum Allahın izniyle
sağlıkla kucağıma alayım ve cümlesi de inşallah
kızlar günümüzü aldık
amiiiiiiiinnnn seninki de
sağlıkla gelsin inşallah bebiş
sagsaglim hayirli bir dogum olsun insallah :)
selam kızlar benim aşılama sonucu beklendiği gibi negatif. kan testi yaptırdım. hayırlısı artık
selam kızlar benim aşılama sonucu beklendiği gibi negatif. kan testi yaptırdım. hayırlısı artık
kızlar günümüzü aldık
my chart a tıklaıktan sonra orda aşalarda tunning override var canım ordan hem günü hem ort. girebilirsin
canimmmm saglikli kolay bir dogum dilerimkızlar günümüzü aldık
hayirlisi olsun canimselam kızlar benim aşılama sonucu beklendiği gibi negatif. kan testi yaptırdım. hayırlısı artık
dur bakalım allahtan ümit kesilmez
every nin dediği gibi bende dondum dondum hamile kalırken tir tir titredim yorgan altlarında yattım gündüzleri hep
hadi bakalım yarın da olma
az önce bi baktım ki adet olmuum farkına bile varmadım
bir dahaki ay gelir bebis oyleyse karanfilcecimnazli bebegimizi bekliyoruz dualarim hep seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?