ccanımm sildim bütün mesajları bilgilerini bekliyorum, hemen açalım tablonuuÖzel mesajları silermisin cnm sana msj atamıyorum posta kutunu boşaltman gerek
canım dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez, inş. düşündüğümüzün tersi olur da gelir bebiş423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com Kizlar kirmizilar yakin anlasilan banamalesef ates dustu zaten cok sinirdaydi.
canım ateşin süper, inşallah müjdeyi verirsin bizeee, artık kana falan gidebilirsin benceeee
ccanımm sildim bütün mesajları bilgilerini bekliyorum, hemen açalım tablonuu
canım dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez, inş. düşündüğümüzün tersi olur da gelir bebiş
hadi yapalım şu işitşk. ederim bende sabırsızlıkla seni bekiyodum
canım özel mesaj 10 dk da bir atılıyor ya buradan sorayım sanaattım msjjjj
canım ateşin süper, inşallah müjdeyi verirsin bizeee, artık kana falan gidebilirsin benceeee
ccanımm sildim bütün mesajları bilgilerini bekliyorum, hemen açalım tablonuu
canım dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez, inş. düşündüğümüzün tersi olur da gelir bebiş
canım sen depo kaçta adet oluyorsun ateş düşmüş evet ama kırmızıları görmediğin sürece umut herzaman vardır.
bu da perikizinin linkiii
hadi hayırlı olsun
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bu arada 30 günd bir adet olduğunu girdim bilmediğim için istersen değiştirebiliriz
teşekkürlerrrrrr taze anniş yaaa tabi bende bide öle bi sorun var offfperiyodum çok değişir 30-35 nadiren de olsa 40 bu sıkıntı dimi :44:
şu ovulasyon işini banada anlatın bende yapayım :)melllleeeeeek
nerelerdesin bacımmmm
değil tatlım niye sıkıntı olsun, senin ortalama döngü uzunluğunu 35 yaptım o zaman, değişen döngüler için bu yöntem çok süper
bir süre olmazsa bebiş, bir doktora görünmende fayda olur canım, ben 2ayda bir adet olurum ilaçsız, klomenle çözüldü konu belki öyle basit bir şeydir, ama inşallah da bir şey yoktur
hesabına gir çık canım elin alışsın
yarın bakacağım giriş misin ateş
ödev gibi oldu vallahi
canim. atesinin masallahi var. bi kanda baktirsan mi?
canım ateşin çok güzel dpo kaçta adet oluyorsun bazı arkadaşların daha geç çıkıyor testlerde ama çok umut veren bi tablo inşallah çify çizgiyi görürsün bi kaç güne.
Burnuma bebek kokusu geliyo, hadi hayırlısı...
ateşin gayet güzel maşallah inşallah sonu hamişlik olur ama şöyle birşey söliim ff çizgiyi doğru yere çekmiş bana göre ve sen bugün dpo 12desin en az bi 3 gün daha beklemen gerek eğer adet gelmez ve ateş düşmezse hala da testte çıkmıyorsa o zaman kana gitmeni tavsiye ederim şuan için erken gb görünüyor hayırlısı olsun inşallah
melllleeeeeek
nerelerdesin bacımmmm
Ben de simdi kimse beni merak etmiyor diye icimden geciriyodum ki yazini gordum mutlu oldumyogundum bugun kendimi ise ve yemege verdim bebis de yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?