Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrikler canım. allah tamamına erdirsin

Oleyyyyyyy oleyy oleyyy bu tablondan belliydi cok tebrik ederim. Bu ay farkli yaptigin bir sey varmiydi.?
Çok mersi güzelim, ateş tablom sayesinde gebe olduğumu fark ettim, özen gösterin ölçümlerinize mutlaka sonuç alıyosunuz...

canımm çok tebrik ederim süper bi haber.
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
Çok saol Baharcım, Allah hepimize nasip etsin.

oleyyyy. canim cokkkk sevindim. allahim bagislasin. hayirli hamilelikler :)
Çok çok saol şeker, iana yerde miyim, gökte miyim bilemiyorum. Benim herşeyim geç oldu, evliliğim, bebek :) Yaş 36 malum...

iste buuuuuutebrik ederim
saglikli kolay bir hamilelik olsun
Çook teşekkürler tatlım. Allah hepimize kolay hamilelik nasip etsin... Saolun, iyi ki varsın...

tebrik ederim darısı tüm isteyenlere ve bana
Am,n güzelim, hepiniz dualrımdasınız...

Canim hayirli olsun gozun aydin
Degerin kac cikti
Saol hayatım, darısı başına... Bebiş çok minik daha, 27.3

Canlar,

İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanıdım...
Bana çoğu zaman umut oldunuz, Allah hepinizin gönlüne göre versin...
Hepinizi çok seviyorummmm

amin canım biz de yxliz gibi halay çektirelim topiğe inşallah :)

yxlizcim canım çok tebrik ederim öncelikle sağlıklı hamilelik diliyorum sonrada evladını sağlıkla kucağına almayı inşallah Rabbim kimseye aratmasın darısı tüm topiğin başına inşallah

aaa daha çok yeni canım değerin kat kat artsın inşallah
demekki geç yumurtladın yoksa şimdiye kadar değerin çok yüksek olmalıydı
darısı başımıza inşallahhh

Son düzenleme:
canım tebrık ederım gozun aydın
rabbım ıns saglıkla kucagında gosmeyı nasıp etsın

kizlarrrr. 20. gun de 36.7 derecem. sabitlendi gidiyor. gecen iki ay hep bu tarihlerde 36.4-36.5. hayirdir insallah diyorum. tuttu mu acaba bu ay?

kizlar. son 4 gundur atesim 36.7 ye sabitlendi gidiyor. hic boyle olmamisti. insallah bu ayin sonu sevindirici olur benim icin :)) tabi sizler icin de...

yxlizcim çok sevindim allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin başına rabbim kimseyi aratmasın

kizlar. kullandiginiz tabloyu kullanmaj istiyorum ama yanlis okumadiysam 30 gun ucretsiz diyor. yani bu sure bitince ne olacak? bir de gecmis aylarinda verilerini simdi kullanabilir miyuz? yani o aylarinda grafigi olsun diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…