canim bosver belirtileri cunku hepsi ayni gebelik adet
bir de hepberaberin dedigi gibi herkeste farkli oluyor
ben sansliydim cunku dpo7de yerlesme kanamma vardi o yuzden emindim.
kan testinde olumlu sonuc alirsin insallah canim
Canım benim ya. İnşallah! Benim de 7. ve 8. gün oldu lekelenmem. O zaman çok sevinmiştim ama ateşe bak, yerlerde. Neyse bakalım düştü bu kadar adet de gelecek mi. Ben size cuma yazarım yine. Cumaya kadar şehir dışında olacağım. Kendinze iyi bakın!
kızlar, klomenden sonra yumurtalarımın en büyüğü 15 mm olmuş çok şükür
iki gün sonra tekrar bakacak doktor, durumu göre çatlama iğnesi verecek, klomen tedavisi yeterli olacak inşallah dedi doktor, umutsuzluğum gitti en azından :) inş. iki gün sonra daha da büyümüş olur yumyumlar
ateş ölçmeye de devam tabii
sizce 15 mm iyi bir sonuç mu kızlar bu ay ümit var mı ne dersiniz?
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canim 12.gune gore 15 mm gayet iyi 16.gunu bulmaz catir catir catlarsin insallah :)
iki gün sonra tekrar bakacak doktor, durumu göre çatlama iğnesi verecek, klomen tedavisi yeterli olacak inşallah dedi doktor, umutsuzluğum gitti en azından :) inş. iki gün sonra daha da büyümüş olur yumyumlar
bu ay ateş yöntemini denedim ama olmadı çok ümitlenmiştim neyse yapacak birşey yok herhalde
çok sevindim canım 12. gün 15 mm se bi kaç güne daha da büyür yumurtan inşallah bu ay olacak canım ben de takibindeyim rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsünsizi merak ettim canlar ya girip girip duruyorum topiğe kızlar ne yaptı acaba diye
yxliz canım inş. hamişsindir, güzel haberlerle gel
karanfilim sen de tam adet olmamışsın anladığım kadarıyla, yerleşme kanamaların onlar
inş. iyi haberlerinle gel
artık biriniz haber veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii merak ediyorum yahuuu
canım benimmm çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah daha da büyük bekli iğneye bile gerek kalmaz kendiliğinden çatlar ve bebiğin sımsıkı tutunur sana...
benim hiç bir bilgim yok canım boyutlarla ilgili ama dr olumlu konuşmuş demekki var bir bildiği çok güzel canımm
hadi inşallah bu ay gelir meleğin...
bende ateş ölçüyorum
ovu testi kullandım bu ay çift çizgiyi 14. günümde gördük çalıştık 16. gün çizgi silikleşti ve bıraktık çalışmayı ateşim şuan 36.9
bundan sonra çalışma yapılmalımı sence
herkes çift çizgiden sonra 4 gün çok önemli diyor ama ben çizgi silikleşti diye bıraktım vallabu ayda olmazsa acayip yıkılıcam
varmı bir bilgin tatlım
tatlım çok teşekkür ederim, allah hepimizin gönlüne göre versin
şimdi hem ateşten hem de ovu. testinden gördüğün için doğrudur yumurtlama günün bence
çalışmaların olmuştur tatlım, spermler zaten 4 gün yaşıyor yaramazlar
bu ay tutar inş. canım Allah yüzüne gülsün
kizlar. son iki ay hep ates olctum duzenli. ancak cok stres yatigim icin bu ay olcmemeye karar vermistim. 2 ocak son regl gunum. 28. gun hep regl olurum. hic sasmaz. ates olcmemeye dayanmaya calistim ama olmadi :) daha cok erken ama sizce umit var mu?
regl derecem: 36.3
17.gun: 36.5 18.gun:36.7 19.gun:36.7
gecen iki ay 19. gunler hep dusuk. bu arada ya 13 yada 14. gun catliyorum :)
Canlar,
Ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Canlar,
Canlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?