Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim. sabah ilk idrarinla testi tekrarlamanda fayda var. onda da cizgiyi gorursen kanda baktir istersen.

tatlım eczane bu en iyisi doktorlar bunu yazıyo dedi,FOLİK plus verdi.
FOLİK ASİT+KALSİYUM+VİTAMİN D yazıyo.90 tablet var.

iyi yapmissin canim. o ilaci kullanan arkadaslarimda var. hadi bakalim. yarasin bebisine.

peki tatli teyze. haftaya sorarim doktora :)) bu arada bugunu de hastaneler arasi kosarak yasadim. sonuc: hasimato denen hastaligim hipotiroide cevirmis. direk ilac basladi. gunde 1 tablet. amac bebegi korumak.

peki tatli teyze. haftaya sorarim doktora :)) bu arada bugunu de hastaneler arasi kosarak yasadim. sonuc: hasimato denen hastaligim hipotiroide cevirmis. direk ilac basladi. gunde 1 tablet. amac bebegi korumak.
çok sevindim canım tedavin başladığı için, sağ salim doğacak bebişin inş. tatlımm, teyzesi yer onu uyyy

canım ben ilaçsız 1,5-2 ayda olurum adet, ama olurum yani..
bu ay ilk defa tedavi başladık, daha öncesinde 3 yıl dkh içtim yasmin bu arada..
bu ay adetin 5. günü 5 gün boyunca günde 2 tane klomen içtim
ve 22. gün yumurtladım gün aşırı yumurta takibim vardı canım oradan biliyorum yumurtladığımı ve ateşten tabii ki
bu arada kilo var mı sende canım, bende yok yine de kullansam faydası olur mu metforminin??? :26:

sen düzene girdiysen bebişin de olur tabii tatlım, neden olmasın ki
inşallah meleğin çok bekletmeden gelir

Son düzenleme:

canım tebrikler hamişsin benceeeeee
Dpo 10 da çıkabilir idrarda çok da erken değil adetine de ortalama aşağı yukarı yani tahmini 4 gün var yani yumurtlama gününe göre
hemen kana git

Son düzenleme:

Sagol canim
bana doktor sabah bir aksam bir verdi

meleklaw canim gunaydin. masallah atesine. belki cok istedigim icindir ama sende de bebis var gibi geliyor bana :)))

kizlarrr. hadi bugun bir guzellik yapip guzel haberlerinizi (bebis var) yazin hemencecik. ayyy icimden geldi gozlerim doldu.. ah bu hormonlar )

hadi hayırlısı,benm tsh de 1in altına düşmüş geçen ay 6 idi

çatlatma iğnesi vurunmadıysan büyük ihtimalle hamilesin.

tedbiri elden bırakma canım..

itiraf edeyim ki senin tablonu begeniyorum canim. insallah duamiz kabul olur :))

İnşallah canım keşke biraz daha yükselse bende sevineceğim.Bu arada ben sabah test yaptım ama tek çizgi sizce daha erkenmi.Bu arada ben çok sık giremiyorum ama girdikçe cevaplarınızı okuyorum.İlginiz için hepinizede çooooooook teşekkürler.İnşallah hamileyim demek banada nasip olsun

4-5 gunun kaldi demi canim? herkesin vucut isisi ayni degildir. suan onemli olan yukselmis ve sabit gidiyor. insallah dusmez. henuz idrarda cikmaz canim. en azindan regl gunune 2 gun kalmis olmasi lazim ki genelde regl 5 gun gecikince test pozitif cikar. insallah guzel haber gelir senden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…