Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biz seni çok özledik Şenaaaay, ben topic'e yeni geldiğimde senin aşılaman olmuştu, sonucunu bile duyamadan buharlaştın. Bu sürede bende sen yokken 1 kimyasal gebelik geçirdim. Neyse bunları unuttuk, hoş geldin tekrar. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)

Malesf var ama gdemem cnim malum molotof yemek istemem yine

anladim cnm ama korumayla gidebilsen super olur. asker eslerine eslik ederler diye biliyorum. bi de test varsa elinde bi tekrarla bakalim.

Yok cnim buarada 3farkli markadan yaptm 3.de silik ama var bnd sastm ve üzldm

hepsini de simdi mi yaptin canim? bi kan verebilseydin drdim sana progestan al diye. ama ezbere diyemem tabi. off valla kotu hissettim simdi. anladigim leke var sende tam kan degil. sehre inecegim 13 de demistin. inemedin sanirim.

canım bu sol kasık ağrısını bu döngüden sonra doktora gittiğinde söyle mutlaka
ateşin de yüksek seyrinde değilse 36,2 de düşük demek, 36,1 de..

canım nasıl anlamış doktora da helal yaa
sağlıklı sıhhatli olsun da rabbim ne verirse şükürr

ah be tatlım bi gelse şu bebiş benim bu ateş beni çok kandırır son gün pat diye düşer.
inş. bu sefer düşmez canımm

oh çok şükür canımm, darısı başımaa

filozof harika bir bilgi
süpersin canım ne diyeyimm

Son düzenleme:
canım sen boşver herkesi
36,4 kiminin yüksek ateşiyken
36,6 kiminin düşük ateşi
ayrıca kimi yüksek ateşte adet oluyor yavaş yavaş düşüyor
kiminin pat diye düşüyor
kendini kendinle kıyaslaman lazım doğru bilgi için
adetini soracağım normale göre az mı oldu kanama, yoksa sıradan adet gibi miydi onu merak ettim

kızlar dpo 6tayım bugün ve sabah kalktığımda iç çamaşırımda yeşil mercimek tanesi kadar bir leke vardı.dün gece ilişki olmuştu onunla alakalı bişey olbilir mi?panikle

Kızlar günaydın bu sabah saat 5 gibi kalktım ateşime baktım 36.5 ti sonra 8 buçuk gibi kalktım 36.7 çıktı.
Şimdi ben hangisini yazmalıyım karar veremedim. Siz ne dersiniz?

Kızlar günaydın bu sabah saat 5 gibi kalktım ateşime baktım 36.5 ti sonra 8 buçuk gibi kalktım 36.7 çıktı.
Şimdi ben hangisini yazmalıyım karar veremedim. Siz ne dersiniz?

8:30daki ölçümünü dikkate al şeker, normalde kaçta ölçüyosun?

Melekeeeek,
Bebişini sana getirecek olan yumurtan hayırlı olsun kuzuuuum...

Son düzenleme:
kızlar dpo 6tayım bugün ve sabah kalktığımda iç çamaşırımda yeşil mercimek tanesi kadar bir leke vardı.dün gece ilişki olmuştu onunla alakalı bişey olbilir mi?panikle

canım inşallah o yerleşme kanamasıdır
öle geldi bana

Canim umarim yerlesme kanamasidir bugunler bebegin yerlesme gunlerine denk geliyo, bir de dr bebegin yerlesme donemlerinde sert hareketler onermiyor bu durun iliski icin ozellikle gecerli. Bu arada seni yarim hamis sayiyorum ona gore ateste super masallah
Melekeeeek,
Bebişini sana getirecek olan yumurtan hayırlı olsun kuzuuuum...

Sagol canim bu ay cok umitliydim ama olmadi cok sancili adet oldum bir de klomen cikolata kistimi buyuttu bir de onun agrisi hasta gibi yatiyorum valla yine de icimi umit kapladi bu ay olacak insallah ya senin yumus ne yapiyor bu ay pek tembel hadi gayri catlasin soyle ona :1

Öncelikle ismini yanlış yazmışım şeker, özür :/
Walla bu ay bende senden umutluyum olcak olcak bu ay bak gör.
Benim yumurta pek bi tembel sorma, tüm hafta çalıştık boşa gitti sanırım, haftasonuda İzmire uçuyom, bu ay yatar bu iş sanırım :/

günaydın kızlar :2: ben hala çok hastayım bugün izin aldım evdeyim doktora gittim geldim şimdi bademciklerim fena halde kabarmış faranjitim var zaten bi sürü ilaç verdi doktor :2: ateşim yine düştü bugün bi kaç güne adet olurum sanırım yani bu ay yumurtlamadım ama inşallah bi sorunum yoktur. ökrürdükçe sol kasığım ağrıyor kist falan olur diye çok korkuyorum :18: hayırlısı artık

http://www.fertilityfriend.com/home/4122d7

Son düzenleme:

Allah şifa versin Yağmurcum, biz nelerle uğraşıyoruz bide başımıza bu slaak hastalıkalr geliyo yaaa, geçen hafta bende çok fena yattım... Geçmiş olsun tekrar, inşallah kist mistte yoktur. Olursa da soğan kürü yaparsın güzelim...

allah razı olsun yelizcim saolasın..inşallah yoktur kist olmadı yaparım soğan kürü ama bi ay daha ertelenmiş olur benim bebiş işi hayırlısı tabi herşey allahtan
rabbim en yakın zamandagüldürsün yüzümüzü inşalah

İnşallaaaaaaaaaaaaaah, sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun, tek dileğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…