Canim burdayim geldimyogunum bugunlerde, ates yerlerde ama gelen giden yok, hasta gibiyim dokuluyorum. Olsamda onumuzdeki maclara baksam :) sen yumurtladin sanirim , birde ondan onceki ay 18. 19. Gunlerde yumurtlamis gibi duruyorsun belkide o gunlerde olabilir, yarin kesin anlariz.
canımmm kıyamam inaan hep aklımdasınn, bebiş şimdilik yok bakalım önüzümdeki ay gelsin inşallah,oğlunun da bir kardeşi olsunnnBen de simdi kimse beni merak etmiyor diye icimden geciriyodum ki yazini gordum mutlu oldumyogundum bugun kendimi ise ve yemege verdim bebis de yok zaten
ay ay ay taze hamişimizde başlamış mı belirtileerKızlar bugün öğleye kadar bişeyim yoktu.ama öğleden sonra uyudum uyandım midem bulanıyo başım dönüyo gözümü açamadım ayağa kalkamadım resmen 16.30 a kadar yattım
amin canım yaa daha askerlik var bakalımmm:18::18:demek ki pkolularda görülen bir şey bu bacak ağrısı, zar zor yumurtlayınca vücut hepten zorlanıyor
evet sen vaktinde evlenmişsin de eşin erken evlenmiş
olsun hayata erken atılması iyi oluyor erkeklerin.
olgun, aklı başında, sorumluluk sahibi oluyorlar. iyi olmuş.
hayırlısıyla mezun da olur inşallah.
canım senin de kutlu olsunn, çok incesinnnKızlaaaaaaaaaaar,
Bugün tüm dileğim aşk meyvelerimizin bi an önce bize kavuşması...
Gününüz kutlu olsun, aşk meleklerim...
canım yaz hemen yaaaa buraya, inş. görürsün bugün keseyi de bebişinle selamlaşırsınnBugün topikte kimse yok,nerdesiniz hanımlarbenim saat bir buçukta doktor randevum var,dua edin kızlar bebişimin kesesini görebilirmiyimki :18:
canım ne zaman temin edersen o zaman başlaSLm kızlar...
Ben bu ateş ölçeri malesef temin edemedim c.tesiye kaldı buralarda eczaneye yok 2. çıkıp alsam tablomu sağolsun ekinci oluşturdu ama start veremedim bir daha ki aya başlıcam sanırımGebeler dikkat edin yiğenlerimize
canımmm kıyamam inaan hep aklımdasınn, bebiş şimdilik yok bakalım önüzümdeki ay gelsin inşallah,oğlunun da bir kardeşi olsunnn
ay ay ay taze hamişimizde başlamış mı belirtileer
canım benim bebiş için değer beeee
kendine çok dikkat et canım benimm
amin canım yaa daha askerlik var bakalımmm:18::18:
canım senin de kutlu olsunn, çok incesinnn
canım yaz hemen yaaaa buraya, inş. görürsün bugün keseyi de bebişinle selamlaşırsınn
canım ne zaman temin edersen o zaman başla
bir sonraki ay için ekstrada veri olur elimizde
yeni döngüyü beklemene gerek yok, inş. en kısa zamanda temin edersin
sen ölç de ateşini olmadı kaydedemezsen yaz bir kağıda unutmamak içinKızlar gerçekten online doktorum gibisiniz ben belki bu aleti bugün yarında halledebilirim kociş bankaya gidicek o arada aldırırımilk sabah ölçücem sistem yabancı beceremem sizi burda bekliyo olucam napıcam diye
cutehearttttgunaydinnn. meroo insallah gorursun keseyi canim. benim icinde buyuk gun bugun. bakalim ne cikacak kontrol de.
sen ölç de ateşini olmadı kaydedemezsen yaz bir kağıda unutmamak için
anlatırız sana tek tek yapacaklarını
cuteheart geçen hafta bana ne diyordun ateşin havada çakılı kalır inşallah diyordun
dedin dedin ve bak ne oldu şimdi
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlarbugün giremedim hiç.. çok fena gribim:2: ilac almak da istemiyorum napcam bilmiyorum ekinci evet canım ateşim 36.1 e çakılı kaldı kabus gibi. bu gribe rağmen yükselmedi ya ateşim hiç yükselmez artık
ya kıslar bişe sorcam sizce benim ateşimin bu ay bu kadar düşük seviyede seyretmesi normal mi yani adet olduğumda bile ateşim 36.2 falandı bu ay hiç çıkmadı oraya bile :26:
bi de sol kasığım da taş var gibi bugün hapşurdukça orda bişe hissediyorum ne olabilir :44:
masallah ates tablomuz super gidiyor. hadi hayirlisi.
kızlar
yağmurumun ateşi çakılı kalmış gene 36,1 de kabus ateşyxlizin de çakılı kalmış, sizin rahim galiba kendini bir dahaki aya hazırlamak için dinlenmede benmi doktorumun dediği gibi..
merice canım senin de süper yüksek ateşin inşallah bu ay gelir meleğinn
ha ha ha. demistim ben sana. istedigim buydu iste)
biz de yeni geldik doktordab. sata gore 6+1. ultrasonda 5+6 .yani gelisim super sadece 2 gun oynuyor. bebisim de olusmus. buyuk ihtimal kiz dedi. 2 hafta sonra gel kalp atisini dinleteyim dedi. hersey supppeerrr. darisi tummm isteyenlere.
ha ha ha. demistim ben sana. istedigim buydu iste)
biz de yeni geldik doktordab. sata gore 6+1. ultrasonda 5+6 .yani gelisim super sadece 2 gun oynuyor. bebisim de olusmus. buyuk ihtimal kiz dedi. 2 hafta sonra gel kalp atisini dinleteyim dedi. hersey supppeerrr. darisi tummm isteyenlere.
Ben geldiim,ama karından göremedi mecbur vajinal muayne yaptırdım onda bile zor gözüktü.nokta kadar birşeyçok şükür iç gebelik dedi haftaya tahlil felan yapılcak.şimdilik bukadar,darısı başınıza hamiş adayları
canım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.canım ya cinsiyettini ne kadar çabuk tahmin etmiş doktorun.rabbim önce sağlıklısını sonrada gönlündekjini versin.
Kız bu bebişin kalp atışlarından önce cinsiyetini nasıl belirledi doktor?neye göre kız dedi anlamadım tatlım
senin de bebis hayirli olsun canim. benim bebis bildigin gozukuyor. yolk kesesi de yaninda hemen. valla cinsiyeti neye gore dedi bilmiyorum. ben de sasirdim. kiz olur buyuk ihtimal dedi hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?