Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tşk. ederim ekincii gerçekten şu tablo ateşti filan bunlar hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim Allah'ın izniyle gebe kalıp o duyguları yaşamak ve bebişimi büyütmek istiyorum artık bu süreç çok stresli sanki adetim yakın gibi stress hassasiyetler yaşıyorum meroo senin bebişte hayırlı olsun rabbim kucağınıza alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inş. Bizlerden de hayırlı dualarınız eksik etmeyin

çok eski olmasamda eskilerden hala buralardayım tatlım böle karamsarlığa kapılma vakti saati gelince Rabbim ol deyecek ve oluverecek dua et bol bol biraz meşgul etmeye bak kendini inan nasip kısmet kimse istiyor diye olmuyor ki bebiş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hamişlere sağlıklı bebişler sizlere sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah

tatlım evet ateş yükselmemiş henüz ama geç çatlayabilirsin herşeye hazırlıklı olmakla beraber adet gelene kadar da umudumuzu yitirmiyoruz inşallah en kısa zamanda gönlündeki hayırlı muratlara kavuşursun bebeğin nasip olur inşallah sana

senin de merooo

hamiş seni
var mı bulantın falan[/QUOTE]

Yok canım bulantı ama daha bi kaç güne başlar üç ay tiksinmiştim öncekinde ne yersem çıkarıyordum.ama şimdiden kokulara hassasiyet başladı.sende nasıl varmı bulantı?

canım ff hesabı istiyorsan bana özel mesajdan
mail adresini
son adet tarihi
doğum tarihini
son adetin kaç gün sürdü
onları yazarsan hemen açarım

Son düzenleme:
Yok canım bulantı ama daha bi kaç güne başlar üç ay tiksinmiştim öncekinde ne yersem çıkarıyordum.ama şimdiden kokulara hassasiyet başladı.sende nasıl varmı bulantı?

canım benim değil de eşimin kokulara hassasiyeti başladı galiba yanlışlıkla o hamile kaldı
benim midem bulanmıyor onun bulanıyor
gece gece tatlı canım çekmiş dün, öldüm gülmekten, dedim arkadaş ya sana ne oluyor
hamiş olan benim tribe giren sensin

bu kıymetli bilgiler için çok teşekkürler canımmmm

slm kızlar okuldan giriyorum internet biraz yavaş
benim ateş yüksek, adetim geçti ama hala testte çıkmıyor ya

ateşin gayet güzel maşallah inşallah sonu hamişlik olur ama şöyle birşey söliim ff çizgiyi doğru yere çekmiş bana göre ve sen bugün dpo 12desin en az bi 3 gün daha beklemen gerek eğer adet gelmez ve ateş düşmezse hala da testte çıkmıyorsa o zaman kana gitmeni tavsiye ederim şuan için erken gb görünüyor hayırlısı olsun inşallah

Özel mesajları silermisin cnm sana msj atamıyorum posta kutunu boşaltman gerek

guzeller. aysumm derste oldugu icin cevap yazamiyor sanirim. aysum 23-24 gunde regl oluyor. onun icin kan test zamani uygun olabilir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…