Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlım sana hesap açtım, başka üyelerden davetiye falan istemedi
istersen teslim edeyim hesabını, istersen adetinle ilgili bilgileri ver ben gireyim şimdilik
sonra teslim edeyim
ama mesajlarına bak canım

gel tabii ki canım..
topiğin ilk sayfasında yazıyor ff ye nasıl kayırt olacağın
ama ben olamadım dersen senin için hesap açabilirim eğer istersen

tşk. ederim baktım ama kafam iyice karıştı zaten bu yöntemi ilk kez duyuyorum klomen ler ovulasyon ateş ölçme iyice allak bullak oldum sanki hiç hamile kalamıcam ne zormuş :18: yardımcı olursan çok sevinirim

alayım hemen sana canım
bana istediğin kullanıcı adını ve istediğin şifreyi ve mail adresini ve son adet tarihini doğum tarihini yaz özel mesajlardan
alayım hemen

alayım hemen sana canım
bana istediğin kullanıcı adını ve istediğin şifreyi ve mail adresini ve son adet tarihini doğum tarihini yaz özel mesajlardan
alayım hemen

ben sitesine girdim sonuna kadar geldim ama en sonunda tıkandım ısı filan diyo karıştırdım yardımına ihtiyacım olacak

tatlım sana hesap açtım, başka üyelerden davetiye falan istemedi
istersen teslim edeyim hesabını, istersen adetinle ilgili bilgileri ver ben gireyim şimdilik
sonra teslim edeyim
ama mesajlarına bak canım

aynen ya tablosuz güzel olmuyor
tablosuna girsin de her şeyini görelim

peerikizi ve filozof21
nereye kayboldunuz kızlaaar

ççok tşk ederim canım ya..
anneme geldim.
sohbet muhabbet derken neti unuttum
ayy ver bana tablomu..
ayy çok sevindirik oldum...
lay layy layy duysun dostlar artık benimde bir tablom varrrrrr
çok mu abarttım
dün için 36.7
bugün için 36.5 yazar mısın?

oohhh. yeni hanimlar yeni tablolar. ne kadar guzel olacak :)

Son düzenleme:
sabah test yapsan ya bi ekinci. olmaz mi. hiiiii.

idrar testlerim bitmiş canım yaa
yarın alırsam artık pazar sabahı yapayım diyorum
pazar sabahı DPO11 olacağım çıkar artık herhalde yani varsa bir şeyler :18:

seni uzmek ya da umitlendirmek istemiyorum. ama allah biliyir kalbimi. basindan beri hep bu ay sende bebek var diye hissediyorum ve tabiki de meraktan catliyorum. o zaman testin sonucunu hemen yap yazinca.

seni uzmek ya da umitlendirmek istemiyorum. ama allah biliyir kalbimi. basindan beri hep bu ay sende bebek var diye hissediyorum ve tabiki de meraktan catliyorum. o zaman testin sonucunu hemen yap yazinca.

idrar numunuesini daha damlatırken size heber vermek de geçecek aklımdan emin ol canımmm
biraz iğrençleştim ama idare edin
inşallah güzel haberler veririm, inşallah vardır bebiş, aklımdan çıkarmak istiyorum kafamı dağıtayım diyorum dağılmıyor yaa
aklım fikrim bebişte, benim de eşimin de
sabahları nasılsınız bebişle diyor yani o kadar artık abarttık olayı
neyse evrene pozitif mesaj göndermiş oluyoruz bir yandan da iyi oluyor

valla ben de umudumu kestigim ay hamile oldugumu ogrendim. o nedenle umitsiz olma asla. illaki allah uygun bulunca verecek bebisleri.
ama öyle bisey ki icimdeki his anlatamam sana. seni gormeden tanimadan neden bu kadar kuvvetli hissim anlayamadim ben de. insallah yanilmam insallah ettigim tum dualar kabul olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…