Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah canım allah razı olsun dualarına beni de kattığın için, inşallah hislerinde yanılmazsın
ben de topiğe güveniyorum bu ara bir bereketliyiz ki anlatamam, Rabbim bizi ne nasiplendir diyorum, inşallah da öyle olur
bekleyip göreceğiz canım

Kızlaarr hu huu neler kaynattınız ben yokken misafirim vardı giremedim.şimdi uğurladm aldım telefonu elime bi dalayım dedim k.k ye

Kızlaarr hu huu neler kaynattınız ben yokken misafirim vardı giremedim.şimdi uğurladm aldım telefonu elime bi dalayım dedim k.k ye

bildiğin gibi canım her şey bir yaramazlık bir değişiklik yok
ben biraz önce bir iki saat kestirmişim kalkıp ölçeyim dedim 37,5 normalde gece dinlendikten sonra ölçtüğümde 36,7 falan çıkardı maximum
ateş basıyor ayaklarım iki gündür buz gibi çorap terlik giydiğim halde
bu belirtileri yaşayan var mııı keşke hamiş olsammmm

canım bu da senin grafiğin henüz minik ama olsun
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablo yapan ellerini evlatların öpsün inşallah

ayy aynı benim kocam..
bebiş ne yapıyor üzmesin seni döverim bak diyo habire
inşalllah hiçbirimiz hayal kırıklığına uğramayız

Hayatım ateş basma olayı bendede var inan akşam misafirleri üşüttüm belkide klimayı arada kapattım sıcak oluyo diye.kız yarına nasıl bekleyecez allah biliyoya benim içimden geçen hamilesin bide geçen ay satımız aynı gün bebeklerimizde aynı ay doğar inşallahhhh

Son düzenleme:
herkese gunaydin. pazar uykusu agir basmis herkese bugun :))

yani ekinci. catlattin beni burda. saat kac oldu. su degerini girsene guzelim.

kızlaar bugun atesimi sabah ölçtüm 37.1 yanı düşüş yok sımdılık..6 gun kaldı acaba düşer mi yaaa.karnım kasıklarım cok agrıo özellikle öglen cok kötü oluorum oruc tutuyrum acaba ondan kasıklarım öglen agrıo olabılır mı.

Yok canım benim oruçtan ağrımaz,inşallah bebiştendir 28.günmde benmde regl gelmiş gibi ağrıdı korkmuştum. İlk regli dönemindeki ateşin kaçtı ve ayın kaçıydı?

Yok canım benim oruçtan ağrımaz,inşallah bebiştendir 28.günmde benmde regl gelmiş gibi ağrıdı korkmuştum. İlk regli dönemindeki ateşin kaçtı ve ayın kaçıydı?
cnm bnm hep 36.5 oluodu..ınsallah dedııgın gıbıdır bebıs yerlesıodr..göbegımden asagı kadar cızgı ınıo kahve..buna cok sevınmstım..hala duruo önce yoktu..ama bgn test yaptım bebetıme negatıf:2:

Regilden buyana kaçıncı günündesin? Boşver testi benim 30. Günde bile göstermedi namussuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…