ya kızlar bana yardım edin...
3 günüm geçti ne sancı var ne belirti..
testlerde negatif çıkıyoo
böyle olup hiç belirti yaşamadan hamile kalan var mı
günaydın kızlarne kadar doğru oldu bilmiyorum ama ateşim biraz yükseldi bugün. ama sabah 4 den beri yarı uyur uyanık yataktaydım. 6:30 da ölçtüm 36.1 di sizce bu ölçüm doğru mudur :26:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım yaaa duygusal annekizlarrr. hadi bugun bir guzellik yapip guzel haberlerinizi (bebis var) yazin hemencecik. ayyy icimden geldi gozlerim doldu.. ah bu hormonlar)
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,gece pek uyumadım benerkenden kalktım ateşimi ölçtüm ödev gibi oldu artık.
42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
tatlım sen çatlanma iğnesi vuruldun mu vurulmadın mı? vurulmadıysan bebişten başka nereden gelecek vücuduna bHCG420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com çok sık giremiyorum ama cevap vermediğim zaman unuttum sanmayın .İnşallah ikimizde güzel haberi beraber verelim..
ya canlarım, ben şimdi kırk yılın bir başı yumurtladım ya, hemen umutlanıyorum
bu 6 gün nasıl geçecek, sonu hayal kırıklığı mı olacak, niye bu kadar meraklıyım sen affet Ya'Rabbim
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bence sen hamilesin ateşin süpeerr. Yumurtlama günlerinde çalışma varmıgüzel haberini 4 gözle bekliyorum
yumurtlama gününün üç gün öncesi var, bir önceki akşamı var, yumurtlama gününün de gecesinde var
yani olacağı varsa biz elimizden geleni yaptık, Rabbim yazdıysa olur inşallah canım, çok heyecanlıyım
güzel dileklerin için çooooook teşekkür ederim
Hay maşallah çalışma olayı tamam.şimdi dua edelim,görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah
bu 6 gün nasıl geçecek, sonu hayal kırıklığı mı olacak, niye bu kadar meraklıyım sen affet Ya'Rabbim
tatlım yükseliş var ama ilerleyen günlerde de yükselmesi lazım 36,1 bakınca senin sıradan ateşlerin arasında, o yüzden diyorum ki karanfilce gibi tedbiri elden bırakma 106. günü yumurtlayan tablolar gördüm ff'de.. umudunu kesme canım, ilerleyen günlerde şekillenir yine bir şey demek için erken
severim senin heyacanini. simdi bardagin dolu tarafini gorelim. diyelim ki bu ay olmadi ama neyi ogrendik sen de guzel guzel carliyorsun. yani diger ayda catlarsin.
ama allah kalbimdekini biliyor. o da bana kalsin)) kendini cok kaptirmamaya calis canim ne olur.
evet canım şu an bi yükseliş yok gibi bakalım yarın nolcakzaten bu aydan hiç umudum yok benim artık kaybettim umudumu ama iyiki ateş ölçüyorum yoksa çoktan hamilelik psikolojisine girer belirti aramaya başlardım böyle en azından daha yumurtlamadığımı bildiğim için boşyere umutlanmıyorum gerçekten 106. günü yumurtlayan oluyo mu :26: bide kıslar eğer ateşim yükselmesse bu adet olmayacağım anlamına mı geliyor bu ay çok gecikcem anlaşılan
az kaldı canım sayılı gün çabuk geçerinşallah kat kat katlacak ateşin ve gelecek bebişin her gün ateşini merakla bekliyorum senin yükseldikçe bende heyecanlanıyorum
ekinci bişey sorcam büyük ihtimal gelecek ay bende klomene başlayacağım. acaba doktor sana klomen vermeden önce eşinin spermlerine falan baktı mı :26:
lillum nerelerdesin tatlım senyeni üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz topiğimize umut dolu ve sonu hamişlik olan tablolar diliyorum sizlere
ama ben fundayı merak ediyorum 9 ayı merak ediyorum şenayı merak ediyorum baharı merak ediyorum napıyolar nerdeler nasıllar haber alan yok mu deryada görünmüyorr:44:
adetime 3gün var. belim ağrıyor 2-3 gündür, arada sağ kasıkta batma oluyor. ve beyaz akıntım var. ayrıca adetimin 18. günü pembe bi kaç damla leke geldi. bunlar ne olyo şimdi. umut var mı kızlar(((
canım 18. günü olan kanama yumurtlama lekelenmesi olabilir, o günlerde ilişki var mıydı?
bir de ateş ölçmüş müydün bu ay onu sorayım
bir de bu ağrılar bende de var deli gibi inşallah hamileyizdir, benim de adetime 6 gün var
bir deeeumut var tabii ki neden olmasın?
adet günün gelince adet olmazsan direk kana git canım, hamileysen belki progestan desteğine ihtiyacın vardır, belki TSH'ın yüksektir, kontrol ederler, bebişin sağlıkla büyüsün diye
o yüzden geciktiğin gün git kana vakit kaybetme canım
ateş ölçümü yapmadım. evet o günlerde ilişki vardı. ben artık bebeğim olsun istiyorum. uyurken uyanınca yerken içerken hep aklımda. etfarımda herkes hamile kalıyo. herşey çok üstüme geliyo((
bu ay yumurta için incir havuç kürü yaptım. ilk defa oldu bu lekelenme. 1,5 yıl oldu çocuk istiyoruz. 2 yıllık evliyim. bel ağrısı beni umutsuzluğa düşürüyo( bugün bi arkadaşım daha hamile olduğunu söyledi. Allahu tealayı şikayet değil tövbe ama bizimde dualarmız kabul olsun nolur
meleklaw canim gunaydin. masallah atesine. belki cok istedigim icindir ama sende de bebis var gibi geliyor bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?