- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ay kiyamam sana. ne özuru. dun o mesaji ozellikle sana tesekkur etmek icin yazmistim.
kalbini ferah tut ne olur. allahim tez zamanda versin bebegini.
dedigimiz gibi olmus canim. dun aksam ya da gece yumurtan catlamis olmali.. demek istedigim ates buydu. yuksek olmaliydi. yani dun ya da onceki birliktelik olmaliydi. ama vakit gecmedi. bugunu mutlaka degerlendirmelisin. hakkinda hayirlusi. sunu da sakin unutma uygun gunu yakalasak bile allah istemeyince olmuyor.
aminn sağol canım..
siz dualarınıza ekleyin beni de
Karanfilce sanada çok teşekkür ederim ilk sayfada ff yi çok güzel anlatmışsın.ingilzcm olmadıgı için zorlandım ama sinunda yaptım.Allahım gönlüne göre versin herşeyi.
aminn sağol canım..
siz dualarınıza ekleyin beni de
Tabikide Allah nasip ederse olur.pazar birliktelik vardı bugünde olur inşallah☺son günlerde gün aşırı oluyor.
hayirlisi olsun canim. zamanlamalariniz super olmus. tutar insallah.
İnşallah çok teşekkürler. Sen hamilemisin şu an?
evet canim. cok yeni ama. bakalim kismet. allah bagislar insallah. ilk bebegim dustu cunku.
yaaa yükselmediiii yine 36,2 ya ağlamak istiyoruuuuuuuuuuum, doktor vermedi iğnemi ya bilerek uğraştırmak için mi yapıyor işte çatlamadı yumyumlarım halbuki tosun gibiydiiiiiio ateş yukselecek canim. inan hamileligimi ögrenince direk sana dua ettim.
aaaay inşallah kusuminşallah rabbim bu ay ikimizinde yüzünü güldürür
bu arada bugün biraz yükseldi benim ateş
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha çatlamamış demekki yumurtan canım inşallah bi an önce çatlar ve hamile kalırsın bu ay
sen yeni çatlamışsın canım, 36,4 senin foliküler dönemdeki ateşin, 15. günü değil bence çatlama günün, dün çatlamışsın sen canım, çalışma var mı dün ve 3 gün öncesi dönemdegünaydın cuteheart,bu sabah birden 36.7 oldu ateşim ozaman daha yenimi yumurtladım anlamadım yoksa 15. günmü
ben yapmadım ama teşekkür ederim.
ben everythingwillbegreat aldı arkadaştan aldım.
Allah ondan da razı olsun
bana da nshbhr arkadasimiz yardim etti cok cok sagolsun
Merhaba
Ben yeni uye oldum fakat oncesinde sizi surekli takip ediyordum. ates olcerek hamilelik istiyorum nasip olursa fakat bu fertility friend sitesine bir turlu kayi olamadim. uyelik icin bir teklif yollanmasi mi ne gerekiyormus yapan arkadaslar nasil yapti acaba ben bir turlu beceremedim yardimci olursaniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler
yaaa yükselmediiii yine 36,2 ya ağlamak istiyoruuuuuuuuuuum, doktor vermedi iğnemi ya bilerek uğraştırmak için mi yapıyor işte çatlamadı yumyumlarım halbuki tosun gibiydiiiiii
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah canımmm ama yükselmiyor ateşim işte yaaa ne kadar sorunluyum yaa
sen yeni çatlamışsın canım, 36,4 senin foliküler dönemdeki ateşin, 15. günü değil bence çatlama günün, dün çatlamışsın sen canım, çalışma var mı dün ve 3 gün öncesi dönemde
Merhaba arkadaşlar bu adetimin 2ci günü doktor gonal f 450 iğne verdi 7gün boyunca 75ml vurulucakmışım bugün iğnenin 5ci günü ve adetiminde 6ci günü ve wc ye gittiğimde yumurta akı kıvamındaki sıvı geldi baya fazlaydı. acaba erken çatlamış olabilir mi siz bu durmu yaşadınız mı? persembe doktor randevum var sizce napmalıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?