Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canim insallah ama ben pek umitli degilim bu ay. Atesimi progestan yapiyor olabilir ama umarim yaniliyorumdur.

canım, benim ateşim progestan kullandığımda hiç yükselmedi hem de hiç
ilacı bıraktım yumurtladıktan 4 gün sonra bıraktıktan sonra da yüksek çıktı
benim ateşimi yükseltmiyor yani canım genelde de yükseltmiyor kimsenin ateşini
çünkü ff de ara progesteron kullanan grafikleri
P harfi olduğu günler hiç etkilenmemiş ateşi
tabii eğer yumurtladıysa yüksek de, progestan kaynaklı değil

daha yeni gittim progesteron düşük fsh yüksek. yumurtlama problemi varmış. Biz önce Allahu tealadan istemek için bu ay doktora gitmedik. meryem suresine başladık incir kürüne başladım aynı anda. peygamber efendimiz (sav.) derdinin dermanını önce Allahu tealada aramayana Allah şifasını vermesin demiş. bu yüzden henüz ilaç tedavisine başlamadım. eğer bu ay olmazsa tedavi için doktora gidecem

ayy yüreğime su serptin yaaaa
inş bende hamişimdir..
gecikme 2 ay önce yaşadım onda da düşük yaptığımı öğrendm.
meğer hamişmişim de bilmiyormuşum
bu ay 3 gün geciktim.
yarın 4 .gün olacak..
sadece sabahları bir kaç dk lık adet sancısı geliyo,,
ona mide bulantısı eşlik ediyor ..
onun dışında da pek belirti yokkkk
inşallah hamileyimdirrrr

Önceden hiç günün geçtiği olurmuydu? Herkeste ağrı olmayabilir belki ama benim daha üç günm olduğu halde hastalancakmsm gibi ağrıyor

bir kez geçti onda da zaten hamile imişim..
ama düşük oldu..
ağrıda sabah yataktan kalkınca adet sancısı geliyo 5 dk falan üstüne de mide bulantısı sonra da kayboluyor..
ama test yapıyorum negatif çıkıyo..
acaba geç döllenme mi oldu:26::26:
ne zaman gitsem kan vermeye acaba:18:

yağmurumm, henüz eşimin spermlerine bakılmadı, bu ay olmazsa bakılacak

yarın sabah kana git canım

Gunaydin canim, haklisin progestana ragmen bugun atesim dustu. Umarim daha da dusmez :18:

herkese günaydın
bu defada 36.1 e takıldı benim ateş 2-3 gün orda çakılır kalır artık
işte tablom 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün acayip bi rüya gördüm artık rüyalarıma giriyor bu hamilelik işi rüyamda açık pembe akıntım oluyordu ahanda yerleşme kanaması diyordum sonraada düşünüyordum iyide benim ateşim niye düşük o zaman diyordum uyandım leke var mı diye bakıyom kafayı yedim valla tırlatmaya az kaldı

yağmurumm, henüz eşimin spermlerine bakılmadı, bu ay olmazsa bakılacak
anladım canım bu ay o zaman bende klomen kullanırım büyük ihtimal
Gunaydin canim, haklisin progestana ragmen bugun atesim dustu. Umarim daha da dusmez :18:
inşallah düşmez canım pek anlamıyorum ama belki yerleşiyordur kuzun ondndır bu düşüş inş öleedir

işte demekki ben arada yumurtlamıyorum o yüzden gecikme oluyor demekki bazen zamanında oluyo bazen gecikiyor adetim hep ateş ölçtüğüm için artık gecikeceğim zamanı da biliyorum bu sayede iyi ki bu yöntemi duydum,iyiki bu topiğe geldim ve iyiki sizler varsınız...bu tpiği açan ve burda yorum yapan yol gösteren herkesden allah razı olsun tez zamanda bebişlerine kavuşsunlar inşallah

ben buralardayım canım arada girip bakıyorum neler oluyo diye ama yazamıyorum pek baharı hatırlıyorum nasıl gittiğini ama merak ediyorum onları inşallah kısa zamanda müjdelerle topikte olurlar
valla ben hala bile inanmıyorum mucize bir aydı Rabbimin mucizesi hediyesi ama şunları söliim hazır yeni gelen arkadaşlarda varken ben o ay geçen aylara göre kendimi çok meşgul etmiştim gezmiştim eğlenmiştim tabiki bebek hep aklında oluyo ve o ay yumiş çatlayana kadar 1 hfat kadar sabahları kuru incir yedim eşimede kabak çekirdeği yedirdim bunlar vesile tabiki Rabbim ol dedikten sonra. . . nasibinde varsa yani
inşallah topik hamiş haberlerleriyle coşar her ay

Gunaydinnnn, ruyani hayira yoralim canim belkide bugun yarin o lekelenme olabilir tedbiri elden birakmamak lazim dimi atesin yukselme tirendine girmis olabilir eger yarinda yukselis devam ederse iyice emin olabiliz belkide yumurtladin bana 23.gun gibi geliyor. Insallah hamilesindir degilsende klomen sen de eminim faydali olacaktir. Yalniz sana tavsiyem kullanmaya baslarken eslerin enfeksiyonu gebeligi onleyebiliyor o yuzden dr larin bir cogu hafif dozda eslere antibiyotik veriyor erkegin enfeksiyonu sperm kalitesini cok etkiliyor canim, dr a kari koca gidin bosuna ay kaybetmeyin. Insallah bunlara gerek kalmaz bu ay hamis haberini aliriz.

Topigin surpriz hamisisin sen allahin bir mucizesi gercekten ben bile bir ara kan negatif hamile degil herhalde diyordum ama allahtan umit kesilmez bosuna dememisler Ahhhh su bahar senay ve diger kacaklar ben yeni olsamda pek muhabbetlerinize alismistim sonra hepsi kayip oldu bir ses verseler arada ne guzel olur

cok sukur canim. sevindim. benim arkadasima da aynisini soylemis doktor.

evet cnm çok şükür banada öyle söyledi...atlatırız sağlıkla inşallah

ayyy canm benm ilk duyduğumda çok endişelendim fakat şimdi iyiyim ,canm testi söylemedi dr direk 26.haftda iğne yapılcak dedi,testin negatif çıkması olumlu bişey sanırımm pozitif çıkması ne anlama geliyo canım ??
evet doğumdan sonraki iğneyi duydum canım ikinci gebelik için çok önemliymiş.bende yurtdışına gitcem 14 martta ordada daha farklıymış 2.ayda iğne yapılıyomuş bide 7 ayda aynı yani,bakalım tabi biz hatırlıtcaz artık bunları sürekli onlara ...

canim sıkkın biraz. tsh hormunum yuksek cikti. nolcak simdi? betahcg guzel ama. 5 gunde 60dan 316 ya cikti.

canm bende sana moral verm ,ben tüp bebek tedaviyle hamile kaldım ve ilk testim de tsh a baktılar 18 çıkmıştı hemen ilaca başladım 1 ay sonra 4 lere düşmüştü transfer olduğum tarihtte 2lere düşmüştü ,ve hamileleiğimn 3.ayımda 3 gün önce yapılan testte hamd olsun 1.06 değere ulaşmış dr iyi dedi ilaca devam ediyorum tabi ,korkma bişey olmaz inşAllah Allah büyük

yokh cuğum sana bir sorum olcak şimdi sendede bendede haşimato troidi var fakat ben kan pıhtılaşmamı bilmiyodum ,anti tpo 1300 çıktı daha öncede yüksekmiş eski dr bana bişey dememişti bu konuyla ilgili bu son gittiğim dr söledi kan pıhtılaşman diye bebe asprini kullan dedi hamile olduğumu söyleyince kullanma dedi,ama ben tüp bebek tedavisin de clexen diye bi iğne var kan sulandırıcı onu kullanıyorum 3 aydır sende böyle bişey kullanıyomusun?
normalde sadece tüp bebek tedavisinde kullanılıyo bu iğne diye biliyorum ben hala ilaçlara devam ediyorum eczacıya sordum hamilelik boyunca devam etmelisin dedi ,bebeğin kontrolünde tekrar sorcam dra bu iğneye devam etcekmiyim diye bakalım ,evlatlarımı sağlıkla bi kucağıma alsaydım rahatlıycam
bu arada tsh 1.06 lı bişi çıktı dr çok güzel dedi euthrox devam ediyorum 50 lilikten günde bi tane

düşmez inşallah canım Allahın izniyle

rüyaların hayır olsun canım, belki da ateş ölçme aletin bozuktur, Allahın işi, Rabbim ol desin yeter ki...
yağmurum bu arada senin de bir dereceye çakılı kaldı mı Allah göstermesin benim o derecem 36,1 kabus ateş, heyecanlandığım zaman, acaba yumurtladım m ı dediğim zaman hep 36,1 çıkar
inşallah 36,7 lere de çakılı kalsın ATEŞİN Allahııııııım

herkese günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar..
hayırlı cumalar canımm

Son düzenleme:
EKİNCİ tablona baktım bugün yine yükseliştesin.Dpo 8 ve düşüş yok değmesin inşallahh

Son düzenleme:
kızlar ben azönce idrar testi yaptım sonuç negatif :26: normalmi
sizce? dpo 10 bugün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…