Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar bana yardım edin...
3 günüm geçti ne sancı var ne belirti..
testlerde negatif çıkıyoo
böyle olup hiç belirti yaşamadan hamile kalan var mı

Önceden hiç günün geçtiği olurmuydu? Herkeste ağrı olmayabilir belki ama benim daha üç günm olduğu halde hastalancakmsm gibi ağrıyor

tatlım yükseliş var ama ilerleyen günlerde de yükselmesi lazım 36,1 bakınca senin sıradan ateşlerin arasında, o yüzden diyorum ki karanfilce gibi tedbiri elden bırakma 106. günü yumurtlayan tablolar gördüm ff'de.. umudunu kesme canım, ilerleyen günlerde şekillenir yine bir şey demek için erken

kizlarrr. hadi bugun bir guzellik yapip guzel haberlerinizi (bebis var) yazin hemencecik. ayyy icimden geldi gozlerim doldu.. ah bu hormonlar )
canım yaaa duygusal anne

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,gece pek uyumadım ben erkenden kalktım ateşimi ölçtüm ödev gibi oldu artık.

42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com

süpersin canım ya ateşli hamiş seni

420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com çok sık giremiyorum ama cevap vermediğim zaman unuttum sanmayın .İnşallah ikimizde güzel haberi beraber verelim..
tatlım sen çatlanma iğnesi vuruldun mu vurulmadın mı? vurulmadıysan bebişten başka nereden gelecek vücuduna bHCG
hamişsin sen büyük bir ihtimalle

canım döngülerin kaç gün, hiç mi geçmezdi günün? bunları bilmeden yorumlar doğru olmaz
belki bu ay hiç yumurtlamamışsındır, ateş ölçtün mü bu ay canım?

Bence sen hamilesin ateşin süpeerr. Yumurtlama günlerinde çalışma varmı güzel haberini 4 gözle bekliyorum

yumurtlama gününün üç gün öncesi var, bir önceki akşamı var, yumurtlama gününün de gecesinde var
yani olacağı varsa biz elimizden geleni yaptık, Rabbim yazdıysa olur inşallah canım, çok heyecanlıyım
güzel dileklerin için çooooook teşekkür ederim

Son düzenleme:

Hay maşallah çalışma olayı tamam.şimdi dua edelim,görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah

severim senin heyacanini. simdi bardagin dolu tarafini gorelim. diyelim ki bu ay olmadi ama neyi ogrendik sen de guzel guzel carliyorsun. yani diger ayda catlarsin.
ama allah kalbimdekini biliyor. o da bana kalsin )) kendini cok kaptirmamaya calis canim ne olur.

evet canım şu an bi yükseliş yok gibi bakalım yarın nolcak zaten bu aydan hiç umudum yok benim artık kaybettim umudumu ama iyiki ateş ölçüyorum yoksa çoktan hamilelik psikolojisine girer belirti aramaya başlardım böyle en azından daha yumurtlamadığımı bildiğim için boşyere umutlanmıyorum gerçekten 106. günü yumurtlayan oluyo mu :26: bide kıslar eğer ateşim yükselmesse bu adet olmayacağım anlamına mı geliyor bu ay çok gecikcem anlaşılan

az kaldı canım sayılı gün çabuk geçer inşallah kat kat katlacak ateşin ve gelecek bebişin her gün ateşini merakla bekliyorum senin yükseldikçe bende heyecanlanıyorum

ekinci bişey sorcam büyük ihtimal gelecek ay bende klomene başlayacağım. acaba doktor sana klomen vermeden önce eşinin spermlerine falan baktı mı :26:

tam da evliliğimin 11.ayında hiç gecikmezken tam 5 gün gecikmişken kan testi yaptırdım düşün kan testi negatifti hatta doktorum bana adet söktürücü vermişti kullanmadım bi 5 gün daha bekledim ve tekrar kana gittim veeeeeeeeeeee sonuç pozitif geç döllenmeydi senin ki de bölemidir bilemiyorum ama hiç gecikme yaşamadıysan bu zamana kadar bekle çünkü benim evde yaptığım testlerde negatif çıkıyodu bekle 1 hafta kadar adet olmazsan tekrar kana git inşallah bebeğin seninledir şayet hamile değilsen de kadın doğum uzmanına muayeneye gidip nedenini araştır derim tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah....

yeni üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz topiğimize umut dolu ve sonu hamişlik olan tablolar diliyorum sizlere

ama ben fundayı merak ediyorum 9 ayı merak ediyorum şenayı merak ediyorum baharı merak ediyorum napıyolar nerdeler nasıllar haber alan yok mu deryada görünmüyorr:44:

haklısın tatlım en azından beklenen bir adet tarihim var, ya adet olacağım ya hamiş, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, olmazsa da zamanı değilmiş deriz canım değil mi.. aylar torbaya girmedi ya

yağmurum senin durumunun çok daha vahimini geçen ay yaşadım hemen anlatayımsana sorunun cevabını
şimdi yumurtlamadan da adet olursun tabii ki ama ne zaman olursun bilemeyiz
şimdi foliküler dönemdesin yumurtlamadığın için, ve şu an rahim duvarını östrojen kalınlaştırıyor
yumurtlamış olsaydın progesteron kalınlaştırmaya devam edecekti bayrağı östrojenden devralıp
progesteron kalınlaştırınca daha muntazam daha gebeliğe elverişli olacak bir şekilde kalınlaşıyor, ama östrojen gelişi güzel kalınlaştırıyor, ince işçilik yapamıyor progesteron gibi..
o yüzden yani senin adetin östrojene kaldıysa bekle babam bekle ne zaman adet olabilecek kalınlığa ulaştırır bilemeyiz
o yüzden 45 günü geçerse adet döngünün uzunluğu, artık doktora gidersin progestanla adet olursun canım, tedavin başlar
ama belki de ateş yükselir yumurtlarsın, inşallah da öyle olur
topiğe girerken inan ben de yağmurun ateşi yükselmiş mi diye bakıyorum hemen
Allah gönlüne göre versin inşallah tatlım

lillum nerelerdesin tatlım sen
birilerine geç döllenme örneği verecek olsam hep seni anlatıyorum canım
eskilerden bu ara pek giren yok sanırım, bahar en son adet oldu galiba, bana gelenler geldi dedi gitti gelmedi bir daha
ben de baharı merak ediyorum

Son düzenleme:
adetime 3gün var. belim ağrıyor 2-3 gündür, arada sağ kasıkta batma oluyor. ve beyaz akıntım var. ayrıca adetimin 18. günü pembe bi kaç damla leke geldi. bunlar ne olyo şimdi. umut var mı kızlar(((

adetime 3gün var. belim ağrıyor 2-3 gündür, arada sağ kasıkta batma oluyor. ve beyaz akıntım var. ayrıca adetimin 18. günü pembe bi kaç damla leke geldi. bunlar ne olyo şimdi. umut var mı kızlar(((

canım 18. günü olan kanama yumurtlama lekelenmesi olabilir, o günlerde ilişki var mıydı?
bir de ateş ölçmüş müydün bu ay onu sorayım
bir de bu ağrılar bende de var deli gibi inşallah hamileyizdir, benim de adetime 6 gün var
bir deee umut var tabii ki neden olmasın?
adet günün gelince adet olmazsan direk kana git canım, hamileysen belki progestan desteğine ihtiyacın vardır, belki TSH'ın yüksektir, kontrol ederler, bebişin sağlıkla büyüsün diye
o yüzden geciktiğin gün git kana vakit kaybetme canım

Son düzenleme:

ateş ölçümü yapmadım. evet o günlerde ilişki vardı. ben artık bebeğim olsun istiyorum. uyurken uyanınca yerken içerken hep aklımda. etfarımda herkes hamile kalıyo. herşey çok üstüme geliyo((

ateş ölçümü yapmadım. evet o günlerde ilişki vardı. ben artık bebeğim olsun istiyorum. uyurken uyanınca yerken içerken hep aklımda. etfarımda herkes hamile kalıyo. herşey çok üstüme geliyo((

anlıyorum canım, inan hepimiz senin hissettiklerini hissedebiliyoruz, yalnız değilsin kesinlikle
ne kadar zamandır deniyorsunuz? ve o yumurtlama lekelenmesi her ay olur mu, mesela bende 1 kere bile olmadı hayatım boyunca
belki o lekelenme senin yumurtlama belirtindir, doktorum yumurtlama anında lekelenmesi olanlara çok şanslılar der hep, hiçbir şey yapmalarına gerek yok ne zaman yumurtladıklarını bilmeleri için :) belki senin de öyledir diye soruyorum

bu ay yumurta için incir havuç kürü yaptım. ilk defa oldu bu lekelenme. 1,5 yıl oldu çocuk istiyoruz. 2 yıllık evliyim. bel ağrısı beni umutsuzluğa düşürüyo( bugün bi arkadaşım daha hamile olduğunu söyledi. Allahu tealayı şikayet değil tövbe ama bizimde dualarmız kabul olsun nolur

canımm bak işte havuç incir kürü işe yaramış olaiblir, inş. o ay bu aydır canım, Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın
bel ağrısı gebelik belirtisi olabilir canım tam tersi umutlandırması lazım seni
doktora gittin mi canım hiç, bir sorun var mı yoksa nedensiz mi 1,5 yıldır olmaması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…