Ay canim insallah ama ben pek umitli degilim bu ay. Atesimi progestan yapiyor olabilir ama umarim yaniliyorumdur.
canımm bak işte havuç incir kürü işe yaramış olaiblir, inş. o ay bu aydır canım, Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın
bel ağrısı gebelik belirtisi olabilir canım tam tersi umutlandırması lazım seni
doktora gittin mi canım hiç, bir sorun var mı yoksa nedensiz mi 1,5 yıldır olmaması?
tam da evliliğimin 11.ayında hiç gecikmezken tam 5 gün gecikmişken kan testi yaptırdım düşün kan testi negatifti hatta doktorum bana adet söktürücü vermişti kullanmadım bi 5 gün daha bekledim ve tekrar kana gittim veeeeeeeeeeee sonuç pozitif geç döllenmeydi senin ki de bölemidir bilemiyorum ama hiç gecikme yaşamadıysan bu zamana kadar bekle çünkü benim evde yaptığım testlerde negatif çıkıyodu bekle 1 hafta kadar adet olmazsan tekrar kana git inşallah bebeğin seninledir şayet hamile değilsen de kadın doğum uzmanına muayeneye gidip nedenini araştır derim tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah....
tam da evliliğimin 11.ayında hiç gecikmezken tam 5 gün gecikmişken kan testi yaptırdım düşün kan testi negatifti hatta doktorum bana adet söktürücü vermişti kullanmadım bi 5 gün daha bekledim ve tekrar kana gittim veeeeeeeeeeee sonuç pozitif geç döllenmeydi senin ki de bölemidir bilemiyorum ama hiç gecikme yaşamadıysan bu zamana kadar bekle çünkü benim evde yaptığım testlerde negatif çıkıyodu bekle 1 hafta kadar adet olmazsan tekrar kana git inşallah bebeğin seninledir şayet hamile değilsen de kadın doğum uzmanına muayeneye gidip nedenini araştır derim tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah....
Önceden hiç günün geçtiği olurmuydu? Herkeste ağrı olmayabilir belki ama benim daha üç günm olduğu halde hastalancakmsm gibi ağrıyor
evet canım şu an bi yükseliş yok gibi bakalım yarın nolcakzaten bu aydan hiç umudum yok benim artık kaybettim umudumu ama iyiki ateş ölçüyorum yoksa çoktan hamilelik psikolojisine girer belirti aramaya başlardım böyle en azından daha yumurtlamadığımı bildiğim için boşyere umutlanmıyorum gerçekten 106. günü yumurtlayan oluyo mu :26: bide kıslar eğer ateşim yükselmesse bu adet olmayacağım anlamına mı geliyor bu ay çok gecikcem anlaşılan
az kaldı canım sayılı gün çabuk geçerinşallah kat kat katlacak ateşin ve gelecek bebişin her gün ateşini merakla bekliyorum senin yükseldikçe bende heyecanlanıyorum
ekinci bişey sorcam büyük ihtimal gelecek ay bende klomene başlayacağım. acaba doktor sana klomen vermeden önce eşinin spermlerine falan baktı mı :26:
ayy yüreğime su serptin yaaaa
inş bende hamişimdir..
gecikme 2 ay önce yaşadım onda da düşük yaptığımı öğrendm.
meğer hamişmişim de bilmiyormuşum
bu ay 3 gün geciktim.
yarın 4 .gün olacak..
sadece sabahları bir kaç dk lık adet sancısı geliyo,,
ona mide bulantısı eşlik ediyor ..
onun dışında da pek belirti yokkkk
inşallah hamileyimdirrrr
canım, benim ateşim progestan kullandığımda hiç yükselmedi hem de hiç
ilacı bıraktım yumurtladıktan 4 gün sonra bıraktıktan sonra da yüksek çıktı
benim ateşimi yükseltmiyor yani canım genelde de yükseltmiyor kimsenin ateşini
çünkü ff de ara progesteron kullanan grafikleri
P harfi olduğu günler hiç etkilenmemiş ateşi
tabii eğer yumurtladıysa yüksek de, progestan kaynaklı değil
anladım canım bu ay o zaman bende klomen kullanırım büyük ihtimalyağmurumm, henüz eşimin spermlerine bakılmadı, bu ay olmazsa bakılacak
inşallah düşmez canımGunaydin canim, haklisin progestana ragmen bugun atesim dustu. Umarim daha da dusmez :18:
haklısın tatlım en azından beklenen bir adet tarihim var, ya adet olacağım ya hamiş, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, olmazsa da zamanı değilmiş deriz canım değil mi.. aylar torbaya girmedi ya
yağmurum senin durumunun çok daha vahimini geçen ay yaşadım hemen anlatayımsana sorunun cevabını
şimdi yumurtlamadan da adet olursun tabii ki ama ne zaman olursun bilemeyiz
şimdi foliküler dönemdesin yumurtlamadığın için, ve şu an rahim duvarını östrojen kalınlaştırıyor
yumurtlamış olsaydın progesteron kalınlaştırmaya devam edecekti bayrağı östrojenden devralıp
progesteron kalınlaştırınca daha muntazam daha gebeliğe elverişli olacak bir şekilde kalınlaşıyor, ama östrojen gelişi güzel kalınlaştırıyor, ince işçilik yapamıyor progesteron gibi..
o yüzden yani senin adetin östrojene kaldıysa bekle babam beklene zaman adet olabilecek kalınlığa ulaştırır bilemeyiz
o yüzden 45 günü geçerse adet döngünün uzunluğu, artık doktora gidersin progestanla adet olursun canım, tedavin başlar
ama belki de ateş yükselir yumurtlarsın, inşallah da öyle olur
topiğe girerken inan ben de yağmurun ateşi yükselmiş mi diye bakıyorum hemen
Allah gönlüne göre versin inşallah tatlım
lillum nerelerdesin tatlım sen
birilerine geç döllenme örneği verecek olsam hep seni anlatıyorum canım
eskilerden bu ara pek giren yok sanırım, bahar en son adet oldu galiba, bana gelenler geldi dedi gitti gelmedi bir daha
ben de baharı merak ediyorum
haklısın tatlım en azından beklenen bir adet tarihim var, ya adet olacağım ya hamiş, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, olmazsa da zamanı değilmiş deriz canım değil mi.. aylar torbaya girmedi ya
yağmurum senin durumunun çok daha vahimini geçen ay yaşadım hemen anlatayımsana sorunun cevabını
şimdi yumurtlamadan da adet olursun tabii ki ama ne zaman olursun bilemeyiz
şimdi foliküler dönemdesin yumurtlamadığın için, ve şu an rahim duvarını östrojen kalınlaştırıyor
yumurtlamış olsaydın progesteron kalınlaştırmaya devam edecekti bayrağı östrojenden devralıp
progesteron kalınlaştırınca daha muntazam daha gebeliğe elverişli olacak bir şekilde kalınlaşıyor, ama östrojen gelişi güzel kalınlaştırıyor, ince işçilik yapamıyor progesteron gibi..
o yüzden yani senin adetin östrojene kaldıysa bekle babam beklene zaman adet olabilecek kalınlığa ulaştırır bilemeyiz
o yüzden 45 günü geçerse adet döngünün uzunluğu, artık doktora gidersin progestanla adet olursun canım, tedavin başlar
ama belki de ateş yükselir yumurtlarsın, inşallah da öyle olur
topiğe girerken inan ben de yağmurun ateşi yükselmiş mi diye bakıyorum hemen
Allah gönlüne göre versin inşallah tatlım
lillum nerelerdesin tatlım sen
birilerine geç döllenme örneği verecek olsam hep seni anlatıyorum canım
eskilerden bu ara pek giren yok sanırım, bahar en son adet oldu galiba, bana gelenler geldi dedi gitti gelmedi bir daha
ben de baharı merak ediyorum
herkese günaydın
bu defada 36.1 e takıldı benim ateş 2-3 gün orda çakılır kalır artık
işte tablom 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün acayip bi rüya gördümartık rüyalarıma giriyor bu hamilelik işi rüyamda açık pembe akıntım oluyordu ahanda yerleşme kanaması diyordum sonraada düşünüyordum iyide benim ateşim niye düşük o zaman diyordum uyandım leke var mı diye bakıyom kafayı yedim valla tırlatmaya az kaldı
ben buralardayım canım arada girip bakıyorum neler oluyo diye ama yazamıyorum pek baharı hatırlıyorum nasıl gittiğini ama merak ediyorum onları inşallah kısa zamanda müjdelerle topikte olurlar
valla ben hala bile inanmıyorum mucize bir aydı Rabbimin mucizesi hediyesi ama şunları söliim hazır yeni gelen arkadaşlarda varken ben o ay geçen aylara göre kendimi çok meşgul etmiştim gezmiştim eğlenmiştim tabiki bebek hep aklında oluyo ve o ay yumiş çatlayana kadar 1 hfat kadar sabahları kuru incir yedim eşimede kabak çekirdeği yedirdim bunlar vesile tabiki Rabbim ol dedikten sonra. . . nasibinde varsa yani
inşallah topik hamiş haberlerleriyle coşar her ay
cok sukur canim. sevindim. benim arkadasima da aynisini soylemis doktor.
canım sanırım sizde de kan uyuşmazlığı var hiç korkma
gebelik sürecinde en önemlisi 7.ayda olmak üzere indirect coombs testi yapılacak sana
onun negatif çıkması lazım
doğumdan sonra ise bebeğin kan grubuna bakılıp eğer pozitfi olursa sana 72.saat içinde iğne yapılacak
benım o negatif eşim B pozitif oğlum 0 pozitif doğdu ve bana aynı gün iğne yapıldı hiç korkma
ama doğumdan sonraki ğne ihmale gelmez
sağlıkla al kucağına
canim sıkkın biraz. tsh hormunum yuksek cikti. nolcak simdi? betahcg guzel ama. 5 gunde 60dan 316 ya cikti.
düşmez inşallah canım Allahın izniyleGunaydin canim, haklisin progestana ragmen bugun atesim dustu. Umarim daha da dusmez :18:
rüyaların hayır olsun canım, belki da ateş ölçme aletin bozuktur, Allahın işi, Rabbim ol desin yeter ki...herkese günaydın
bu defada 36.1 e takıldı benim ateş 2-3 gün orda çakılır kalır artık
işte tablom 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün acayip bi rüya gördümartık rüyalarıma giriyor bu hamilelik işi rüyamda açık pembe akıntım oluyordu ahanda yerleşme kanaması diyordum sonraada düşünüyordum iyide benim ateşim niye düşük o zaman diyordum uyandım leke var mı diye bakıyom kafayı yedim valla tırlatmaya az kaldı
hayırlı cumalar canımmherkese günaydın arkadaşlarhayırlı cumalar..
senin de taze hamişgununuz guzel gecsin
aynen canım bugün yükselişteyimEKİNCİtablona baktım bugün yine yükseliştesin.Dpo 8 ve düşüş yok değmesin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?