ekinci benm içime sende hamilesin diye doğuyo
tatlım eczane bu en iyisi doktorlar bunu yazıyo dedi,FOLİK plus verdi.
FOLİK ASİT+KALSİYUM+VİTAMİN D yazıyo.90 tablet var.
420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com Buda benim ateşim istikrarlı devam bakalım sonumuz ne olacak BAT 6 gün kaldı
www.fertilityfriend.com/home/420794 YAŞASIN BAŞARDIMMMM
www.fertilityfriend.com/home/420794 YAŞASIN BAŞARDIMMMM
evet canm başardınsenin regli bir günmü sürüyo? orda bi kırmızı var.ateşin yarına dahada yükselir inşalalh
aynen canım oldu bu sefer
ateşin istikrarlı canım inşallah daha da yükselir, daha bir şey söylemek için erken tabiii
senin DPO7 benim de DPO6
aşağı yukarı batasıca BATlarımız aynı, 40'larımız da karışır inşallah
Yok güzelim ben adet bitimi başladım ölçmeye ondan
İnşallah beraber müjde veririz...Ay şimdiden heyecanlandım
Yok güzelim ben adet bitimi başladım ölçmeye ondan
Allahım yaa bende ben deeeee
eşim dalga geçiyor bir yumyum çatladı diye bu kadar sevindiysek çocuk olsa pipisini koparırız sevinçten diyor
zaten kasıklarım da ağrıyor, batmalarla birlikte, umutlanmaya yer arıyorum zaten, iyice moda girdim, Allahım sonu hayal kırıklığı olmasııııın
inşallah bütün topiğin göbüşü dolsun
canım şu an güzel ama yine de son güne kadar bilemeyiz. inşallah bu sefer olur hayırlısıyla..
canım zaten bebek olmasa bile şimdi adet olman imkansızdı yumurtlamadan ortamala 12-16 gün sonra adet olunur.
ben de pkolutum, çok zor canım bak ilaçla 22. gün yumurtladım ev bayram yerine döndü
daha ortada bebiş yok bir şey yok
yumurtam 21 mm olmuştu biz seviniyoruz deliler gibi, çatlamamış foliküle don bile biçtik
ateş çok doğru bir tercih canım bizim için, ovulasyon testi her hafta pozitif veriyor, lanet LH hep pik yapıyor bizde, o yüzden bizim için tek yöntem bu ateş yöntemi ve ultrason takibi...
metformin içerikli ilaçlardan denemeni tavsiye ederim diaformin gulukofen vb. Yumurtlamanı sağlayacaktır allah kolaylık versin pko zor iş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?