Canlar,
Ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Canlar,
Canlar,
tebrikler canım. allah tamamına erdirsin
Çok mersi güzelim, ateş tablom sayesinde gebe olduğumu fark ettim, özen gösterin ölçümlerinize mutlaka sonuç alıyosunuz...Oleyyyyyyy oleyy oleyyybu tablondan belliydi cok tebrik ederim. Bu ay farkli yaptigin bir sey varmiydi.?
Çok saol Baharcım, Allah hepimize nasip etsin.canımm çok tebrik ederim süper bi haber.
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
Çok çok saol şeker, iana yerde miyim, gökte miyim bilemiyorum. Benim herşeyim geç oldu, evliliğim, bebek :) Yaş 36 malum...oleyyyy. canim cokkkk sevindim. allahim bagislasin. hayirli hamilelikler :)
Çook teşekkürler tatlım. Allah hepimize kolay hamilelik nasip etsin... Saolun, iyi ki varsın...iste buuuuuutebrik ederim
saglikli kolay bir hamilelik olsun
Am,n güzelim, hepiniz dualrımdasınız...tebrik ederim darısı tüm isteyenlere ve bana
Saol hayatım, darısı başına... Bebiş çok minik daha, 27.3Canim hayirli olsun gozun aydin
Degerin kac cikti
Darısı hepinizin başına, sen listede bir üstümdeydin umarım uğur getirir benim bebiş sana...tebrikler canım. allah tamamına erdirsin
yxliz
tebrikler canım Allah tamamına erdirsinnn
Canlar,
yxliz'cim gözün aydın allah tamamına erdirsin,hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
Darısı hepinizin başına, sen listede bir üstümdeydin umarım uğur getirir benim bebiş sana...
Amin karanfilcem, hepimize Allah nasip etsin...
Canlar,
çok sevindim canım 12. gün 15 mm se bi kaç güne daha da büyür yumurtan inşallah bu ay olacak canım ben de takibindeyim rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün
kızları bende merak ettim birileri güzel bi haber verse artık
Çok mersi güzelim, ateş tablom sayesinde gebe olduğumu fark ettim, özen gösterin ölçümlerinize mutlaka sonuç alıyosunuz...
Çok saol Baharcım, Allah hepimize nasip etsin.
Çok çok saol şeker, iana yerde miyim, gökte miyim bilemiyorum. Benim herşeyim geç oldu, evliliğim, bebek :) Yaş 36 malum...
Çook teşekkürler tatlım. Allah hepimize kolay hamilelik nasip etsin... Saolun, iyi ki varsın...
Am,n güzelim, hepiniz dualrımdasınız...
Saol hayatım, darısı başına... Bebiş çok minik daha, 27.3
kizlarrrr. 20. gun de 36.7 derecem. sabitlendi gidiyor. gecen iki ay hep bu tarihlerde 36.4-36.5. hayirdir insallah diyorum. tuttu mu acaba bu ay?
Canlar,
Saol hayatım, darısı başına... Bebiş çok minik daha, 27.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?