Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Taze hamis gunaydin :)) bakiyorumda erkencisin annelik heyecani sanirim benim ates fena degil gibii 36.7 iki gundur test yapsam cikmaz 9.gunde su bir kac gunu gecirsem oyyy oyyy
hahahha aynen öyle valla baksana hergün öğleden sonra saat ikilere kadar bizi bekleten hatun bugün erkenden kalmış neyse hayırlısı artık darısı bizim başımıza inşallah melekcim senin ateşin de çok iyi gidiyor maşallah inşallah bi kaç güne seninde güzel haberlerini alırız

Sagol canim darisi basimiza ve diger tum arkadaslarin basinaaa insallah canim eger yarin ates yukselirse anlariz dun yumurtan catlamis olur yine duserse bir dr gozukmede fayda var liliyumu hep hatirlarim bu durumlarda belli olmaz sen calismayi elden birakma bu arada

kızlar evde test yaptım ve pozitif

Güzelim benim, ne mutlu oldum anlatamam. İlk geldiğinde tablom çirkin ördek yavrusu şuna bakın diyip duruyodun, bak Allah neleri nasip etti sana. Keyfini çıkar güzelim, hadi bol şans...

Meleeeeeeeek, geçen ay kısa sürmüştü döngün, bu ay bebiş olabilir sende

Meleeeeeeeek, geçen ay kısa sürmüştü döngün, bu ay bebiş olabilir sende

Ay insallah canim bir yanim olabilir diyor bir yanim onemli gunlerde iyi calisamadin mucize olmaz diyor oyle karisigim yani :)) progestan hap adet gunumu uzatacak sanirim adetim duzensizdi cunku. Eee sen de catladin catlayacan aman sen bizim gibi tembellik etme bugunler senin icin cok onemli

Kalbim senden yana güzelim. Bu ay içim kıpır kıpır. Çatlamak üzereyim evet bende öyle tahmin ediyorum, full halvet :))
Eşim sabah daha dereceyi elime alırken soruyo kaç kaç diye, komedi olduk yaw. Bu aradaa diğer 1 topicte bu yöntemi anlattım, burası biraz hareketlenmiş gibi, hadi hayırlısı hepimiz için...

yelizzz deniz ben ben bu dijital ateş ölçeri temin edemedim bu ay bu treni kaçırdım sanırım

Tüm eczanelerde var güzelim, bugün bulmaya çalış ve sabah başla...

evet cnm eczaneden temin edebileceğimi tahmin ediyorum fakat bizim şirket sıkıntılı c.tesi günü tüm günü biraz erken çıkıp koştur koştur gittim eczaneye kapanmıştı demiştin ya adetin 1. günden başlşa vakit kaybetme ama benim adet biteli bugün 4 gün oldu cok zaman geçirdim sanırım marta kalıyor bu yöntem

canım öyle deme ya illa daha da yükselecek diye bir şey yok, normal yumurtlama ateşinde de seyredebilir hamilelik
hemen umutsuzlanma bakalım, inş. vardır bir şeyler

ataktasın canımm,çok güzel yükselmiş tablon, 27. gün yumurtlamışsın gibi gözüküyor, ilerleyen günlerde yine bakarız canım

hanik hanim... nerde kan testi sonucu

henuz gec degil bence canim. hemen al dereceyi yarin basla olcume.

gunaydin taze anne. iste istedigim çakılı ates tablosu )
canım tam senin tablolar işte sabit giden yüksek ateş düşmez hiç inşallah Allahımmm

Hey pozitif test sen nelere kadirsin bizi burda öğleden sonralara kadar ateşini girmeyip çatlatan ekincimiz bile erkenden kalkmış canımm tekrar gözünaydın
haklısın canım heyecandan pek uyuyamadık zaten meroooom,
ama eşim sabah şehirdışına gitti erkenden o yüzden uyandık aslında
ama heyecan basmasından da uyuyamadık o da bir gerçek
Taze hamis gunaydin :)) bakiyorumda erkencisin annelik heyecani sanirim benim ates fena degil gibii 36.7 iki gundur test yapsam cikmaz 9.gunde su bir kac gunu gecirsem oyyy oyyy
canım aynı heyecan sana da bassın inşallah tez vakitte, rabbim her isteyene yaşatsın mucizesini inşallah
ateşin süper, azıcık daha sık dişini, inşallah da sonrası bebiş olsunnnn

evveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet işte bu hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin, sağ salim kucağına almak büyütmek nasip etsin darısı benim başıma inaşallah

yağmuuurum geldin miiii, ateşin azıcık atak yapmış, bakalım ilerleyen günlerde ne olacak, inşallah yumurtlamışsındır da yükselir tatlımm
dün akşam pozitifi görünce hem de kopkoyu, heyecan bastı tabiii
rabbim sana da gööstersin o çift çizgiyi ve kucağına alacağın günleri inşallah
kendine iyi bak tatlım aman hasta falan olmaa, sıcak bir şeyler iç toparla kendini bakalımmm:2:

Güzelim benim, ne mutlu oldum anlatamam. İlk geldiğinde tablom çirkin ördek yavrusu şuna bakın diyip duruyodun, bak Allah neleri nasip etti sana. Keyfini çıkar güzelim, hadi bol şans...

yelizim sen beni ağlattın vallahi....
hiç unutamam o tabloyu 66 gün sürdü namuzsuz, en iyisi 45 gündü... güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım
Rabbim her şeyi gönlüne göre versin inşallah

Son düzenleme:
bu arada meroo. ilk sayfadaki listede senin ates tablon yerin merice25 inki var. haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…