3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar günaydınn
sabah tekrar test yaptım, pozitif, Allahım gözlerime inanamıyorum, bugün en geç yarın doktordayız Allah nasip ederseee[/COLOR]
hahahha aynen öyle valla baksana hergün öğleden sonra saat ikilere kadar bizi bekleten hatun bugün erkenden kalmışTaze hamis gunaydin :)) bakiyorumda erkencisin annelik heyecani sanirimbenim ates fena degil gibii 36.7 iki gundur test yapsam cikmaz 9.gunde su bir kac gunu gecirsem oyyy oyyy
hahahha aynen öyle valla baksana hergün öğleden sonra saat ikilere kadar bizi bekleten hatun bugün erkenden kalmışneyse hayırlısı artık darısı bizim başımıza inşallah melekcim senin ateşin de çok iyi gidiyor maşallah inşallah bi kaç güne seninde güzel haberlerini alırız
kızlar evde test yaptım ve pozitif
Meleeeeeeeek, geçen ay kısa sürmüştü döngün, bu ay bebiş olabilir sende
Ay insallah canim bir yanim olabilir diyor bir yanim onemli gunlerde iyi calisamadin mucize olmaz diyor oyle karisigim yani :)) progestan hap adet gunumu uzatacak sanirim adetim duzensizdi cunku. Eee sen de catladin catlayacan aman sen bizim gibi tembellik etme bugunler senin icin cok onemli
yelizzz deniz benben bu dijital ateş ölçeri temin edemedim bu ay bu treni kaçırdım sanırım
nerede takıldığını anlayamadım :s
Tüm eczanelerde var güzelim, bugün bulmaya çalış ve sabah başla...
Günaydın umarım herkez için güzel bir pazartesi olur :)
Bu arada tabloda yeterince değişiklik oldu fakat bu ay pek olmayacak gibi sınırlarda geziyorum. Biraz daha artsa ya şu ateş :))
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
işte buda tablom.37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
atesin dusmeden boyle devam eder insallah.
Hayatım ateşin çok güzel,inşallah bebişin seninledir
canım öyle deme ya illa daha da yükselecek diye bir şey yok, normal yumurtlama ateşinde de seyredebilir hamilelik
hemen umutsuzlanma bakalım, inş. vardır bir şeyler
ataktasın canımm,çok güzel yükselmiş tablon, 27. gün yumurtlamışsın gibi gözüküyor, ilerleyen günlerde yine bakarız canım
canım öyle deme ya illa daha da yükselecek diye bir şey yok, normal yumurtlama ateşinde de seyredebilir hamilelik
hemen umutsuzlanma bakalım, inş. vardır bir şeyler
Bakalım artık hayırlısı. sabah olsun ateş ölçeyim diye sabırsızlanıyorum. :))
evet cnm eczaneden temin edebileceğimi tahmin ediyorum fakat bizim şirket sıkıntılı c.tesi günü tüm günü biraz erken çıkıp koştur koştur gittim eczaneye kapanmıştıdemiştin ya adetin 1. günden başlşa vakit kaybetme ama benim adet biteli bugün 4 gün oldu cok zaman geçirdim sanırım marta kalıyor bu yöntem
canım tam senin tablolar iştegunaydin taze anne. iste istedigim çakılı ates tablosu)
haklısın canım heyecandan pek uyuyamadık zaten meroooom,Hey pozitif test sen nelere kadirsinbizi burda öğleden sonralara kadar ateşini girmeyip çatlatan ekincimiz bile erkenden kalkmış canımm tekrar gözünaydın
canım aynı heyecan sana da bassın inşallah tez vakitte, rabbim her isteyene yaşatsın mucizesini inşallahTaze hamis gunaydin :)) bakiyorumda erkencisin annelik heyecani sanirimbenim ates fena degil gibii 36.7 iki gundur test yapsam cikmaz 9.gunde su bir kac gunu gecirsem oyyy oyyy
evveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet işte bu hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin, sağ salim kucağına almak büyütmek nasip etsin darısı benim başıma inaşallah
günaydın herkese dünden beri çok hastayım boğazım çok acıyor yine kaptım şifayı :2:
bugün hastalıktan mıdır neden yükseldi ateşim ama sanırım hasta olduğum için bu ay umut yok biliyorum inşallah en yakın zamanda adet olurum
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yağmuuurum geldin miiii, ateşin azıcık atak yapmış, bakalım ilerleyen günlerde ne olacak, inşallah yumurtlamışsındır da yükselir tatlımmhahahha aynen öyle valla baksana hergün öğleden sonra saat ikilere kadar bizi bekleten hatun bugün erkenden kalmışneyse hayırlısı artık darısı bizim başımıza inşallah melekcim senin ateşin de çok iyi gidiyor maşallah inşallah bi kaç güne seninde güzel haberlerini alırız
Güzelim benim, ne mutlu oldum anlatamam. İlk geldiğinde tablom çirkin ördek yavrusu şuna bakın diyip duruyodun, bak Allah neleri nasip etti sana. Keyfini çıkar güzelim, hadi bol şans...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?