424667 Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşlar tablomun son hali. adet tarihime 6 gün var. bugün dayanamadım idrar testi yaptım çok silik de olsa 2. çizgiyi gördüm. umutlanmalı mıyım acaba. bir de ben bu ay klomen kullandım ve şu an progestana devam ediyorum. progestan zaten uyku yapıyordu ama son iki gündür uyku ne kelime, sarhoş gibiyim. kolumu kaldıramıyorum. hatta bugün 22:00 da içtim 2 tane, şimdiden başım dönüyor, bilgisayar başında zor duruyorum. bu kadar uyku yapması normal mi sizce. 3,5 yıldır silik de olsa 2. çizgiyi ilk defa gördüm, ona bile çok sevindim:)
tatlım eczane bu en iyisi doktorlar bunu yazıyo dedi,FOLİK plus verdi.
FOLİK ASİT+KALSİYUM+VİTAMİN D yazıyo.90 tablet var.
ayyyyyyy inşallah yaaa, ağzın bal yesin meroo'm
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
meroo haklı, en iyisi folic plus'mış, ama folbiol gibi günde 1 tane içilmiyor folic plus.
günde 3 tane içiliyor, sabah öğle akşam içmeyi unuturum diye ben akşam yemeklerinden sonra 3 tane folic plus birden içiyorum
cuteheart'cım canımcım sen de doktoruna danışıp folic plus'a geçiş yapsan keşke, ben doktorumla konuşmuştum fobiol içiyordum, folic plus'ı önerdi
istersen sen de bir danış canım
www.fertilityfriend.com/home/420794 YAŞASIN BAŞARDIMMMM
çok sevindim canım tedavin başladığı için, sağ salim doğacak bebişin inş. tatlımm, teyzesi yer onu uyyypeki tatli teyze. haftaya sorarim doktora :)) bu arada bugunu de hastaneler arasi kosarak yasadim. sonuc: hasimato denen hastaligim hipotiroide cevirmis. direk ilac basladi. gunde 1 tablet. amac bebegi korumak.
canım ben ilaçsız 1,5-2 ayda olurum adet, ama olurum yani..benim hormonlarım bir yıl içinde düzene girdi.
metformin kullanıyorum sanırım bu yüzden düzene girdi.
LH ve FSH normale döndü çok şükür.
sen kullanıyor musun metformin?
yumurtladığını doktor kontrolü ile mi anlıyorsun canım?
ne ilacı kullanıyorsun? yumurtlamak için mi?
biz tedavi olmuyoruz ööyle kendimiz deniyoruz bakalım olacak mı diye.
daha 2 aydır korunmuyoruz.
ben de ilaç içmeden aylarca adet olamazdım.
ilk defa kendiliğimden adet oldum geçen ay 39 gün sonra.
ben de acayip sevindim kendiliğimden adet olabiliyorsam bir gün kendiliğimden hamile kalabilirim umudu doğdu.
424667 Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşlar tablomun son hali. adet tarihime 6 gün var. bugün dayanamadım idrar testi yaptım çok silik de olsa 2. çizgiyi gördüm. umutlanmalı mıyım acaba. bir de ben bu ay klomen kullandım ve şu an progestana devam ediyorum. progestan zaten uyku yapıyordu ama son iki gündür uyku ne kelime, sarhoş gibiyim. kolumu kaldıramıyorum. hatta bugün 22:00 da içtim 2 tane, şimdiden başım dönüyor, bilgisayar başında zor duruyorum. bu kadar uyku yapması normal mi sizce. 3,5 yıldır silik de olsa 2. çizgiyi ilk defa gördüm, ona bile çok sevindim:)
itiraf edeyim ki senin tablonu begeniyorum canim. insallah duamiz kabul olur :))
anladım durumunu çok iyi bir şekilde canımi aynısını ben de yaşadım, doktorum dedi ki banan 16. günümde(ben de henüz yumurtlamamıştım 16. günümde), yumurtlarsam gebelik için destek olur progestan sana, yumurtlamazsan da adet olursun zamanında demişti, iç bence tatlım,
geç yumurtladın diyelim, şu an 14. gündesin, atıyorum 21. gün yumurtaldın diyelim, 7 gündür progestan içmişoluyorsun, o zaman rahim belli bir kalınlığa gelmiş olacak bebeğin tutunması kolay olur, diyelim ki yumurtlamadın hiç o zaman da adet olursun, yani adet gelene kadar yumurtlama hakkın var, 30 günden sonra da zaten biraz zor olur yumurtlama
canım bir de bu progestanın yan etkileri konusu var tabii, günlük 3 doz biliyorsun, ikisini uyumadan önce iç, zaten hiç yan etkisini görmezsin, diğerini de kahvaltıdan sonra iç hemen, sabah mahmurluğuyla karışıp gidiyor zaten tek doz sabah içilen.
ama şunu söylemeliyim kesinlikle, ben gece içtikten sonra hemen uyumazsam sarhoş gibi oluyorum, gerçekten yorgunluk ve baş dönmesi yapıyor, ama dediğim gibi uykudan hemen önce içersen iç yan etkisini görmezsin
günaydın kızlarne kadar doğru oldu bilmiyorum ama ateşim biraz yükseldi bugün. ama sabah 4 den beri yarı uyur uyanık yataktaydım. 6:30 da ölçtüm 36.1 di sizce bu ölçüm doğru mudur :26:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
peki tatli teyze. haftaya sorarim doktora :)) bu arada bugunu de hastaneler arasi kosarak yasadim. sonuc: hasimato denen hastaligim hipotiroide cevirmis. direk ilac basladi. gunde 1 tablet. amac bebegi korumak.
itiraf edeyim ki senin tablonu begeniyorum canim. insallah duamiz kabul olur :))
çatlatma iğnesi vurunmadıysan büyük ihtimalle hamilesin.424667 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarne kadar doğru oldu bilmiyorum ama ateşim biraz yükseldi bugün. ama sabah 4 den beri yarı uyur uyanık yataktaydım. 6:30 da ölçtüm 36.1 di sizce bu ölçüm doğru mudur :26:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
katılıyorum,bu tablo boş deyil gibi
sen seversin sabit ilerleyen ateşlerii cuteheart'ım benim
senin hamiş tablonda da kitlenmişti ateşin sabit bir derecede
İnşallah canım keşke biraz daha yükselse bende sevineceğim.Bu arada ben sabah test yaptım ama tek çizgi sizce daha erkenmi.Bu arada ben çok sık giremiyorum ama girdikçe cevaplarınızı okuyorum.İlginiz için hepinizede çooooooook teşekkürler.İnşallah hamileyim demek banada nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?