Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ateşin süper, inşallah müjdeyi verirsin bizeee, artık kana falan gidebilirsin benceeee

Özel mesajları silermisin cnm sana msj atamıyorum posta kutunu boşaltman gerek
ccanımm sildim bütün mesajları bilgilerini bekliyorum, hemen açalım tablonuu

423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com Kizlar kirmizilar yakin anlasilan bana malesef ates dustu zaten cok sinirdaydi.
canım dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez, inş. düşündüğümüzün tersi olur da gelir bebiş

tşk. ederim bende sabırsızlıkla seni bekiyodum

Valla sabah atesin dusuk oldugunu gorunce moralim bozuldu.
Insallah ekinci bende bir cabuk guzel haberi almak istiyorum.

canım sen depo kaçta adet oluyorsun ateş düşmüş evet ama kırmızıları görmediğin sürece umut herzaman vardır.

Valla degisken benimki. kimi zaman 38 kimi zaman 40 ta oluyorum. 16 subat gorunuyordu ff de o zamana bakalim bekliyorum. Umarim yukselir de iyi haberler aliriz yuzumuzu guldurur bebisimiz. ama bakalim iste...

teşekkürlerrrrrr taze anniş yaaa tabi bende bide öle bi sorun var offf periyodum çok değişir 30-35 nadiren de olsa 40 bu sıkıntı dimi :44:

değil tatlım niye sıkıntı olsun, senin ortalama döngü uzunluğunu 35 yaptım o zaman, değişen döngüler için bu yöntem çok süper
bir süre olmazsa bebiş, bir doktora görünmende fayda olur canım, ben 2ayda bir adet olurum ilaçsız, klomenle çözüldü konu belki öyle basit bir şeydir, ama inşallah da bir şey yoktur

hesabına gir çık canım elin alışsın
yarın bakacağım giriş misin ateş
ödev gibi oldu vallahi

Son düzenleme:

cnm benm ilk korunmayı bıraktığımda kontrole gitmişti smear alındı bi sıkıntı yok dedi dr. 4 ay takıl olmassa gel dedi bu ay olmassa 4 ay olucak klomen ne işe yarıo yavru

canim. atesinin masallahi var. bi kanda baktirsan mi?

Canım çok teşekkürler kana gidemem çünkü burası çok küçük bir yer hastane personeli velilerimiz.Biraz daha bekleyip idrarda kesinleşince giderim artık.Ama karnım ağrımaya başladı.İnşallah yarında ateşim düşmez canım

Bende 1-2 gün daha bekleyelim diyorum ama kasıklarım ve karnım çok ağrıyor.Bugün derste bir halsizlik bir baş dönmesi olduki kendimi zor topladım

Kızlar bugün öğleye kadar bişeyim yoktu.ama öğleden sonra uyudum uyandım midem bulanıyo başım dönüyo gözümü açamadım ayağa kalkamadım resmen 16.30 a kadar yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…