iyim sağol canım 4 günlük kısa bi tatil oldu..ateslı hatunlarrrr ıyı gecelerrrr
umarım herkes ıyıdır
bıkac gundur pek takıp edemedım, annemdeydım.
Karanfılce sen nasılsın canım ozledım
sende memleketteymıssın sanırım.
ben bu ay yumurtlamadım galiba...:26:
iyim sağol canım 4 günlük kısa bi tatil oldu..
sen nasılsın bebiş nasıl isim filan düşündünüz mü??
sanırım ben de akıntılar ve ağrı onu gösteriyor.
yumurta olmayınca çok erken oluyorum da..
güzel bi isim koyarsınız inşallah ve de ismiyle yaşarsagol cnm sukur
bıkac gundur kasık agrım oldu brz
dr uma danıstım dınlenıyorum smdı
fazla yorulmaya gelmıyo.
Kızımda ıyı cok sukur. Baya oldu gormeyelı.haftaya ıns gorusucez.
Isım konusu muallak bızde daha, fıkırler var da netlesmedı
sende ıyı yapmıssın kısa da olsa hava degısımı ınsana ıyı gelıyor
ee bıde ana olunca yolun sonunda
naz034 senden naber canım
durun kızlar yumurtlarsınızz daha kac gunlerdeısnızkı
tablolara hıc bakamadım ama olctunuzmu
bende 17.günümdeyim.gecen ay 12. günde aşılamam olmuştu.şimdi hiççççç bişi yok.ff çizgiyi çekemedi çünkü çizgi cekecek ateş yok hala...yokh bu arada kızın olacagını yeni öğrendim.ben o kısmı kaçırmışım.hey gidi günler...çok çabuk geciyor haa.bi ara topik açmıştın.bebek diyeni vururm diye...şimdi hamilesin biz hala yerimizde sayıyoruz.nereye kadar sayıcaz onu da bilmiyorum.bu topikte eskilerden kimse kalmadı beaaa..herkescikler hamiş yada bebiş bakıyo...yeni arkadaşları pek takip edemedim.falan filan....off off efkarlandım yine...
güzel bi isim koyarsınız inşallah ve de ismiyle yaşar
dikkat et kendine herkes bir olmuyo işte.. kimi ne işler yapıyo bişey olmuyor. riske atmamak lazım..
ben ölçmedim baktım akıntı koyulaşmaya başladı adet ağrısı da geliyo akıntı girdim ki kaçıncı gündeyim öğreneyim :111:
24 müş
benim eşim de kimya müh.
senle yaşıt sayılırız ben de yeni 27 oldum.
bugün aile hekimim hemşireye yönlendirdi takip yapıyorlarmış kayıt filan. 22 yaşında evlenmişsiniz çocuğunuz yok mu dedi kötü oldum tabi biraz.. zaman çok çabuk geçiyor.
offf ne tezler çürüttük biz
ayyy kızlar daha ilk ayından hamile kalmak böyle bişey herhalde napcaksınız vipi mipi
hamile kalsam bırak vipi herşeyi toptan bırakırım inanın ki..
canlarımm çok teşekkür ederimmm, yağmuruma, meroooma, cuteheartıma filozofumaa, meleğimee yelizimee
doktordan sonra gezindik biraz da
bHCG 1018 çıktı Allahım binler milyonlarca şükür olsun
4,5 haftalık hamilesin dedi doktorum
cumartesi günü karından mı bakalım iki gün sonra vajinal mı dedi
dedim cumartesi karından
bugün bebişe çorap da aldım beyaz
ilk eşyasını alayım uğurlu gelsin dedim yavruma
ammmaaaaan, anne olacağımmm
tablomu da paylaşayım adet yerini bulsun kızlaaar
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
eşim inşaat yapıyor canım şimdilik babasıyla birlikte inşaat şirketimiz var
okulu bitince meslek değişebilir ama inşaata devam etmek istiyor o, ben de kendi işini yap diyorum halkla ilişkilerle ilgili..
bir yandan da öğrenci halkla ilişkile son dönemi
biz biraz erken evlendik
eşim 23 yaşında
ben 26
ikisi bir olmadı ya eşim istemedi, çok çalışmak gerekiyor yüksek lisansta
eşim de aslan burcu, kk 'yı bile kıskanıyor hep onun etrafında dönmemi ister
evde o varsa temizlik bile yapamam yani bırak onları yaparsın diyor, temizliği kıskanıyor benden
severim aslanlarıgünaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınçakıldı yine benim ateş bu ay yükselmeyecek anlaşılan
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
maşallah kuzum değerin çok güzel dün bütün gün seni bekeledik ama beklediğimize değdi inşallah hep bölee güzel haberlerle gelirsin bize allah gönlüne göre versin kuzum ikizdir belkide
eşinde kendimi gördüm bi an tıpkı benben de aslan burcuyum
kesinlikle katılıyorum canım havalardan mıdır nedir artık yağmur da sen de geciktinizGünaydın canlar,
Bu ayın özelliğinden midir nedir herkes geç çatlıyo, Ala alaaaa :/
canımmmm, iyiyim ne olsun artık biraz daha düzenli yatıp kalkıyorum yok öyle öğleye kadar uyumak, sabahlara kadar oturmakekinciii nasılsın taze anne
canımmmm, iyiyim ne olsun artık biraz daha düzenli yatıp kalkıyorum yok öyle öğleye kadar uyumak, sabahlara kadar oturmak
senden naber canımm??
canım ortam aynen öyle, aynı dertleri, aynı hisleri olanlar böyle kenetlenir birbirine işte, bizi en iyi bizler anlarız çünküTşk. ederim idare eder çalışmalara başladım yine ayrı olarak bişey yapmadan bu ay öle geçsin artık henüz ateş ölçmelere başlayamadığım için tablolardan flan hiç anlamıyorum malesefinanırmısın dünden beri aklımdasın dün eşime anlattım dedim biliyomusun değişik bir ortam şimdi bi arkadaşta anne adayı hadi ya diyo bi de gülüyo hemende arkadaş olmuşsunuz birbirinizi görmeden kendine çok dikkat et ağır filan kaldırma lütfen hadi darısı hayırlsyla başıma olsun dileğen herkezin
senin de meroooarkadaşlar gününüz mutlu,umutlu ve neşeli olsun.hepinizi çook seviyorum
Gunaydin kizlar... ben bekliyorum artik olmadi yine(
Günaydın canlar,
Bu ayın özelliğinden midir nedir herkes geç çatlıyo, Ala alaaaa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?