Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eveeeet eveeeeet kana git sen pazartesi

negatifi görünce mantara bağlamasam barii :18:
ya da evde idrar testi yapayım, negatif çıkarsa azıcık ümitlerim söner, sonra kanda negatifi pek sallamam belki
ay ne bileyim kızlar ne yapsam yaaa

ya da evde idrar testi yapayım, negatif çıkarsa azıcık ümitlerim söner, sonra kanda negatifi pek sallamam belki

ya ben biraz korumaciyim sanirim bence once evde yap. hemen kan verme derim. baktin evde cikmadi regl de gelmedi o zaman kan ver. ben de cok yasadim insan negatifi gorunce kotu oluyor.

kızlar baktım ff de tablolara
yerleşmede lekelenmesi olanlara baktım
hep DPO 9 ve 10 da yerleşmiş
ben de DPO9dayım ya şimdi heyecan yaptım
ama bir yandan da bu kadar kurcalamak istemiyorum, çok üstüne düşünce olmuyor sanki bu işler
çok kafam karıştı en iyisi benim kafamı dağıtmam lazım galiba

bugün 9. gün canım pazartesi 11.gün olacak yani kanda çıkar kesin çıkmassada daha fazla ümitlenmemiş oluruz :44: ne bilim ya ben çok umutluyum senden ama üzülmeni de istemem sen nasıl istersen öyle yap en iyisi. ama bu ay olmadı gelecek ay olur umutsuzluğa kapılma sakın herşeyin hayırlısı artık kusum geçen ay benim tablomu hatırlıyor musun bilmiyorum çok umutluydum ama boş çıktı. her gün umutlandım hergün heyecanla ateş ölçtüm ama olmadı. keşke kanda baktırsaydım diye düşündüm sonra en azından ona göre umutlanırdım ona göre hareket ederdim ne bilim. ben olsam şu an yaptırırdım senin yerinde

Son düzenleme:
ya ben biraz korumaciyim sanirim bence once evde yap. hemen kan verme derim. baktin evde cikmadi regl de gelmedi o zaman kan ver. ben de cok yasadim insan negatifi gorunce kotu oluyor.

haklısın canım ben tedaviye başlarken 54. günümdü adetimin doktor ne olur ne olmaz bHCG bakalım dedi sonra adet söktürücü başla dedi
hiç umudum yoktu ateş ölçüyordum çünkü, ateşim yükselmemişti hiç
ona rağmen o negatifi görünce kötü olmuştum
o zaman idrar yaparım sabahın ilk idrarıyla
ne zaman yapayım onu kızlar
DPO kaçta yapsam çıkar acabaaa

pazartesi vereyim madem şu kanımı , ben de çok merak ediyorum da
acaba adetimi mi beklesem, yoksa pazartesi gitsem mi?
BAT 12-13 şubat salı-çarşamba :18:

Hayatım evde çıkmayabilir,benim dün dpo 11de bile çıkmadı çöpe attm gittim bi saat sonra çıkardm baktım silik çizgi çıkmış.pazartesi dooğru kana çatlayacaz burda daa

valla canim herkesde farkli oluyor. benim regl me 1 gun kala hem de aksam idrariyla hemen cikti. sabah idrari olsaydi sen dusun. ben bekle derim biliyorum o ruh halini cunku.

şimdi kafam karıştı.
bugün 9:30 da ölçtüm diye yarın yine 9:30 da mı ölçeyim yoksa sabah 7 de mi
ayrıca bu ff tablosuna üye olayım dedim ama beceremedim galiba

ben geçen ay adete 1 hafta varken idrarda da kanda da çıkmıştı:26:
ama kimyasalmış gitti gitti..
ama bu aykinden 4 gün geçti hala gebelik testinde çıkmıyo..
saatler sonra çıkıyo..
ona da güvenmek istemiyorummm

canım sende var bir şeyler bence var bebiş yaa var
ateş konusunda da erken kalkarım diyorsan ölç hergün 8 de bir şey olmaz canım daha ilk defa bugün ölçtün zaten
ama ben ilk ayımda 9.30 ve 10.30 arası ölçtüm, tabii ideal saatler değil ama yumurtladığımı yine gördüm, daha önemli olan önemli olan düzenli ölçmek bence
artık hep 8 de ölçersin canım, yarım saat falan da çok etkilemez, zaten ff de bile yarım saat farkla girince içi dolu giriyor dereceleri
yani farklı saatte girdin diye kabul etmiyor hemen

valla canim herkesde farkli oluyor. benim regl me 1 gun kala hem de aksam idrariyla hemen cikti. sabah idrari olsaydi sen dusun. ben bekle derim biliyorum o ruh halini cunku.
ben en iyisi susayım ve adetimi bekleyeyim, sonra da kana giderim
adet gelmezse pazartesi ya da salı giderim kana

Hayatım evde çıkmayabilir,benim dün dpo 11de bile çıkmadı çöpe attm gittim bi saat sonra çıkardm baktım silik çizgi çıkmış.pazartesi dooğru kana çatlayacaz burda daa
aynen canım adet gelmezse kana gideceğim
sonra hemen yazacağım sizlere de sonucu

Son düzenleme:

haklısın yağmurum yaaa
tam tersi de olabilir ateşim yükseliyor diye umutlanacağım, ama test yapsam umutlanmam ateşin yüksek oluşundan
sevdim bu ters mantığı
pazartesi ya da salı kana giderim canım, tabii kırmızı kart gelmezse :18:

maşalllah nazar değmesin

canım şimdi tabii yüksek ateşim havam 1500 havamdan geçilmiyor
tabii görmemişin yumurtası çatlayınca böyle oluyor
inşallah düşmez bakalım düşerse de zamanı değilmiş deriz
en azından bu ay klomenle gelişti, çatlama iğnesiz çatladı, böyle PKO'ya can kurban ne diyeyim Allah dermansız dert vermesin
inşallah bütün topik böyle olalım göbüşleri dolduralım
kendimle bir hepinize duacıyım canlarım

inşallah Allah duysun sesini..
hepimizin göbişini doldursun inşallahh..
tamam yarından itibaren 8 benim saatim

bu arada bu tabloları yaptığınız siteye nasıl üye oldunuz ya..
bana hep ff de bir arkadaş sizi sevk etmeli falan yazıyo

ya bir idrar testi falan yapsanaaaa
kan verene kadar

ya kıslar bişe sorcam şimdi benim tablomda bu ay yumurtlamadım gözüküyorum ya (ateşim bi yükselemedi gitti ) acaba yanılma payı var mı :26: yani bi mucize olabilir mi ateş ölçme yöntemine o kadar inanıyorum ki bu ay hiç umutlanmadım valla eskiden olsa çoktan hamilelik psikolojisine girerdim son 10 gün der saymaya başlardım keşke bi mucize olsa ve ben bu kadar umutsuzken hamile olsam ne güzel olurdu. acaba derecem falan mı bozuk benim (illa bi şekilde kandırcam kendimi )

aslında yapmak istiyorum da psikolojime göre hareket edeceğim artık canım, hayal kırıklığı yaşamak da zor çünkü ne bileyim..
yaparsam mutlaka yazacağım sizlere
ff üyeliği nasıl olmuyor yaa :S
geçen yine yapamadı bi arkadaş önermek falan gerekiyormuş dur ben senin yerine kayıt olmaya çalışayım mı bir de ben deneyeyim

canım Rabbim ol desin yeter, diyorum ya derecen bozuktur belki, yöntem çok doğru elbette ama her gün her an istisnalarla karşılaşabiliriz
sen ümidini de yitirme, ama çok da umutlanma
(diyene bak )
zor bu ayarda durmak tabii, biz ya dip yapıyoruz ya da hamişim diye geziyoruz ortalarda

slm hnm lar bende tabloya katılma istiyorum ama nasıllll:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…