benim emektar arkadaşlarım... ne çok özledim sizi ve daha bir çoğunuzu...
yeni gelen bir sürü arkadaş var görüyorum ki, ben bıraktıktan sonra gelmişler ateş ölçmeye başlamışlar ve hemencecik de hamile kalmışlar, ne mutlu onlara. allah daim etsin hepsinin hamileliğini.
epey oldu sanırım 3 ay gibi bi süredir yokum buralarda. yokum ama hayatımda hıcbırsey degısmedı. hala umutsuzluklarla bogusuyorum. bı ara uzaklastım da ıyı oldu dıye dusunuordum, kafam hakkaten dagılır gıbı olmustu ama bu aralar yıne gözümün ucunda bekleyen gözyaşlarımla dolaşıyorum. türlü türlü şeylerle ugrasıyorum. mecburen bebek olayını ugrasını ve tedavısını bırakmamıza sebep şeyler var bu aralar hayatımda. eskıden belkı yenerız su morfolojıyı de mucıze gelır dıye beklıordum ama artık şu aralar dogal yolla olma ımkanınıda askıya aldık. yani kısacası...anne olma aşkı tavan, ama umut hiç olmadıgı kadar yerlerde...
bu sınav çok büyük kızlar bu sınav çok büyükkk...
Malesf var ama gdemem cnim malum molotof yemek istemem yine
Yok cnim buarada 3farkli markadan yaptm 3.de silik ama var bnd sastm ve üzldmanladim cnm ama korumayla gidebilsen super olur. asker eslerine eslik ederler diye biliyorum. bi de test varsa elinde bi tekrarla bakalim.
Yok cnim buarada 3farkli markadan yaptm 3.de silik ama var bnd sastm ve üzldm
canım bu sol kasık ağrısını bu döngüden sonra doktora gittiğinde söyle mutlakaselam kızlarbugün giremedim hiç.. çok fena gribim:2: ilac almak da istemiyorum napcam bilmiyorum ekinci evet canım ateşim 36.1 e çakılı kaldı kabus gibi. bu gribe rağmen yükselmedi ya ateşim hiç yükselmez artık
ya kıslar bişe sorcam sizce benim ateşimin bu ay bu kadar düşük seviyede seyretmesi normal mi yani adet olduğumda bile ateşim 36.2 falandı bu ay hiç çıkmadı oraya bile :26:
bi de sol kasığım da taş var gibi bugün hapşurdukça orda bişe hissediyorum ne olabilir :44:
canım nasıl anlamış doktora da helal yaaha ha ha. demistim ben sana. istedigim buydu iste)
biz de yeni geldik doktordab. sata gore 6+1. ultrasonda 5+6 .yani gelisim super sadece 2 gun oynuyor. bebisim de olusmus. buyuk ihtimal kiz dedi. 2 hafta sonra gel kalp atisini dinleteyim dedi. hersey supppeerrr. darisi tummm isteyenlere.
inş. bu sefer düşmez canımmah be tatlım bi gelse şu bebiş benim bu ateş beni çok kandırır son gün pat diye düşer.
oh çok şükür canımm, darısı başımaaBen geldiim,ama karından göremedi mecbur vajinal muayne yaptırdım onda bile zor gözüktü.nokta kadar birşeyçok şükür iç gebelik dedi haftaya tahlil felan yapılcak.şimdilik bukadar,darısı başınıza hamiş adayları
filozof harika bir bilgigözün aydın canım.
rabbim kucağına alacağın günleri de nasip etsin inş..
canım genital nub teorisine göre bilmiştir..
ayrıca kız mercimek gibi yuvarlak, erkek uzun olurmuş, fasülye gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
canım ne olur ilk fırsatta doktora gitttYok cnim buarada 3farkli markadan yaptm 3.de silik ama var bnd sastm ve üzldm
canım sen boşver herkesiii akşamlar kızlar ateş takıbi yapan arkadaslara sorum olcak..adetliyken genelde ateşiniz kaç derece acaba...ben test yapttım pozitif cıkmstı..adetiminden 4gün önce adet oldum ..ve ateşim yumurtlamadan beri 37.1 37 arası gidip geliı dünden beri az da olsa kanamam var.ama ateşim hala değişmedi.cok ilginç.sizde adet dönemi atesler ne alemde.cevap verirseniz sevirim
Kızlar günaydın bu sabah saat 5 gibi kalktım ateşime baktım 36.5 ti sonra 8 buçuk gibi kalktım 36.7 çıktı.
Şimdi ben hangisini yazmalıyım karar veremedim. Siz ne dersiniz?
kızlar dpo 6tayım bugün ve sabah kalktığımda iç çamaşırımda yeşil mercimek tanesi kadar bir leke vardı.dün gece ilişki olmuştu onunla alakalı bişey olbilir mi?panikle
kızlar dpo 6tayım bugün ve sabah kalktığımda iç çamaşırımda yeşil mercimek tanesi kadar bir leke vardı.dün gece ilişki olmuştu onunla alakalı bişey olbilir mi?panikle
Melekeeeek,
Bebişini sana getirecek olan yumurtan hayırlı olsun kuzuuuum...
Canim umarim yerlesme kanamasidir bugunler bebegin yerlesme gunlerine denk geliyo, bir de dr bebegin yerlesme donemlerinde sert hareketler onermiyor bu durun iliski icin ozellikle gecerli. Bu arada seni yarim hamis sayiyorum ona gore ateste super masallah
Sagol canim bu ay cok umitliydim ama olmadicok sancili adet oldum bir de klomen cikolata kistimi buyuttu bir de onun agrisi hasta gibi yatiyorum valla yine de icimi umit kapladi bu ay olacak insallah ya senin yumus ne yapiyor bu ay pek tembel hadi gayri catlasin soyle ona :1
günaydın kızlar :2: ben hala çok hastayım bugün izin aldım evdeyimdoktora gittim geldim şimdi bademciklerim fena halde kabarmış faranjitim var zaten bi sürü ilaç verdi doktor :2: ateşim yine düştü bugün bi kaç güne adet olurum sanırım yani bu ay yumurtlamadım ama inşallah bi sorunum yoktur. ökrürdükçe sol kasığım ağrıyor kist falan olur diye çok korkuyorum :18: hayırlısı artık
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
allah razı olsun yelizcim saolasın..inşallah yoktur kist olmadı yaparım soğan kürü ama bi ay daha ertelenmiş olur benim bebiş işiAllah şifa versin Yağmurcum, biz nelerle uğraşıyoruz bide başımıza bu slaak hastalıkalr geliyo yaaa, geçen hafta bende çok fena yattım... Geçmiş olsun tekrar, inşallah kist mistte yoktur. Olursa da soğan kürü yaparsın güzelim...
allah razı olsun yelizcim saolasın..inşallah yoktur kist olmadı yaparım soğan kürü ama bi ay daha ertelenmiş olur benim bebiş işihayırlısı tabi herşey allahtan
rabbim en yakın zamandagüldürsün yüzümüzü inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?