Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tşk. ederim bu yöntemlemi kaldın sen ? hmmmm buarada şanlısın periyodların düzenli bunun önemi çok var mış ...
canım merhaba
hemen cuteheart adına cevap vereyim sana
cuteheart tam ateş ölçmeye başladı hamiş kaldı yanlış bilmiyorsam
adetlerin düzensizse ve eğer hala doktor kontrolünde değilsen git derim canım
ben 1,5-2 ayda bir adet oluyordum, ultrasonda PKO görüntüsü yok diye tanı koymamışlardı hiç bir doktor
ama varmış, testosteron yüksek çıktı üstelik çok kılsız biri olmama rağmen, LH yüksek çıktı
zaten eşittir PKO oluyor bunlar
allah muhafaza inşallah çıkmaz da beni gittiğim her doktor anlayamadı canım
düzensiz adet bir belirti olabilir
sakın paniğe kapılma PKO'muyum acaba diye
benim işim bir klomenle çözüldü gibi
yeter ki tanı konsun
doktora görün yani tatlım

bir defasında koyu lekelenmelerim olmuştu 1 hafta 10 güN boyunca hamilelikten şüphelendi kan verdim abi o zamanlar korunuyodum negatif çıktı doğal olarak ama birşey sölemedi pko benzeri sorun yok görünüyo dedi ver tarlusal dı yalnış hatırlamıyosam regl söktürü onu kullandım bitti 10 gün kadar sonra adet oldum öle devam etti....daha sonra bebişe karar verdik korunmayı bıraktım yine muayene oldum skıntı varmı gebeliğe yönelik muayene test filan bi sıkıntı yok dedi ama kalmadım henüz 4-5 ay devam et dedi çalışmalara sonra gel şimdi bende bu zamana kadar ne kür ne takip hiç bişe yapmadım burdan birikim yapıorum sağolun sizlerde yardımcı oluyosunuz Allah'ın izniyle çıkmaz inş. bir sıkıntı çok sıkıldım bu süreçten işin keyfi kaçtı sırf bebek düşünür oldum buda hoşuma gitmiyor . Sen hamilemisin bu arada ?

canım yumurtlaya bilirsin tabi umutsuz olma çalışmaya devam et.kızlarda benim 27. gün çatladığımı düşünüyor yarına belli olur.bende ilk defa bu kadar geç çatladım.bu geç çatlamalar bize bu ay bebeiş getirir inşallah.

canım tabloya eklemişsin sağol.ama merice25 yazmışsın canım merice35 olucak canım.

kızlar şu ara başım çok dumanlı kusura bakmayın :111:

tam bi sakin net başına geçemedim okullar başladı.. memleket vs.. düzeltmeye çalışıyorum inşallah

canım hamileyim galiba, dün akşam vve bu sabah çift çizgili testler havada uçuştuu
yarın doktor kontrolüm var ama belki akşam üstü ararım doktoru boşsa gideriz hemen belli de olmaz
henüz kan testi yapmadık ama bakalım idrarlar pozitif ve ateşim yüksek BAT yarın
adetin 3. günü TSH LH FSH prolaktin ve E2 bakıldıysa, yapıldı dediğin tetkiklerde sorun yok tatlım, herkesin tam gününde düzenli olacak diye bir kaide yok
inşallah sorunsuz kendiliğinden hamile kalırsın
dönem dönem yıl içinde her bayanın 2 kere başına gelebilir adet gecikmeleri
tetkikler yapıldı diyorsan hiç kafana takma tatlım
sırf bebek düşünme konusu da yani hiç yardımcı olamıyorum o konuda maalesef canım, aynı dert bende de vardı/var/olacak
yapacak bir şey yok bebiş bebiş diye her gün, başka şey düşünemez oluyor insan
ama başka şeylerle vakit geçirmek gezmek tozmak iyi gelir

Son düzenleme:

ayyy inş. hayırlısyla hamilesindir yaaaa ne kadardır zmandır uğraşıyosun nasıl bir yol izledin cnm ?

ayyy inş. hayırlısyla hamilesindir yaaaa ne kadardır zmandır uğraşıyosun nasıl bir yol izledin cnm ?

canım 16 eylülde 3 yıl boyunca kullandığım hapını bıraktım
21 eylülde doğum kontrol hapsız ilk döngüm başladı (4 ay önce)
sonra ateş ölçmeye ve ovulsayon testi yapmaya karar verdim adetlerim düzensizdi kendimi bildim bileli
ovulasyon testi her hafta pozitif verince işgillendim PKOdan
o ilk döngüm 45 gün sürdü ama yumurtladım
sonraki ay 66. gün sürdü (o ay içinde hapla adet oldum yani artık tedavim başlamıştı)
bu ayınbaşında da klomen verdi doktor adetin 5. günü 5 gün boyunca günde iki kere içtim
sonra da doğal yolla yumurtladım ve şimdi de çift çizgiii
inş. kanda da çıkar
benim hikayem böyle canım
ama ateş sayesinde yumurtlasığımı da anladım yumurtlamadığımı da
kesinlikle bu yöntem ultrason kadar doğru
ovulasyon tsti yorumlama açısından zor çünkü ikinci çizgi birinciden koyu olması lazım falan
herkes ikinci çizgi silik de olsa yumurtladım mı acaba diyor, yorumlaması zor
artı PKOlularda zaten sürekli pozitif çıkıyor ovulasyon tsti
en güzel ateş arkadaşım, hergün düzenli ölç,tablonu oluştur, hep beraber yorumlayalım

Son düzenleme:

ekincim saol canım sen yazmışsın yerime. daha yeni vakit buldum ben.

peericim; ben düşük yaptıktan sonra kötü bir dönem geçirdim. burayı buldum ve iki ay ateş ölçtüm ama siteye kayıt olmadım. öylesine kendi kendime ölçüyordum. sonra her adet oluşumda kafayı yemeye başlayınca dedim ki bırak herşeyi rahat ol. olursa olur olmazsa kısmet. tavi kürtaj sonrası benim yumurtlamada kaydı bu arada. akıntılardan kontrol ederek anladım yumurtlamanın yaklaştığını. sonra dayanamadım reglmin17. günü tekrar ateş ölçmeye başladım. birden 18. gün arttı derken derken işte. çokkk şükür şimdi ikinci kez hamileyim :)) darısı başına olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…