valla ben de umudumu kestigim ay hamile oldugumu ogrendim. o nedenle umitsiz olma asla. illaki allah uygun bulunca verecek bebisleri.
ama öyle bisey ki icimdeki his anlatamam sana. seni gormeden tanimadan neden bu kadar kuvvetli hissim anlayamadim ben de. insallah yanilmam insallah ettigim tum dualar kabul olmustur.
Kızlaarr hu huuneler kaynattınız ben yokken misafirim vardı giremedim.şimdi uğurladm aldım telefonu elime bi dalayım dedim k.k ye
tablo yapan ellerini evlatların öpsün inşallah
ayy aynı benim kocam..idrar numunuesini daha damlatırken size heber vermek de geçecek aklımdan emin ol canımmm
biraz iğrençleştim ama idare edin
inşallah güzel haberler veririm, inşallah vardır bebiş, aklımdan çıkarmak istiyorum kafamı dağıtayım diyorum dağılmıyor yaa
aklım fikrim bebişte, benim de eşimin de
sabahları nasılsınız bebişle diyor yani o kadar artık abarttık olayı
neyse evrene pozitif mesaj göndermiş oluyoruz bir yandan da iyi oluyor
tablo yapan ellerini evlatların öpsün inşallah
ayy aynı benim kocam..
bebiş ne yapıyor üzmesin seni döverim bak diyo habire
inşalllah hiçbirimiz hayal kırıklığına uğramayız
amiiiin canım bu ne güzel dua böylee
bildiğin gibi canım her şey bir yaramazlık bir değişiklik yok
ben biraz önce bir iki saat kestirmişim kalkıp ölçeyim dedim 37,5normalde gece dinlendikten sonra ölçtüğümde 36,7 falan çıkardı maximum
ateş basıyor ayaklarım iki gündür buz gibi çorap terlik giydiğim halde
bu belirtileri yaşayan var mııı keşke hamiş olsammmm
herkese gunaydin. pazar uykusu agir basmis herkese bugun :))
Günaydın canım,ben sabah saat 8de uyandımfazla uyuyamıyorum sende nasıl durumlar?
karanfılceee nerdesınn?
gormedim birkac gundur
yani ekinci. catlattin beni burda. saat kac oldu. su degerini girsene guzelim.
kızlaar bugun atesimi sabah ölçtüm 37.1 yanı düşüş yok sımdılık..6 gun kaldı acaba düşer mi yaaa.karnım kasıklarım cok agrıo özellikle öglen cok kötü oluorum oruc tutuyrum acaba ondan kasıklarım öglen agrıo olabılır mı.
cnm bnm hep 36.5 oluodu..ınsallah dedııgın gıbıdır bebıs yerlesıodr..göbegımden asagı kadar cızgı ınıo kahve..buna cok sevınmstım..hala duruo önce yoktu..ama bgn test yaptım bebetıme negatıf:2:Yok canım benim oruçtan ağrımaz,inşallah bebiştendir28.günmde benmde regl gelmiş gibi ağrıdı korkmuştum. İlk regli dönemindeki ateşin kaçtı ve ayın kaçıydı?
cnm bnm hep 36.5 oluodu..ınsallah dedııgın gıbıdır bebıs yerlesıodr..göbegımden asagı kadar cızgı ınıo kahve..buna cok sevınmstım..hala duruo önce yoktu..ama bgn test yaptım bebetıme negatıf:2:
cnm 23 yada 24.gun sanırım..zaten 30 gunde bır adet oluyrum.Regilden buyana kaçıncı günündesin? Boşver testi benim 30. Günde bile göstermedi namussuz
cnm 23 yada 24.gun sanırım..zaten 30 gunde bır adet oluyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?