Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm,ozaman test yapıp kafanı karıştırma.peki yumurtladığın günü biliyomusun?ateşini günlük kaydetdiysen yazsana buraya bakalım
evet cnm ovulasyon testınde 28inde çift çzgiti gördüm.eşim görevdeydı 30unda geldı kacırdım mı bilmıom artık ama pek de ınanmıorum alllah bılır herseyı ovu bıle bazen bos..ateşimi ovulsyon gunlerınde takıp etmedım bı adetten önce bakmıstım adetlıyken bıde bgnlerde.yanı düzenlı bı takıp yok malesef.

Ozaman sen erken yumurtladın,hayırlısı olsun bakalım Allah gönlüne göre versin

Ozaman sen erken yumurtladın,hayırlısı olsun bakalım Allah gönlüne göre versin
evet cnm 11.günde yumurtlama oldu..erken yanı..kacırmısmıyımdr yaa.öncekı hamılelgmde kı belırtı var ama yınede ümit etmek istemıorum..sana sorum olcakk sen hamılesın galıbaa allah saglıklı bısekılde kucagına almak nasip etsın senın göbegınde kahve cızgı olsumsmydu acık renk..bı topıkte eskıden bu cızgıyle anlarlarmıs yazmıslar.bende de yenı oldu.ümitlensem mi bilemedım malum esım 30unda geldı

kızlar benimde sabah 8 de ölçtüm 36.3:2::2:
düşmüş ya..
sonra uyudum 9:30 da uyandım ölçtüm 36.4
galiba adet geliyo:18::18:

kız sen daha kan testi yaptırmadın mı yahuuu.ben coooooktan yaptırmstım

ya emin olamadığım için kana bile gitmek istemiyorummm:2::2:
böyle ümitlenmekte güzel acabalarla
ama sonuç olumsuz çıkarsa çok üzülürüm..
gerçi şuda var ki bugün çocuk meselesini bir kez daha düşünmem gerek demeye başladım
çok mutsuzum çokkkk

noldu canım kım üzdü neden mutsuzum dıosunnn

Sağol canım allah razı olsun.şimdi dışardayım çizgiye bakamam ama eve gidince hemen bakacam insallah kaçmamistır eşin ne iş yapar? Sperm üç gün yasiyo diye biliyom.yumurtlamadan önce varmıydı çalışma? Bence var yada yok kanda seninkide çıkar ama inşallh bebis vardır

canım eşim subay.adetlıyken göreve bı gıttı 17sınde 30unda geldı.ama bnm ovu 28indeydı ..nette cıft cızgıyı gördgunuzde 24 48 saat saat ıcınde catlar dıo esım ozaman gelmstı ama cokta dıkkat etmedık yastık vs hıc koymadım..kan için erken değil mi çkar mı acabaa...ıkı gun önce test yapmtım ıkıncı czıgı sonradan cıktı yanı gecersız oluomus.

canım adetini biraz daha bekle derim, bebiş varsa nasılsa öğreneceğiz
sonrası hayal kırıklığı olmasın

aynen öyle,ekinci ve meleklaw hadi girin artık şu ateşlerinizi

yani ekinci. catlattin beni burda. saat kac oldu. su degerini girsene guzelim.

canlarımgeldimmmmm
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşim sabitlendi sanki gece bir ara ölçtüm meraktan 37leri gördüm yoook artık dedim
ama benim ateşim zaten düşmez pek, düşük ateşle adet olmam genelde ama
adetten sonra düşer genelde
ama adete kadar hiç meme uçlarımın sızladığını bilmem, ovulasyonda sızlar geçerdi bu sefer ne oldu anlamadım
yarın sabah 36,8'i görürsem ümitleneceğim
geçen aylarda baktım DPO11 de 36,5 çıkmış ertesi gün de 36,4le adet olmuşum
bakalım bu ay nasıl olacak

Son düzenleme:

ates durumuna bakilirsa yarin 36.8 olup sabitlenecek gibi geliyor bana seker.

kız sen hamişsin hamişşşşşşş

aysumm. sen nerdesin canim? ben mi takip edemedim.

Kızım seni bekliyecez diye kalbimiz duracak bak hamileyizde bizi üzme
Tatlım iyice ümitlendim ben sen yarın muhakkak test yaptır

aysumm. tablonun masallahi var. son iki gun senin de. insallah sen, ekinci bir de meleklaw dan guzel haberleri arka arkaya aliruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…