Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ekinci benm içime sende hamilesin diye doğuyo

ayyyyyyy inşallah yaaa, ağzın bal yesin meroo'm
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

tatlım eczane bu en iyisi doktorlar bunu yazıyo dedi,FOLİK plus verdi.
FOLİK ASİT+KALSİYUM+VİTAMİN D yazıyo.90 tablet var.

meroo haklı, en iyisi folic plus'mış, ama folbiol gibi günde 1 tane içilmiyor folic plus.
günde 3 tane içiliyor, sabah öğle akşam içmeyi unuturum diye ben akşam yemeklerinden sonra 3 tane folic plus birden içiyorum
cuteheart'cım canımcım sen de doktoruna danışıp folic plus'a geçiş yapsan keşke, ben doktorumla konuşmuştum fobiol içiyordum, folic plus'ı önerdi
istersen sen de bir danış canım

Son düzenleme:
tablonu göremiyoruz canım???
aslında karanfilcemiz, topik başkanımız, seni de eklese başa da biz de istediğimizde senin tablonu takip edebilsek süper olacak

İnşallah beraber müjde veririz...Ay şimdiden heyecanlandım

İnşallah beraber müjde veririz...Ay şimdiden heyecanlandım

Allahım yaa bende ben deeeee
eşim dalga geçiyor bir yumyum çatladı diye bu kadar sevindiysek çocuk olsa pipisini koparırız sevinçten diyor
zaten kasıklarım da ağrıyor, batmalarla birlikte, umutlanmaya yer arıyorum zaten, iyice moda girdim, Allahım sonu hayal kırıklığı olmasııııın
inşallah bütün topiğin göbüşü dolsun

Son düzenleme:

Bazen çok heyecanlanıyorum sonrada 4 yıldır olmadı kendini fazla kaptırma diyorum.İnşallah bana uğurlu gelirsiniz...Kulun başkasına yaptuğı dua daha çabuk kabul olurmuş.İnşallah hepimizin gönlündekini allahım tez zamnda hayırlısıyla versin

canım zaten bebek olmasa bile şimdi adet olman imkansızdı yumurtlamadan ortamala 12-16 gün sonra adet olunur.

Öyle deniyo canım ama benm geçen ay 16.gün çatlama iğnesi yapıldı.ve ertesi gün daha çatlamamıştı,yani 18.gün çatladı. 28. Günde regl geldi. yani dpo 10 da kırmızı kart kesin yani.ve hayatımda ilk kez bukadar kısa sürede geldi.bebk düşünmeye başlayalı 1-2 gün önce geliyodu ama geçen ay 4 gün

benim hormonlarım bir yıl içinde düzene girdi.
metformin kullanıyorum sanırım bu yüzden düzene girdi.
LH ve FSH normale döndü çok şükür.
sen kullanıyor musun metformin?

yumurtladığını doktor kontrolü ile mi anlıyorsun canım?
ne ilacı kullanıyorsun? yumurtlamak için mi?

biz tedavi olmuyoruz ööyle kendimiz deniyoruz bakalım olacak mı diye.
daha 2 aydır korunmuyoruz.

ben de ilaç içmeden aylarca adet olamazdım.
ilk defa kendiliğimden adet oldum geçen ay 39 gün sonra.
ben de acayip sevindim kendiliğimden adet olabiliyorsam bir gün kendiliğimden hamile kalabilirim umudu doğdu.

metformin içerikli ilaçlardan denemeni tavsiye ederim diaformin gulukofen vb. Yumurtlamanı sağlayacaktır allah kolaylık versin pko zor iş...

evet canım kullanıyorum haziran ayından beri.
sanırım da yumurtluyorum çünkü adet olabiliyorum kendiliğimden.

424667 Ovulation charts on FertilityFriend.com

arkadaşlar tablomun son hali. adet tarihime 6 gün var. bugün dayanamadım idrar testi yaptım çok silik de olsa 2. çizgiyi gördüm. umutlanmalı mıyım acaba. bir de ben bu ay klomen kullandım ve şu an progestana devam ediyorum. progestan zaten uyku yapıyordu ama son iki gündür uyku ne kelime, sarhoş gibiyim. kolumu kaldıramıyorum. hatta bugün 22:00 da içtim 2 tane, şimdiden başım dönüyor, bilgisayar başında zor duruyorum. bu kadar uyku yapması normal mi sizce. 3,5 yıldır silik de olsa 2. çizgiyi ilk defa gördüm, ona bile çok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…