Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet bir anda duser ve adet olurdun sen normalde karanfilcecim
bu ay cidden degisik
kanaman ne durumda yogun mu

Arkadaşlar selam Bazı arkadaşlar hatırlar beni. Bu ay 2. tüp bebek denememi yaptım ama sanırım yine olmadı. İnsan yinede ümit ediyor. Ateşi düşüp de hamile olan var mı?

Arkadaşlar selam Bazı arkadaşlar hatırlar beni. Bu ay 2. tüp bebek denememi yaptım ama sanırım yine olmadı. İnsan yinede ümit ediyor. Ateşi düşüp de hamile olan var mı?

canim ben seni unutulur musun
hayirli olsun 9 aycim sagligin iyidir insallah
gecmiste vardi iki ornek benim bildigim bubulka ve ferda atesleri dustu adet gunu ama hamileler
sen zaten kesin sonucu kanda ogrenirsin atesi bosver canim
gonlumuz seninle

noktaların içi neden boş zamanında mı ölçmedin. tekrar yükselir inşallah.takip ediyorum seni.
benim ateşim adet ateşine kadar düştüğü gün ben test yaptım, 9. gündü negatifti. sonra yavaş yavaş yükseldi tekrar düştü.36.4 tü ateşim 12. gün ama pozitifti.

ne guzel yahuuu
hamilesin diye bagiriyor tablo umarim oyledir

İnşallah öyledir be şeker...

günaydın kızlar nasılsınızzzzzz

Günaydın Canım, ben karmakırışık, korkulu, heyecanlı, kıpır kıpırım bugün, saat 14:30da dr.cumdan randevu aldım. Akşama akla kara belli olur :)

Senin bu ay tamam canim :)) haberini bekliyoruz.
İnşallah tamamdır kuzum, bu ateş bile öyle değişik ki, her sabah dereceyi heyecanla okuyup sonra gülümsemek, umut dünyası iştee...
Darısı tüm isteyenlere...

9aycım naapıyoduk, kırmızıları görmeden ümidimizi yitirmiyoduk
İyi düşün iyi olsun kuzum...

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Canım nasılsın? Sizleri de çok özledim ya

Regl günüm 2 gün önceydi. Bütün regl belirtilerim oldu ama kanama başlamadı. Dün hepsi kayboldu. Ağrılarım tamamen geçti, karnımdaki şişlik indi ve ateşim iyice düştü. Sanki vücudum regl oldu ama ilaçlar yüzünden rahim atılmadı gibi hissediyorum.

Evet canım hep farklı zamanlarda ölçtüm. Hiç güzel ölçmedim biliyorum. Çünkü bu ay ben yumurtlamadım. Progesteron almaya başladıktan sonra ateşim yükselmeye başladı. 3. günü de embriyo transfer edildi. Hala aynı ilaçları kullandığım için ateşimin düşmemesi gerekiyordu. Bir türlü anlam veremiyorum. 1 senedir ateşim düştüğü zaman adet olduğum için ateşi sabah düşük görünce bitti bu ay dedim.

İnşallah benim de yükselir ya

Yinede hala adet olmamış olmam güzel. Merkezden arayıp kanamamız oldu mu diye soruyorlar. İlaca rağmen adet olunabilirmiş.

9aycım naapıyoduk, kırmızıları görmeden ümidimizi yitirmiyoduk
İyi düşün iyi olsun kuzum...

Evet hep öyle dedik ve ben hep kırmızı kart gördüm
Çok negatifim biliyorum. Kusura bakmayın sizin de içinizi karattım muhtemelen

Son düzenleme:

Güzelim aynı saatlerde ölçülmemiş ateş için lütfen bu kadar kaygılanma. Bu arada içim kararmadı rahat ol, burda birbirimize destek için varız
Bence bu ay bebek göbişinde

Doğuma 4 kala kendimi deüşünemiyorum asıl sen ne durumdasın? bizi şimdilik boşver
ben çok hissizim canım garip bir şekilde
heyecan ve panik için son günü bekliyorum sanırım

canım 2. denemeyı mı yaptınız
demedin ya hiç
Rabbim bu kez gülsün yüzüne
belirti sakın arama başkasıyla da kıyaslama kendini herkes farklı çünkü

Hepberaber canım ne güzel sakin ol tabiki. Doğum çok doğal bir olay. Zaten vücudun bunu yapabilecek şekilde tasarlanmış. Hiiç gerek yok strese, telaşa. Sanki sakin mutlu mutlu doğur inşallah

Benim için de dua et lütfen. PĞek ümidim kalmadı ama Allah'atn ümit kesilmez.

aycım sana kan testi için gün vermediler mi??
kan yaptırsan??

Canım sen ne yaptın?

Verdiler. Çarşamba günü ama şehir dışında olacağım için ancak cumartesi yaptıracağım. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

canım çok sağol
dua ediyorum hem de herkese Rabbim kucaklarımızı dolduracak yeter ki sabırlı olunsun

peki canım sen en erken ne zaman gebelik belirtisi yaşamaya başladın. Şu an 12. günde sayılırım. Hiç bir belirtim yok.

canim bosver belirtileri cunku hepsi ayni gebelik adet
bir de hepberaberin dedigi gibi herkeste farkli oluyor
ben sansliydim cunku dpo7de yerlesme kanamma vardi o yuzden emindim.

kan testinde olumlu sonuc alirsin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…