Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ateslı hatunlarrrr ıyı gecelerrrr
umarım herkes ıyıdır
bıkac gundur pek takıp edemedım, annemdeydım.

Karanfılce sen nasılsın canım ozledım
sende memleketteymıssın sanırım.
iyim sağol canım 4 günlük kısa bi tatil oldu..
sen nasılsın bebiş nasıl isim filan düşündünüz mü??
ben bu ay yumurtlamadım galiba...:26:

sanırım ben de akıntılar ve ağrı onu gösteriyor.
yumurta olmayınca çok erken oluyorum da..

sagol cnm sukur
bıkac gundur kasık agrım oldu brz
dr uma danıstım dınlenıyorum smdı
fazla yorulmaya gelmıyo.
Kızımda ıyı cok sukur. Baya oldu gormeyelı.haftaya ıns gorusucez.
Isım konusu muallak bızde daha, fıkırler var da netlesmedı

sende ıyı yapmıssın kısa da olsa hava degısımı ınsana ıyı gelıyor
ee bıde ana olunca yolun sonunda

naz034 senden naber canım

durun kızlar yumurtlarsınızz daha kac gunlerdeısnızkı
tablolara hıc bakamadım ama olctunuzmu

güzel bi isim koyarsınız inşallah ve de ismiyle yaşar
dikkat et kendine herkes bir olmuyo işte.. kimi ne işler yapıyo bişey olmuyor. riske atmamak lazım..

ben ölçmedim baktım akıntı koyulaşmaya başladı adet ağrısı da geliyo akıntı girdim ki kaçıncı gündeyim öğreneyim :111:
24 müş

bende 17.günümdeyim.gecen ay 12. günde aşılamam olmuştu.şimdi hiççççç bişi yok.ff çizgiyi çekemedi çünkü çizgi cekecek ateş yok hala...yokh bu arada kızın olacagını yeni öğrendim.ben o kısmı kaçırmışım.hey gidi günler...çok çabuk geciyor haa.bi ara topik açmıştın.bebek diyeni vururm diye...şimdi hamilesin biz hala yerimizde sayıyoruz.nereye kadar sayıcaz onu da bilmiyorum.bu topikte eskilerden kimse kalmadı beaaa..herkescikler hamiş yada bebiş bakıyo...yeni arkadaşları pek takip edemedim.falan filan....off off efkarlandım yine...

canım benım zaman gercektende nasıl gecıyor
bende cogu kez boyle soylenırdım
ılk yola cıktıgım arkadaslarım coktan dogurmustu bıle..
Ama bı yerlerınden yakaladım bı sekılde gecte olsa.
Inanıyorum sızınde oyle olacak, rabbım gonderecek.
Ozmn yıne tecrubelerımızı paylasıp bırlıkte buyutecegız yavrularımızı ınsallah

ıns canım amın.
Bugun anneme dedım ınanırmısın
mıllet halı yıkar 9 aylıktım cam sıldım
onu bunu yaptım der kımseyede bısı olmaz
ben hapsuırsam bı yerıme agrı saplanır
anlamadım nasıl seyyyy buna sukur yıne.

Takıp etmemssın cok kacırmıssındır belkı canım ya
bazen akıntı oyun yapıyor ınsana
ıns oyledırde surprız olur.

canım, sen bu kötü hisle emin başa çıkaiblecek kadar güçlü bir kadınsın, o güç bizim içimizde var
sabırla bekleyerek rabbim mucizesini yaşatacak sana da inşallah

güzel düşün güzel olsun karanfilcemm

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınçakıldı yine benim ateş bu ay yükselmeyecek anlaşılan

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

maşallah kuzum değerin çok güzel dün bütün gün seni bekeledik ama beklediğimize değdi inşallah hep bölee güzel haberlerle gelirsin bize allah gönlüne göre versin kuzum ikizdir belkide

eşinde kendimi gördüm bi an tıpkı ben ben de aslan burcuyum

Son düzenleme:
Günaydın canlar,

Bu ayın özelliğinden midir nedir herkes geç çatlıyo, Ala alaaaa :/

Ay kızlar bakın ne buldum, meşhur mukus çeşitleri ve dönemlerimiz...

1.Adet kanamasının hemen ardından vajinada kuru bir his vardır ve az ya da hiç servikal mukus gözlenmez.

2. Birkaç kuru günün ardından genelde "yapışkan" veya "yumuşak" olarak adlandırılabilecek ama ıslaklık hissi vermeyen bir servikal mukus gözlenebilir. Bu tarz servikal mukus genel olarak spermlerin yaşaması için çok uygun bir ortam sağlamasa da, yumurtlamadan önce olan bu dönem olası doğurgan olarak tanımlanabilir.

3. "Yapışkan" günlerin ardından birçok kadın "krem kıvamında" olarak adlandırılabilecek bir servikal mukus gözler. Bu sıvı beyaz, sarı ya da bej renkte olabilir ve bir losyon veya krem gibi görünür ve hissedilir. Bu dönemde vajinada ıslaklık hissi olabilir ve bu artan doğurganlık belirtisidir.

4. En doğurgan dönemi gösteren servikal mukus çiğ yumurta beyazını andırır. Kaygandır ve parmaklarınız arasında birkaç cm uzayan bir kıvama sahiptir. Genelde berraktır ve suya benzer. Vajinada ıslaklık hissi vardır. Bu servikal mukus spermler için en uygun ortamdır. Meni sıvısına çok benzer ve meni gibi spermlerin ilerlemesine destek olur.

5. Yumurtlamanın ardından, ıslak servikal mukus kurur ve vajina bir sonraki adet kanamasına kadar kuru kalır. Bazı kadınlar yumurtlamanın ardından da doğurgan dönemde görülebilecek kalitede servikal mukus gözlemleyebilir. Bunun sebebi korpus luteumun ürettiği az miktardaki östrojendir ve yumurtlama tespit edildikten sonra kesinlikle doğurgan bir dönemi işaret etmez.

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;

Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

severim aslanları
ya beni biraz şımartmayı seviyorum eşimi, o da sonuna kadar kullanıyor bunu tabii 4:

canım yaa benim kabus ateş gibi bu da 36,1
çok irite ediyor beni bu ateş, ben de ne zaman ateşimden bir artış beklesem hevesle ölçsem 36,1 çıkardı
bakalım ilerleyen günler bize ne getirecek inşallah bu ay çıkar bir şeyler

Günaydın canlar,

Bu ayın özelliğinden midir nedir herkes geç çatlıyo, Ala alaaaa :/
kesinlikle katılıyorum canım havalardan mıdır nedir artık yağmur da sen de geciktiniz
doktorum yumurtlama olmadığı ay rahim komple güç toplar bazen gibi bir şeyler demişti
sizin de öyle olmasın, bir dahaki ay için güç mü topluyor vücut acabaaa

Son düzenleme:
canımmmm, iyiyim ne olsun artık biraz daha düzenli yatıp kalkıyorum yok öyle öğleye kadar uyumak, sabahlara kadar oturmak
senden naber canımm??

Tşk. ederim idare eder çalışmalara başladım yine ayrı olarak bişey yapmadan bu ay öle geçsin artık henüz ateş ölçmelere başlayamadığım için tablolardan flan hiç anlamıyorum malesef inanırmısın dünden beri aklımdasın dün eşime anlattım dedim biliyomusun değişik bir ortam şimdi bi arkadaşta anne adayı hadi ya diyo bi de gülüyo hemende arkadaş olmuşsunuz birbirinizi görmeden kendine çok dikkat et ağır filan kaldırma lütfen hadi darısı hayırlsyla başıma olsun dileğen herkezin

arkadaşlar gününüz mutlu,umutlu ve neşeli olsun.hepinizi çook seviyorum

Son düzenleme:
canım ortam aynen öyle, aynı dertleri, aynı hisleri olanlar böyle kenetlenir birbirine işte, bizi en iyi bizler anlarız çünkü
güzel dilekleriniçin çok teşekkür ederim canım darısı inşallah başına olsun en kısa zamanda canım
tablo konusunda yardım ederim ben her zman
var mı hesabın?? filozofa almıştım o yapamamıştıi istersen sana da alırım canım, anlatırız, buluruz bir yolunu

arkadaşlar gününüz mutlu,umutlu ve neşeli olsun.hepinizi çook seviyorum
senin de merooo

hamiş seni
var mı bulantın falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…