henuz gec degil bence canim. hemen al dereceyi yarin basla olcume.
bak bu çirkin ördek yavrusunu arayıp senin için buldum ff den
Eki Görüntüle 569823
süper gidiyorsun canım :) bie de benimkine bak
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geçen aya göre aslında gelmedi daha yumurtlama zamanım ama :S herkesin tablosuna göre bir değişik benim tablomçirkin ördek yavrusu gibi kimsenin tablosuna benzemiyor tablom zaten dün çekilen yumurtlama çizgisi de yok oldu, düşük ateş girmekten
bıraksam mı acaba ateş ölçmeyi, boşu boşuna moralimi bozuyor
ciddimisin
canım yarın beklenen adet günüm bir de randevum o zamanaydı dedim yarın gidelimhanik hanim... nerde kan testi sonucu
aynen canım ben de baktım şimdi merooo nun linkini bir daha yollayacağım karanfilceye özel mesajdanbu arada meroo. ilk sayfadaki listede senin ates tablon yerin merice25 inki var. haberin olsun.
ben ağlanıyorum diye karanfilcemm bana aramış bulmuş daha berbat tablolar
canımsızınız vallahi ağlattın beni yeliz
heheheh kıyamam yaa demek çirkin ördek yavrusu gibiben ağlanıyorum diye karanfilcemm bana aramış bulmuş daha berbat tablolar
canımsızınız vallahi ağlattın beni yeliz
canım yarın beklenen adet günüm bir de randevum o zamanaydı dedim yarın gidelim
annemle kayınvalidemle gideriz hepberaber
mutlaka yazacağım değeri size canımm
benim de sizinle canımmmAğlama kuzum, bugün senin bayram günün...
Kalbim seninle, seninde bizimle olsun acer gebecik
heheheh kıyamam yaa demek çirkin ördek yavrusu gibial bak işte benim ki de çirkin ördek yavrusu gibim
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bak umutlandım şimdi yani bende hala yımırtlayabilirim dimeeeya karanfilce sana ff de bulmuş ya örnek bana niye kimse bulmuyor nasıl görebilirim bulabilirim benim tabloma benzer tabloları ki
heheheh kıyamam yaa demek çirkin ördek yavrusu gibial bak işte benim ki de çirkin ördek yavrusu gibim
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bak umutlandım şimdi yani bende hala yımırtlayabilirim dimeeeya karanfilce sana ff de bulmuş ya örnek bana niye kimse bulmuyor nasıl görebilirim bulabilirim benim tabloma benzer tabloları ki
anladım canım yani yarın ultrasonda gözükebilir de gözükmeyebilir de diyorsuncanim. diger sayfada okudum. benim 4 +6 da karin ultrasonunda rahim kalinlasmasi ve ic gebelik oldugu gorundu. kismetse senin de gozukur cunku 5. haftadasin. diyelim gozukmedi korkacak birsey yok diger hafta gozukur. hiccc korkma.
soyle dusun. yaklasik 5 gun regl olsan. +4 gun olcum yapmadim. toplam 9 gun olmus. desekki ortalama regl suren 28 gun; o zaman hemen olcmeye baslasan iyi olur. en kotusu diger ay icin veri olur elinde.
aaay inşallah canım yaaa ağzından bal damlıyor rabbim hepimize tez zamanda hayırlısından versin inşallahŞekerpare, bu ay bence vücudun dinlenmede, belki önümüzdeki ay 2-3 yumurtan olur, bu ayın acısını ikiz - üçüz olarak tamamlarsın. Takılma sen tablona çok fazla, umut dünyası, belkide yumurtlarsın, kimbilir?
haydi buuul buuuulcanım umutlan tabii ki, o benim66 günlük tablo nereyee çift çizgi nereye düşün
sen bulamıyorsan ben sana bulurum canımmm ayıpsınn
kızlarr selan ben pıhtılaşma topıgındenım benım su tablomu bırınız yorumlayablılrmı adetıme 5 6 gun felan var, cok dusuk ateşim bugun yukseldı bıraz sizce umut varmı
420db9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım umut olmaz mı, Tabii ki umut var, güzel gidiyor, ama bir şey söylemek için erken tabii kikızlarr selan ben pıhtılaşma topıgındenım benım su tablomu bırınız yorumlayablılrmı adetıme 5 6 gun felan var, cok dusuk ateşim bugun yukseldı bıraz sizce umut varmı
420db9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada meroo. ilk sayfadaki listede senin ates tablon yerin merice25 inki var. haberin olsun.
anladım canım yani yarın ultrasonda gözükebilir de gözükmeyebilir de diyorsun
peki şey diyeceğim kuzum, alttan muayene etmez değil mi folikül takibi gibii :18:
onu kimse gibi ben de sevmiyorum vajinal ultrasonu
herhalde karından bakar:44:
adet periyodum düzensiz ( 28-30-35-40) böyle saçma sapan adetlerimde öle en fazla 7 en az 5 gün :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?